Cum să anulați ofertele nedorite pe Wallapop de pe mobil sau computer

În calitate de vânzător al unui produs pe Wallapop, aveți puterea de a decide ce oferte acceptați pentru a vă vinde produsele și pe care le respingeți. Același lucru este valabil și pentru contraofertele și încercările de negociere ale cumpărătorilor. Prin urmare, acest articol vă va explica cum să anulați ofertele nedorite pe Wallapop de pe mobil sau PC. În plus, dacă sunteți cumpărător, vi se va explica cum să vi se respingă o ofertă pe care ați făcut-o din greșeală pentru a vă putea recupera banii. 

Index()
  1. Cum să determinați un vânzător Wallapop să accepte cumpărătorul să anuleze o ofertă?
    1. Revendicări pe site-ul Wallapop
    2. Linie de servicii pentru clienți
  2. Cum să anulați o contraofertă care a fost făcută la o achiziție Wallapop?
  3. Cât timp durează un vânzător Wallapop să anuleze o ofertă nedorită??
  4. Când se recuperează banii din ofertele anulate sau contraofertele pe Wallapop??

Cum să determinați un vânzător Wallapop să accepte cumpărătorul să anuleze o ofertă?

În unele ocazii, în Wallapop sunt oameni care fac oferte pentru unele produse fără să vrea efectiv să le cumpere. Poate fi din cauza unei glume, din cauza unor greșeli la apăsarea butonului de cumpărare sau pentru că mai târziu regretă că au încercat să facă acea achiziție și, prin urmare, mai târziu vor convinge vânzătorul să respingă oferta, sa vedem cum se poate face aceasta procedura.

Revendicări pe site-ul Wallapop

În Wallapop nu se poate anula o ofertă făcută unui cumpărător, deci nu există nicio procedură care să se poată face pentru anulați o achiziție.  În acest sens, depinzi de o altă persoană pentru a-ți economisi banii sau pentru a achiziționa un produs de care nu ești pe deplin mulțumit sau nu ai nevoie de el.

În această ordine de idei, ceea ce puteți face este să revendicați atât compania Wallapop, cât și vânzătorul și să vă explicați motivele pentru care nu doriți să mergeți mai departe cu achiziția. Unul dintre locurile în care vă puteți prezenta cazul pe site-ul Wallapop. Cu toate acestea, scrierea pe acest site web nu este cel mai rapid mijloc pe care îl puteți utiliza pentru aceste cazuri în care aveți nevoie de viteză de răspuns.

Linie de servicii pentru clienți

Se face cealaltă modalitate de a face revendicarea sau cererea de anulare a ofertei de cumpărare prin serviciul pentru clienți. Pentru a face acest lucru, trebuie să utilizați aplicația de mobil Wallapop, care are o secțiune specializată în chat cu persoane care lucrează pentru această platformă.

Deci ceea ce trebuie să faceți este să scrieți în această secțiune și cere un bloc a operațiunii sau să contacteze vânzătorul pentru ca acesta să respingă oferta pe care ați făcut-o. Trebuie să știți că acest proces nu este sută la sută sigur, deoarece dacă nu a existat nicio problemă sau înșelăciune în tranzacție și vânzătorul dorește să meargă mai departe cu vânzarea, nu se mai poate face nimic.

Cum să anulați o contraofertă care a fost făcută la o achiziție Wallapop?

Atunci când produsele sunt cumpărate și vândute pe Wallapop sau oriunde altundeva, fie fizic, fie online, cumpărătorul caută întotdeauna să scadă prețul produselor. Asta pentru a obține reduceri și pentru a cumpăra articole economisind niște bani. Deci este foarte normalexistă un proces de tocmeală in aceste tranzactii. În Wallapop, această acțiune se poate face prin contraoferte.

Dacă primești o contraofertă pentru oricare dintre produsele tale, ai doar două opțiuni, accepta contraoferta sau respinge-o. Pentru a respinge respectiva contraoferta trebuie să intrați în fereastra de conversație care se deschide cu cumpărătorul și să faceți clic pe opțiunea de respingere. În acest fel, clientului i se spune că vei accepta vânzarea produsului tău doar la prețul stabilit.

Cât timp durează un vânzător Wallapop să anuleze o ofertă nedorită??

Decizia de a anula o ofertă făcută de un cumpărător este unică pentru fiecare vânzător. În acest sens, vânzătorul este cel care decide dacă continuați tranzacția sau respectați solicitarea vânzătorului pentru a refuza oferta. Deci toate detaliile tranzacției depind de această persoană.

Timpul de răspuns al unui vânzător poate varia, deoarece acea persoană poate să nu vadă imediat oferta pe care a primit-o. La fel, se poate întâmpla ca odată ce primiți oferta, vânzătorul are timp să se gândească dacă acest lucru vă convine, deci nu există timp estimat necesar pentru un răspuns. Dar odată ce vânzătorul a răspuns, afli imediat despre decizia vânzătorului.

Când se recuperează banii din ofertele anulate sau contraofertele pe Wallapop??

În cazul în care primiți vânzătorul respinge o ofertă inițială sau o contraofertă, trebuie să așteptați ca platforma să restituie banii. Pentru a vă asigura că acești bani ajung, trebuie să vă monitorizați continuu cardul de credit, deoarece acolo ajunge rambursarea. Cu toate acestea, banii nu sunt returnați instantaneu, deoarece trebuie să așteptați ca procesul să fie confirmat.

De obicei, acest proces durează intre 3 si 5 zile lucratoare, în timp ce Wallapop confirmă că nu a fost executată nicio înșelătorie. În plus, dacă coletul fusese deja trimis, trebuie să așteptați ca biroul de unde a venit coletul să-l primească din nou și să dea voie pentru ca banii să fie returnați cumpărătorului. Dacă după aceste zile încă nu ați primit banii, ar trebui să contactați din nou linia de asistență pentru clienți. Din acest motiv este recomandat să știți cum să vă deconectați corect de la Wallapop.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here