Cum îmi schimb locația sau punctul de preluare în Uber după ce am solicitat o călătorie”,

După cum știu mulți utilizatori, Uber este unul dintre serviciile de transfer similar unui taxi, dar cu diferența că o aplicație mobilă este folosită pentru a solicita o călătorie. Deși în prezent există multe companii care oferă servicii similare. La acea vreme, Uber a devenit una dintre cele mai utilizate platforme. Dar în continuare vă vom explica o nouă funcție cu care veți putea schimbați locația sau punctul de preluare în Uber după solicitarea călătoriei.

Cum îmi schimb locația sau punctul de preluare pe Uber după ce am solicitat o călătorie
Vezi acest videoclip pe YouTube

Uber pasageri este o aplicație care a suferit recent o nouă actualizare și datorită acesteia au fost incluse noi funcții celor existente. Trebuie să ne amintim că această aplicație oferă clienților săi servicii foarte variate și asta nu se concentrează doar pe transferul de oameni. Dacă doriți, puteți solicita și serviciul de transport alimente precum Uber Eats.

Deci acum este posibil, dacă am solicitat o călătorie prin aplicația Uber, să schimbăm locul sau punctul în care șoferul va căuta pasagerul. Dacă acest subiect te interesează și vrei să știi cum este posibil să faci asta. Trebuie doar să continui să citești acest articol interesant și să înveți cum puteți schimba locația după ce ați făcut cererea de călătorie.

Index()
  1. Cum să schimbați locația de preluare după ce ați solicitat cursa Uber
  2. Pas pentru a schimba locația de destinație a pasagerului în Uber

Cum să schimbați locația de preluare după ce ați solicitat cursa Uber

Această nouă funcție pe care o implementează Uber vine să rezolve o problemă foarte recurentă cu care se confruntă nu doar pasagerii, ci și șoferii. Deoarece un pasager poate efectua mai multe apeluri către locația corectă de ridicare. Transformând călătoria într-un adevărat coșmar.

Acum puteți din aplicația Uber să faceți modificările necesare, astfel încât șoferul să ajungă în locația dvs. exactă în care vă aflați. După cum puteți vedea, este o funcție excelentă la care era așteptată, deoarece platforma se străduiește să ofere un serviciu de calitate. În acest fel, pasagerii pot fi împiedicați să facă anularea călătoriilor.

Deși aceasta este o actualizare lansată recent, nu este disponibilă în toate regiunile. Și, prin urmare, se pot bucura de această funcție doar pentru schimbarea locația pasagerilor. Deocamdată doar trei țări Marea Britanie, Statele Unite și Canada, dar este de așteptat ca extinderea să aibă loc în curând pentru restul țărilor în care funcționează Uber.

Pas pentru a schimba locația de destinație a pasagerului în Uber

Uber este o platformă care a avut grijă să ofere o experiență de călătorie unică și plăcută, prin urmare implementează această nouă funcție. Cu care vei putea schimba destinația de ridicare prin aplicație. Primul pas pentru aceasta este că trebuie să actualizați aplicația Uber la cea mai recentă versiune și astfel să aveți funcția pe dispozitiv.

Odată făcut acest pas, totul este mai simplu, când solicitați o călătorie și șoferul acceptă și atunci doriți să schimbați punctul de preluare. Ceea ce ar trebui să faci este să intri în aplicație și Faceți clic pe opțiunea Editare care se va afișa acum în direcția punctului de plecare. Acum trebuie doar să introduci noua adresă, nu poate fi mai ușor

Imediat și prin aplicația șoferi Uber, șoferul va primi o notificare, indicând noul punct de plecare. Această modificare va fi notată și pe hartă, astfel încât șoferul să poată lua cea mai rapidă rută către destinație. Acum doar pasagerul trebuie să aștepte sosirea șoferului și începe călătoria către destinație.

Vă dați seama cât de ușor este să utilizați această nouă funcție Uber, precum și să adăugați, actualizați sau eliminați metode de plată. Acesta este avantajul utilizării platformelor care se gândesc la bunăstarea și confortul clienților lor. Și așa știi cum să schimbați locația Uber sau punctul de preluare după ce ați solicitat o călătorie.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here