Cum să vă schimbați parola în Wallapop pentru a-i împiedica să intre în contul dvs.

Având în vedere că Wallapop este o aplicație care continuă să crească, astăzi vrem să vă ghidăm în ceea ce privește securitatea. Tot ce trebuie să știi despre cum să-ți schimbi parola și modul corect de a face acest lucru vă vom învăța pe parcursul articolului, așa că nu ratați cele mai bune informații.

Index()
 1. De ce cerințe aveți nevoie pentru a vă schimba parola pe acest site?
 2. Cum schimbi parola în Wallapop?
 3. Ce trebuie să faceți pentru a vă schimba parola în Wallapop dacă nu ați primit e-mailul de confirmare?
 4. Cum să schimbi parola pe acest site dacă ai uitat parola curentă?

De ce cerințe aveți nevoie pentru a vă schimba parola pe acest site?

Principala cerință pentru a vă schimba parola pe Wallapop este ai un email deoarece aici va ajunge noua parolă care va fi trimisă de aplicație.

Acest pas este important dacă sesiunea a fost închisă și nu ai acces la ea, dacă dimpotrivă sunteți încă autentificat pe site nu veți avea nevoie de altă procedură decât schimbarea directă a parolei.  Dacă absolut nu vă amintiți parola pentru a o schimba, atunci ca o cerință trebuie doar să închideți sesiunea Wallapop.

Cum schimbi parola în Wallapop?

Pentru schimba parola în interiorul wallapop, adică cu sesiunea încă deschisă, trebuie doar să urmezi pașii pe care îți arătăm mai jos.

 • Introduceți utilizatorul dvs. de pe pagina web, amintiți-vă că acest lucru este doar dacă sesiunea dvs. este menținută automată deschisă.
 • Accesați opțiunea care spune Zona mea în stânga sus și selectați-o. Aceasta vă va deschide opțiunile de profil.
 • În fereastra nouă situată în mijlocul ecranului veți selecta fila care spune Cont.
 • Odată ajuns acolo, veți merge în jos pe întreaga pagină până unde scrie Informații despre cont. Veți vedea e-mailul dvs. și mai jos parola acoperită cu asterisc.
 • În partea stângă a parolei veți găsi o mică săgeată pe care trebuie să o selectați, în acest fel va apărea o nouă casetă cu opțiunea de a vă actualiza parola. Completați cerințele pe care le solicită și apoi apăsați Actualizare și gata.

Ce trebuie să faceți pentru a vă schimba parola în Wallapop dacă nu ați primit e-mailul de confirmare?

Din păcate, singura opțiune de schimbare a parolei și de autentificare este prin e-mailul trimis de aplicație. Dacă ați încercat să actualizați parola și nu primiți mesajul Wallapop în e-mail, vă recomandăm caută-l în tava de spam Unde este depozitat în siguranță?.

Amintiți-vă că pentru a vă crea un cont Wallapop aveți nevoie de un email, așa că atunci când solicitați codul trimis pe e-mail trebuie să fie același cu care v-ați înregistrat, asigurați-vă că îl introduceți când vi se cere.

Cum să schimbi parola pe acest site dacă ai uitat parola curentă?

Dacă ați uitat parola și cu siguranță nu există nicio modalitate de a o aminti, singura opțiune pe care o aveți este să vă deconectați. Toată această procedură trebuie să o faci de pe site.

 • În pagina web, apăsați pe Zona mea și apoi pe opțiunea Profilul meu.
 • În partea stângă și în partea de sus veți găsi opțiunea de a închide sesiunea, selectați-o și gata.
 • Acum pagina se va reîncărca și pentru a intra vi se vor cere numele de utilizator și parola.
 • Scrie numele de utilizator și selectați opțiunea Am uitat parola, care va fi situat sub caseta în care ar trebui să puneți parola inițială.
 • Wallapop vă va cere adresa de e-mail la care să trimiteți noua parolă. Amintiți-vă că e-mailul pe care trebuie să îl adăugați este cel cu care ați deschis contul la început.
 • Wallapop va trimite noua parolă la acel e-mail, dacă nu o primiți în tava principală, plasați-o în tava de spam. Această parolă vă va permite să intrați din nou în aplicație, dar mai târziu va trebui să o modificați pentru a vă face contul mai sigur.

Un alt fapt important de reținut este că noua parolă trebuie să fie diferită celui pe care l-ai avut și pentru a nu o uita, încearcă să notezi parola într-un notebook sau pe PC întrucât unii utilizatori au afirmat că uneori mail-ul de la Wallapop nu ajunge repede, așa că nu vei mai putea intra în cont. automat.imediat.

Dacă browserul dvs. tinde să salveze parole, vă recomandăm să le căutați și să o ștergeți pe cea de pe pagina Wallapop pentru a putea fi adăugată cea nouă.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here