Cum să schimbi imaginea de administrator pe un Mac

  • 72 acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Tocmai am cumpărat un computer Apple, un iMac, un Mac Mini sau un MacBook și dorim să schimbăm imaginea care apare lângă contul de Administrator, pentru că nu corespunde cu al nostru sau pur și simplu pentru că nu ne place. Procesul de urmat este foarte simplu, oricine poate face schimbarea fără probleme, în orice moment. Pentru a face acest lucru, urmați câțiva pași simpli.

Accesați Preferințele de sistem

Primul pas este să faceți clic pe pictograma măr, situată în partea stângă sus a ecranului Bară de meniu, și faceți clic pe opțiune Preferințe de sistem

În fereastra care se deschide, selectați Utilizatori și grupuri.

Utilizatori și grupuri

În fereastra nouă vom vedea imaginea curentă a Administratorului. Înainte de a face orice modificare, trebuie să facem clic pe pictograma lacăt din stânga jos și să introducem parola de administrator. În acest fel se vor putea stabili modificări și salva modificările care sunt efectuate.

activați imaginea

Făcând clic pe pictograma imaginii se va deschide o nouă fereastră care ne va arăta imaginea curentă și care ne va permite să o schimbăm. Pentru aceasta avem un meniu în bara laterală din stânga cu opțiunile posibile: Actual, Prin omisiune, Fotografii (Momente, Colecții, Ani, Locuri și Albume) și carte foto.

Dacă selectăm în meniul menționat Prin omisiune, vom vedea o listă cu toate pictogramele pe care sistemul le include implicit. Dacă vrem să selectăm unele dintre ele, trebuie doar să le marchem și, când este în fereastra de sus, să facem clic pe butonul A pastra.

în submeniu Fotografii fotografiile stocate în vor fi afișate iCloud, grupate în cinci categorii. Fiecare dintre ele conține pe rând diferite secțiuni, în funcție de clasificările pe care le-am stabilit.

În ultima secțiune, cabina foto, vor fi afișate fotografiile care au fost realizate cu camera web conectată la computer.

concluzie

După ce selectați o imagine și faceți clic pe A pastra astfel încât să fie reparat, acum puteți închide fereastra Utilizatori și grupuri. De atunci, va apărea la pornirea sistemului, ori de câte ori este necesară o parolă de acces și în toate locurile în care Administrator a echipei.

  • 72 acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here