Cum îmi schimb numărul de telefon pe Tinder - Actualizați-vă informațiile

Mereu vine acel moment când, dintr-un motiv sau altul, trebuie actualizați datele noastre în Tinder sau orice altă rețea socială. Lucrul amuzant este că nu toată lumea are cunoștințe despre cum să facă acest proces simplu. De aceea am făcut acest articol pentru a vă învăța cum să o faceți și multe altele.

Cum să îmi schimb numărul de telefon pe Tinder - Actualizați-vă informațiile
Vezi acest videoclip pe YouTube

Index()
 1. Ce se întâmplă când îți schimbi numărul de telefon Tinder?
 2. În ce cazuri este important să vă schimbați numărul de telefon?
  1. Actualizarea informațiilor
  2. Pentru a vă recupera contul
 3. Care este procedura pentru a-mi schimba numărul de telefon pe Tinder?
  1. pe serverul web
  2. În aplicația mobilă

  Ce se întâmplă când îți schimbi numărul de telefon Tinder?

  Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la schimbările sau modificările pe scară largă ale contului dvs. Tinder. Când actualizați sau schimbați numărul de telefon pe care l-ați înregistrat, aceasta face este că vă va oferi un nou metoda prin care vă puteți accesa contul dacă activați verificarea în doi pași. Acest lucru funcționează pentru Tinder, Facebook, WhatsApp și chiar și atunci când schimbați numărul de telefon pe TikTok.

  În același mod, trebuie să știți că, atunci când vă schimbați numărul de telefon, aveți opțiunea de a vă recupera contul cu un mesaj text care va fi trimis la noul dumneavoastră număr dacă veți avea nevoie vreodată de el.

  În ce cazuri este important să vă schimbați numărul de telefon?

  Există cazuri generale și cazuri speciale care vor necesita schimbarea numărului de telefon pe Tinder. Aceste cazuri sunt următoarele:

  Actualizarea informațiilor

  Dacă ești cu adevărat interesat faceți o întâlnire sau întâlniți oameni Intr-un mod ceva mai intim este necesar ca atunci cand iti schimbi numarul de telefon sau vrei sa iti actualizezi datele, numarul de telefon sa fie una dintre datele pe care le schimbi si tu.

  Așa cum este important să păstrezi la zi restul informațiilor tale, este vital ca și numărul de telefon să fie actualizat, deoarece nu știi când te va contacta cineva sau că pur și simplu îți pierzi numărul și odată cu it , posibilitatea de a vă recupera contul Tinder dacă situația o justifică.

  Pentru a vă recupera contul

  Așa cum am comentat cu câteva momente în urmă, păstrarea acestor informații actualizate vă va aduce foarte mult beneficii, mai ales când recuperați-vă contul Tinder, fie pentru că ți-ai uitat parola, fie pentru că te-ai dezabonat și acum vrei să ai din nou contul.

  Care este procedura pentru a-mi schimba numărul de telefon pe Tinder?

  Ai enormul avantaj ca iti poti actualiza datele din aplicatia Tinder sau direct de pe pagina oficiala printr-un calculator. Oricum, vă vom explica cum puteți face acest lucru.

  pe serverul web

  Pașii de urmat de la un computer sunt următorii:

  1. trebuie să mergi la Pagina oficială Tinder și faceți clic pe opțiunea „Nu se poate autentifica”.
  2. Apoi accesați setările contului și, printre opțiuni, găsiți opțiunea „Număr de telefon”.
  3. Apoi trebuie să selectați Actualizează-mi numărul de telefon.
  4. Vor apărea câteva câmpuri pe care trebuie să le completați conform informațiilor solicitate și să așteptați mesajul de verificare care va fi trimis la linia dvs. telefonică.

  În aplicația mobilă

  Efectuarea acestui proces prin intermediul aplicației este aproape aceeași, cu excepția faptului că verificarea se va face automat odată ce primiți mesaj transmis de platforma Tinder. În rest, trebuie să urmați exact aceiași pași, adică:

  1. deschide aplicați-vă mobilul Android sau IOS.
  2. Accesați setările contului dvs
  3. Selectați opțiunea număr de telefon
  4. Actualizați numărul de telefon pentru cel curent pe care îl aveți și așteptați mesajul de confirmare.

  Rețineți că verificarea nu se face automat, nu se întâmplă nimic, o puteți face manual introducând codul pe care vi-l trimite platforma și finalizați procesul.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here