Cum să vă dezabonați sau să vă dezabonați de la HBO pentru totdeauna

Canalele de abonament au crescut, mai ales cele a căror calitate de streaming este foarte bună. Dar anumite îndoieli au fost generate în milioane de utilizatori atunci când au ales, sau nu au reușit să părăsească unul pentru a intra în altul. De aceea este important să înveți anulați abonamentul hbo pentru totdeauna.

Cum să vă dezabonați sau să anulați abonamentul HBO
Vezi acest videoclip pe YouTube

HBO sau Home Box Office, creat de Warner Media, iese în evidență menține programul actualizat și bazat pe marile premiere ale marelui ecran.

Și chiar descărcați filme și seriale autoproduse, precum True Blood, Sex and the City, The Sopranos, Game of Thrones, printre altele; Are și extensia sa sportivă cu HBO Boxing.

De asemenea, are propriile canale precum HBO 2, HBO Family, Cinemax, HBO Xtreme, printre altele. îmbrățișând în acest fel aproximativ 150 de țări în lume, adică poți urmări gratuit HBO din orice țară. Cu o transmisie de 24 de ore pe zi si 7 zile pe saptamana. Și bineînțeles, pentru a accesa programarea acesteia, utilizatorul trebuie să anuleze un abonament, care poate fi oarecum mare.

Menține o relație directă cu alte companii precum Warner Bros, Sony Pictures Entertainment, The Walt Disney Company și Universal Studios, printre altele.

Sistemul oferă o lună de utilizare fără costuri, în acest fel utilizatorul poate stabili dacă este canalul de abonament de utilizat, iar în cazul nu mai continuă cu sistemul, te poti dezabona.

Index()
  1. Pași pentru a vă dezabona sau a vă dezabona de la HBO
  2. Alte detalii pentru dezabonare sau dezabonare de la HBO

Pași pentru a vă dezabona sau a vă dezabona de la HBO

Dacă doriți să vă anulați abonamentul sau să vă dezabonați cu HBO, o puteți face ușor și rapid. Dacă ești la computer, doar Trebuie să accesați site-ul oficial HBO, și conectați-vă. Pentru mai multe informații, accesați întrebările generale HBO.

Faceți imediat clic pe numele dvs. de utilizator, iar când vedeți partea din dreapta sus, va apărea butonul Contul meu, unde trebuie să accesați.

Când începeți să vă navigați în cont, ar trebui să căutați categoria Abonament și achiziții și dacă vă aflați în perioada de probă, vei vedea cand expira. În această secțiune, veți vedea opțiunea Anulare abonament, unde trebuie să faceți clic, și va apărea o fereastră în care trebuie să confirmați apăsând Da, anulați abonamentul meu.

Făcând pașii menționați, îți vei putea anula cu ușurință abonamentul, iar în cazul în care perioada de probă nu a expirat. Puteți accesa serviciile până la expirarea perioadei de probă, Dacă nu ai un computer, îl poți accesa și prin intermediul dispozitivului tău mobil sau îl poți urmări printr-un Smart TV.

Pe mobil, accesați site-ul HBO, accesați opțiunea Setări și faceți clic pe Contul meu, apoi veți vedea din nou cuvântul Setări în albastru și când apăsați Abonament și achiziții. Veți vedea caseta Anulare abonament și la fel ca pe computer, trebuie să apăsați Da, anulați abonamentul meu.

Alte detalii pentru dezabonare sau dezabonare de la HBO

Pentru a vă dezabona sau a vă dezabona de la HBO, aveți alte opțiuni. Sistemul vă oferă o număr de telefon gratuit pe HBO Spania, este 900 834 155, este disponibil de luni până duminică și puteți verifica orarele pe site-ul oficial. Sau sigur l-ai primit la momentul abonamentului.

De asemenea, diversitatea opțiunilor vă permite să vă anulați prin intermediul adresa de e-mail [email protected și explicați pasul pe care doriți să îl executați.

Unii utilizatori și-au făcut abonamentul prin serviciul Vodafone, deoarece acesta oferă abonamentul pe bază promoțională.

Pentru a derula procedura in acest mod trebuie sa intrati pe pagina de servicii Vodafone, apoi sa selectati Zona Clienti unde trebuie sa indicati username si parola. Apoi veți vedea Meniul principal unde selectați Televiziune și altele, apare automat opțiunea HBO Spania pe care trebuie să apăsați și apoi să selectați Gestionare.

Cu acești pași vei avea acces la pagina de conținut Vodafone TV și vei putea selecta opțiunea Dezactivare sau Anulare abonament HBO.

Se recomandă efectuarea procesului Vodafone cu numărul de telefon înregistrat în sistem și astfel nu veți prezenta niciun inconvenient. Dacă este diferit, este recomandat să dezactivați rețeaua WiFi și să efectuați procesul cu rețeaua dvs. de date.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here