Cum să vă schimbați informațiile bancare pe Wallapop? - Gestionați-vă Wallapay

Wallapop a devenit un celebru magazin online second-hand din Spania, firma care este infiintata din 2013 ofera un serviciu de cumparare si vanzare de articole second-hand care sunt in stare foarte buna pentru a fi refolosite.

Devenind o platformă atât de utilă, oferă servicii din ce în ce mai îmbunătățite și în acest caz a scos la lumină o nouă modalitate de plată pe care ei l-au numit Poșeta. Anterior mijloacele de plată erau prin Paypal și Card de Credit, acum având o nouă opțiune există mai multă versatilitate. Nu cunoașteți încă această nouă funcție?? Nu vă faceți griji, vă aducem toate informațiile referitoare la acest subiect și la finalul articolului îl veți putea folosi în întregime și fără probleme Portofelul lui Wallapop.

Index()
 1. Cum funcționează portofelul Wallapop??
 2. Cum poți colecta vânzările tale în Wallapop?
 3. Ce trebuie să faceți pentru a vă schimba contul bancar înregistrat în aplicație?
 4. Ce ar trebui să faceți dacă vechiul card bancar încă apare?
  1. Cum să contactați serviciul Wallapop?
 5. Cum puteți elimina complet informațiile cardului dvs. de pe Wallapay?

Cum funcționează portofelul Wallapop??

Noua strategie a lui Wallapop atunci când creează El Monedero virtual este facilitează cumpărarea și vânzarea de articole, pe langa evitarea procesului plictisitor al folosirii unui cont extern la plata.

Portofelul lui Wallapop funcționează ca un portofel virtual, Când faci o vânzare, banii merg imediat în contul tău personal din aplicație și acolo se vor acumula cu celelalte vânzări pe care le faci.

Când doriți să faceți o achiziție, va trebui doar să o faceți folosește banii pe care i-ai adunat în aplicație, în special în Portofelul dvs. Wallapop pentru a plăti, fără a vă folosi cardul de credit sau contul Paypal.

Dacă, în schimb, ceea ce îți dorești este să retragi banii acumulați, trebuie doar să faci transferați-l în contul dvs. bancar și o vei avea în fizic. Asigurați-vă că v-ați personalizat datele și numele de utilizator în aplicație.

Cum poți colecta vânzările tale în Wallapop?

Atunci când se face o vânzare de către Wallapop comanda este trimisă utilizatorului, aceasta veți avea la dispoziție 48 de ore pentru a o verifica, asigurați-vă că totul este în regulă sau solicitați în alt mod o returnare gratuită.

După ce au trecut 48 de ore și cumpărătorul este mulțumit, vânzarea este reziliată și Wallapop se ocupă de direcționează banii către contul bancar sau în portofelul vânzătorului.

Este Trebuie să aveți un cont bancar asociat profilului dvs pentru că altfel Wallapop nu va avea unde să depună banii. Pentru a crea un cont bancar, urmați pașii de mai jos.

 • Deschideți aplicația Wallapop.
 • Selectați cele 3 linii orizontale și apoi faceți clic unde scrie Expediere.
 • Mergeți acum la opțiunea care spune Date bancare si acolo trebuie sa completezi toate informatiile solicitate.
 • Pentru a verifica, accesați Expedieri și dacă există vreunul în proces, va reflecta starea în care se află. Wallapop va dura câteva zile pentru a vă transfera banii.

Dacă ați făcut unele vânzări, este prudent să verificați constant starea contului dvs verifica daca banii au sosit, în caz contrar, va trebui să efectuați pașii anteriori.

Ce trebuie să faceți pentru a vă schimba contul bancar înregistrat în aplicație?

Dacă v-ați actualizat detaliile bancare și doriți să le adăugați în portofelul Wallapop, va trebui să le ștergeți pe cele pe care le aveați anterior.

 • Deschideți aplicația Wallapop, descărcați-o dacă nu o aveți și selectați fața zâmbitoare situat în dreapta jos cu numele TU.
 • Găsiți opțiunea care spune Portofel și faceți clic pe ea.
 • Odată intrat în filă, trebuie să selectați opțiunea Date bancare. Când apăsați acea opțiune, veți vedea altele care spun Card de credit sau Cont bancar.
 • Când selectați o opțiune va trebui să faceți clic pe cele 3 puncte verticale care vor apărea în partea dreaptă a contului bancar sau pe imaginea cărții de credit, apoi să selectați Ștergere.
 • Introduceți noile detalii bancare.

Ce ar trebui să faceți dacă vechiul card bancar încă apare?

Schimbarea detaliilor bancare este de obicei un proces rapid, de care se ocupă Wallapop actualizați aplicația pentru atunci când utilizatorii efectuează acest tip de tranzacții. Cu toate acestea, poate exista o eroare care face ca aplicația să nu continue să apară datele tale vechi, așa că soluția este diferită acum; În aceste cazuri, cel mai bine ar fi contactați serviciul wallapop.

Cum să contactați serviciul Wallapop?

Contactarea Wallapop poate fi imposibilă dacă este făcută greșit. Pe rețelele tale de socializare, cum ar fi Twitter are DM-urile dezactivate, la e-mailuri nu se răspunde aproape niciodată și nu au un număr de telefon valid pe care să îl sune.

Cu toate acestea, toată soluția este în aceeași aplicație.  Trebuie doar să urmezi acești pași simpli pe care acum îți arătăm.

 • Deschideți aplicația Wallapop, accesați profilul dvs. selectând fața zâmbitoare din colțul din dreapta jos.
 • Găsiți opțiunea care spune Ajutor și apoi selectați Consultare în curs.
 • Acum selectați opțiunea Chat nou. Aici trebuie să scrieți toată problema pe care o prezentați, trebuie să o faceți în detaliu și cu educație.
 • Acum selectați sigla în formă de clip care apare lângă anunțul care spune Chat nou.
 • Adăugați o fotografie a actului dvs. de identitate față și spate, astfel încât identificarea dvs. să fie atașată.
 • Trimite mesajul și așteaptă câteva zile cu soluția problemei tale.

Cum puteți elimina complet informațiile cardului dvs. de pe Wallapay?

Ștergerea detaliilor bancare sau în special a detaliilor cardului este simplă. Mai întâi deschide aplicația Wallapop și intră în profilul tău, apasă pe cele 3 rânduri și apasă unde scrie Portofel - Date bancare - Carte de credit.

Deja în cadrul opțiunii pe care trebuie să o faci selectați cele 3 puncte verticale care apar pe imaginea cardului, alege optiunea de stergere si gata, datele cardului tau vor fi sterse.

Acest pas este important de efectuat în cazul în care în orice moment decideți să vă ștergeți contul Wallapop, mai întâi ștergeți detaliile bancare.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here