Cum îmi schimb contul iCloud sau ID-ul Apple pe iPhone dacă nu am sau nu îmi amintesc parola

De la explozia lor în popularitate cu zeci de ani în urmă, dispozitivele Apple au fost întotdeauna cele mai inovatoare și de calitate produse, extinzând mai întâi limitele a ceea ce ar putea fi un computer și apoi odată cu revoluția telefonului, crearea unui dispozitiv iPhone care s-au poziționat imediat ca unul dintre cele mai bune produse disponibile.

Cum îmi schimb contul iCloud sau ID-ul Apple pe iPhone dacă nu am sau nu îmi amintesc parola
Vezi acest videoclip pe YouTube

Fiind echipamente cu tot felul de specificații high-end, atât elemente hardware cât și software, în special procesorul și camera lor, permițând iPhone-ului să fie folosit ca dispozitiv principal pentru stocarea informațiilor personale datorită capacitate mare de stocare internă.

Mai ales având în vedere că nu au doar stocare internă, ci și un anumit serviciu de stocare virtuală cunoscut sub numele de iCloud, care vine cu toate dispozitivele iPhone, oferind 5 GB de stocare gratuită cu posibilitatea de extindere cu planuri Premium de până la 2 TB în funcție de locul în care vă aflați.

Este important să rețineți că serviciile iCloud nu sunt disponibile numai pentru dispozitivele iPhone, ci și pentru toate dispozitivele Apple și puteți crea și configura cu ușurință un cont iCloud de pe PC-ul meu, Android sau iPhone pentru a începe profitați de serviciul cloud virtual, pe care le puteți configura cu mai multe dispozitive pentru a nu vă pierde informațiile private.

Deși în prezent 5 GB de stocare nu reprezintă mult spațiu, luând în considerare cele digitizate Deoarece se întâlnesc toți factorii de zi cu zi, se recomandă utilizarea acestui serviciu pentru a păstra informațiile private, astfel încât să fie posibilă restabilirea unui backup iCloud pentru a păstra fișierele esențiale.

De asemenea, este important de reținut că în prezent există o gamă largă de servicii de stocare care, deși nu sunt serviciul oficial Apple, sunt compatibile cu acesta. În cazul în care schimbați serviciile, vă puteți șterge definitiv contul iCloud de pe un Android sau PC pe evitarea posibilelor breșe de securitate sau furtul de informații.

Dispozitivele Apple devin din ce în ce mai flexibile în ceea ce privește instrumentele externe pentru a completa dispozitivul fără nicio problemă. Cu toate acestea, este totuși recomandat să utilizați întotdeauna serviciile oficiale. Având în vedere asta, astăzi vă vom arăta cum schimbați un cont iCloud sau ID-ul Apple pe un iPhone dacă nu aveți sau nu vă amintiți parola pentru acesta.

Index()
  1. Schimbați contul iCloud sau ID-ul Apple dacă nu aveți parola
  2. Resetați parola Apple prin computer

Schimbați contul iCloud sau ID-ul Apple dacă nu aveți parola

Vă puteți schimba cu ușurință contul iCloud sau ID-ul Apple resetați parola contului dvs în funcție de echipamentul pe care îl utilizați, există o metodă pentru iPhone, iPad sau iPod Touch și alta pentru computerele Mac.

Pentru a reseta parola pe iPhone, iPad sau iPod Touch, trebuie să accesați Meniul Setări > Nume utilizator > Parolă și securitate > Schimbare parolă pentru a reseta parola și autentificarea de securitate pe computer.

În cazul în care nu puteți efectua ultima opțiune, accesați Setări > Conectați-vă la dispozitiv > iCloud > V-am uitat ID-ul Apple sau parola?, și urmați pașii de mai jos pentru a reseta parola în câțiva pași.

Resetați parola Apple prin computer

În primul rând trebuie să deschideți browserul și să introduceți următoarea adresă: iforgot.Manzana.com/password/verify/appleid pentru a reseta parola contul dvs. Apple ID, pe pagină trebuie pur și simplu să introduceți e-mailul pe care l-ați sincronizat cu contul dvs. și apoi să introduceți toate informațiile pe care Apple le va solicita în proces.

În cazul în care ați început sesiunea în Apple ID cu un dispozitiv, va veni un mesaj pentru a schimba parola. Dacă nu sunteți conectat pe niciun dispozitiv, procesul poate dura câteva zile, în timp ce Asistența Apple vă evaluează cazul și verifică informațiile pe care le-ați introdus în formular.

Odată ce procesul de verificare este finalizat, veți primi un apel sau un mesaj cu pași pentru a reseta parola contului. Trebuie să rețineți că acesta este un proces complex în care trebuie să trimiteți informațiile dumneavoastră private către serverele Apple, așa că asigurați-vă că intrați în Apple prin mijloace securizate.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here