Cum să schimbi viteza și să accelerezi un videoclip online pas cu pas

În prezent, vizionarea videoclipurilor online este ceva normal, problema apare atunci când jucătorii sunt foarte simpli, deci sunt necesare opțiuni pentru schimbați promptitudinea și eficientizați videoclipurile online.

Accelerator video online | Schimbați viteza videoclipurilor mele
Vezi acest videoclip pe YouTube

Index()
 1. Este necesar să folosiți accelerația și viteza unui videoclip online?
 2. Este posibil să schimb viteza videoclipurilor mele?
 3. Trucuri utile pentru a accelera sau a schimba viteza unui videoclip online.
 4. Avantajele accelerării unui videoclip online
 5. Extensii care vă vor ajuta să vă protejați confidențialitatea

Este necesar să folosiți accelerația și viteza unui videoclip online?

Uneori trebuie să accelerezi un videoclip, indiferent dacă folosești un carte audio, în care subiectul se dezvoltă foarte lent, așa că poate doriți să utilizați o opțiune pentru a accelera videoclipul și a-l duce într-un punct de interes mai mare pentru dvs.

Vă vom oferi câteva recomandări care vă vor face mai ușor să vă accelerați videoclipurile, indiferent de ce tip de videoclip este, precum și să aplicați alte acțiuni indiferent de lungimea conținutului și, în același timp, acestea vor fi foarte confortabil si simplu de pus in practica.

Această aplicație vă va permite accelerează, încetinește, întrerupe, întoarce-te, sari in cantitatea de timp pe care o doresti, videoclipul pe care il folosesti, pe scurt, este mic, dar cu dimensiuni mari pentru a-ti oferi usurinta sa manipulezi orice fel de video online pe care vrei sa-l vezi in momentul in care ai nevoie.

Este posibil să schimb viteza videoclipurilor mele?

Dacă este posibil să modificați viteza videoclipurilor dvs., extensia ¨Video Speed ​​​​Controller¨ Google Chrome are un meniu de configurare cu ajutorul căruia puteți face modificările dorite, îl puteți configura astfel încât, în loc să avansați doar 10 secunde , puteți avansa ora la care doriți să menționați una caracteristică notabilă a aplicației.

Aceasta extensie prezinta un mare interes in diverse situatii, deoarece daca te trezesti ca urmaresti un videoclip in care vorbesc prea incet, sau vrei sa sari peste niste scene, o poti pune in practica, astfel vei ajunge la nivelul videoclipului care iti atrage atentia.

Trucuri utile pentru a accelera sau a schimba viteza unui videoclip online.

 • Trebuie să utilizați a extensia google chrome, se numește ¨Video Speed ​​​​Controller¨, este disponibil în magazinul Google. Funcționează pe toate site-urile web populare, cum ar fi YouTube sau Netflix, pentru a menționa câteva.
 • Pentru a accelera videoclipurile online cu Video Speed ​​​​Controller, este un proces foarte simplu și extrem de complet, așa că de cele mai multe ori atunci când redăm un videoclip, va apărea o filă transparentă care vă va permite să accelerați videoclipul și să îl luați până la punctul pe care îl dorești.
 • Această extensie nu este doar pentru a accelera videoclipurile, dar vă permite și să reduceți viteza videoclipului dacă doriți priviți cu încetinitorul vreo scenă care ți-a atras atenția.
 • Există chiar și anumite comenzi rapide pe care le puteți folosi prin tastatură, acest lucru vă va ajuta să o faceți rapid și ușor.
 1. Reduceți viteza: tasta V.
 2. Măriți viteza: tasta D.
 3. Înapoi 10 secunde: tasta Z
 4. Avansați 10 secunde: tasta X
 5. Viteză normală: tasta R
 6. Alegeți viteza: tasta G

Aceste comenzi rapide de la tastatură vor fi foarte utile, veți putea efectua imediat procesul, va fi foarte ușor de accelerat sau schimbați viteza videoclipurilor dvs Datorită trucurilor Chrome, extensia este foarte eficientă, deoarece nu o puteți folosi doar cu aplicația YouTube, ci și cu o mare varietate de aplicații.

Avantajele accelerării unui videoclip online

 • Puteți duce videoclipul până la punctul dorit cu ajutorul Video Speed ​​​​Controller, un instrument foarte util în acest sens.
 • Este ușor accesibil și foarte simplu de pus în practică.
 • Puteți accesa această aplicație prin orice Dispozitiv Android și iOS, precum și pe computerul dvs.
 • Veți avea la îndemână ajustarea videoclipurilor dvs.

Extensii care vă vor ajuta să vă protejați confidențialitatea

Puteți încerca să utilizați extensiile pentru procesează videoclipurile tale, există mai multe care vă vor ajuta să vă protejați confidențialitatea fără a fi încălcate, asta fără să luați în considerare malware-ul care pândește pentru a infecta computerul nostru cu viruși.

Trebuie doar să aveți browserul Chrome instalat, fie pe Android, fie pe computer, dacă nu aveți această aplicație, o puteți descărca printr-un link securizat din Magazinul Play.

Așa că vă veți bucura de numeroasele opțiuni referitoare la aceste aplicații și cu liniștea sufletească garanta intimitatea dvs.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here