Cum să anulați solicitările de prietenie pe Facebook pe care le-ați trimis deja?

Facebook este cea mai mare rețea socială din lume, deținând și Instagram și Whatsapp, funcția acestor trei servicii se reduce la comunicare, totuși, Facebook pune mare accent pe conectarea cu oameni noi și cu cei pe care poate îi cunoști deja prin adăugarea lor. prieteni, cu toate acestea, este posibil anulați o cerere de prietenie pe facebook dacă l-ai trimis din greșeală sau ai regretat, de data aceasta îți vom arăta cum.

Index()
 1. Cum să vezi solicitările de prietenie pe care le-ai trimis pe Facebook?
 2. Ce să faci dacă au acceptat cererea pe care ai trimis-o din greșeală?
 3. Cum să ștergeți toate solicitările de prietenie pe care le-ați trimis?
 4. Care este modalitatea de a elimina o persoană din lista de prieteni?
 5. Cum să ștergi solicitarea pe care ți-au trimis-o fără ca ei să observe?

Cum să vezi solicitările de prietenie pe care le-ai trimis pe Facebook?

daca vrei sa faci unul examinați toate cererile de prietenie trimis pe Facebook pentru a verifica cine a acceptat sau nu același lucru sau anulați unele dintre acestea, o puteți face într-un mod foarte simplu urmând pașii de mai jos:

 1. Conectați-vă la Facebook.
 2. Accesați secțiunea „Solicitări de prietenie” care poate fi găsită în meniul de opțiuni sau în bara laterală din stânga.
 3. Apăsați opțiunea 'Vedeți cererile de prietenie trimise'.
 4. Se va deschide o listă cu profiluri pe care le puteți inspecta, de asemenea, va fi posibil să anulați cererile de prietenie foarte ușor dacă doriți.

În acest meniu vi se vor afișa și sugestii de prieteni, puteți învăța să distingeți cererile de prietenie și sugestiile de prieteni dacă tot vă confundați între cele două când utilizați Facebook.

Ce să faci dacă au acceptat cererea pe care ai trimis-o din greșeală?

În cazul în care cineva a acceptat a cerere de prietenie trimisă din greșeală Ai doar două opțiuni:

 1. Eliminați-l din lista de prieteni: acest lucru va face ca profilul persoanei să nu mai figureze printre lista ta de prieteni și va trebui să-ți trimită o solicitare (sau tu la ea) din nou pentru a putea fi adăugate din nou, în cazurile în care este o eroare este foarte O altă persoană probabil că nu va observa
 2. blocați profilul: Dacă nu doriți să păstrați această persoană pe lista de prieteni și credeți că ar putea încerca să vă scrie înapoi dacă o eliminați din lista de prieteni, atunci îi puteți bloca profilul de pe Facebook, astfel încât să nu poată sa te contactez din nou.

Cum să ștergeți toate solicitările de prietenie pe care le-ați trimis?

Există o modalitate de a șterge toate cererile de prietenie trimise pe facebook masiv, pentru aceasta va trebui să fiți pe un computer și să utilizați browserul Google Chrome, dacă îndepliniți aceste cerințe, atunci:

 • Conectați-vă la Facebook
 • (Pentru ca pasul de mai sus să funcționeze, trebuie să fiți conectat prin linkul de mai sus) Faceți clic dreapta pe mouse și selectați „Inspectați elementul” pentru a deschide consola Chrome
 • Accesați secțiunea numită „Consola” și apoi copiați și inserați textul de mai jos: 
javascript:var inputs = document.getElementsByClassName('_56bs _56bt'); pentru(var i=0; i

Apăsați „Enter” după ce faceți acest lucru, comanda va anula automat până la 1000 de solicitări de prietenie.

Care este modalitatea de a elimina o persoană din lista de prieteni?

Este foarte probabil ca dacă cineva nu distribuie conținut pe placul tău sau te face să fii inconfortabil, ai face-o elimina contul lor din lista ta de prieteni, o procedură destul de simplă și ușor de efectuat, pentru aceasta:

 1. Intra pe Facebook si in bara de cautare scrie numele profilului persoanei pe care vrei sa o stergi.
 2. Faceți clic pe profilul acestei persoane și unde scrie „Prieteni” lăsați mouse-ul câteva secunde pentru a afișa opțiunile „Anulați urmărirea” „Blocați” și 'Elimină din lista de prieteni' apăsați pe acesta din urmă.

Persoana care tocmai ai eliminat din lista ta de prieteni de pe Facebook el nu va ști, deși poate spune dacă intră în profilul tău, așa că ai putea să-i blochezi și contul, astfel încât să nu te mai poată contacta sau să-ți vadă pagina pe Facebook, poți să blochezi un cont de Facebook de pe mobil în cazul în care ești nu acolo pe computer.

Cum să ștergi solicitarea pe care ți-au trimis-o fără ca ei să observe?

Dacă doriți ștergeți o cerere de prietenie în secret atunci cel mai bun lucru de făcut este de fapt să o respingem, pentru că atunci când respingem o cerere de prietenie, Facebook va face automat ca profilul persoanei care ne-a trimis cererea să urmeze contul nostru, astfel încât să poată vedea postările noastre ca și cum am fi acceptat. , le poți scrie și pe Messenger pentru a crea un alt nivel de iluzie pentru persoana respectivă, poți chiar să trimiți mesaje fără a folosi Messenger dacă nu ai aplicația. 

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here