Cum să schimb fotografia profilului meu de pe Twitter pe mobil cu una mai actualizată

Te-ai săturat de aceeași imagine principală pe Twitter? Știai că de pe orice platformă, poza ta de profil este semnificativă pentru că reprezintă un stimulent pentru utilizatorul care este interesat să te urmărească?. De aici și importanța de a avea o imagine organizată în raport cu profilul. Aici vă vom explica pas cu pas procedura care trebuie efectuată pentru a o realiza.

Index()
 1. Care sunt pașii pentru a schimba fotografia de profil Twitter?
 2. Cum să editați noua fotografie de profil pe Twitter cu instrumente online?
  1. în Canvas
 3. Care sunt dimensiunile exacte ale imaginii de profil Twitter?
 4. Cum încarc o poză de profil pe contul meu de Twitter??

Care sunt pașii pentru a schimba fotografia de profil Twitter?

Pentru a schimba fotografia de profil a contului dvs. de Twitter, trebuie să urmați următorul proces pe care vi-l oferim mai jos. Acest lucru este valabil pentru un telefon cu sistem Android.

 1. Mai întâi trebuie să deschideți aplicația Twitter instalată pe telefon.
 2. Apoi, trebuie să faceți clic pe cele 3 linii orizontale situate în partea stângă sus a ecranului.
 3. Veți observa că se va deschide un meniu în partea stângă a Twitter, acolo trebuie să faceți clic pe opțiunea Profil.
 4. Deja în profilul dvs. de Twitter, trebuie să faceți clic pe secțiunea Editați profilul, care se află în partea dreaptă sus a ecranului.
 5. În continuare, va trebui să faceți clic pe figura unei camere foto de pe coperta profilului dvs.
 6. Apoi, puteți alege dacă vă place în Faceți fotografia, dacă da, vi se va permite să faceți o fotografie cu camera. Și dacă dați clic pe Alegeți fotografia existentă, va trebui să selectați fotografia din galeria dvs.
 7. Apoi dai click pe imaginea pe care vrei sa o pui pe profilul Twitter.
 8. În continuare, trebuie să ajustați imaginea selectată în caseta albă și apoi veți face clic pe pictograma „Aplicați”, aflată în partea dreaptă sus a ecranului.
 9. Pentru a finaliza, trebuie să faceți clic pe Salvare pentru ca modificările să fie salvate corect.

Dacă sunteți unul dintre cei care șterge unele elemente, trebuie să știți că acest lucru vă poate crea niște consecințe. Una dintre ele poate fi plasată în fotografii, când sunt eliminate, se pierde și locația care ajută la crearea albumelor acelor locuri. Dar dacă doriți să ștergeți anumite zile din locațiile Google, astfel încât să nu pierdeți acele albume și să nu lăsați nicio înregistrare, o puteți face din Google Maps.

Cum să editați noua fotografie de profil pe Twitter cu instrumente online?

Este foarte obișnuit ca utilizatorii să își schimbe fotografia de profil, făcând-o să pară o fotografie mai actualizată și mai distractivă. Când efectuați această modificare, aplicația vă permite să creați un tweet nou să-ți informezi urmăritorii că ți-ai schimbat poza de profil, permițându-le să știe în acest fel că ai făcut această schimbare și ca ei să poată interacționa dacă doresc. Unul dintre cele mai bune elemente pe care le putem folosi pentru a edita noua fotografie de profil pe Twitter este Canva.

în Canvas

Este unul dintre cele mai utilizate instrumente din lume pentru a face orice tip de modificări. Unul dintre avantajele sale este că are modele preproiectate de mare varietate și care răspund nevoilor, adică atunci când accesezi platforma, puteți achiziționa șabloanele pentru fotografia dvs. de profil de pe twitter. Pentru a edita fotografia de profil folosind Canva, urmați pașii de mai jos:

 1. Accesați Editorul de fotografii Canva Platform.
 2. Apoi, faceți clic pe pictograma „Încărcare” și selectați fotografia pe care doriți să o editați.
 3. Fotografia ta va fi afișată imediat cu meniul principal de editare în partea de sus
 4. Primul element din meniu este Filtrul, care vă permite să oferiți un aspect deosebit fotografiei în câteva secunde. Pe langa asta iti ofera psihologia culorii prin tonuri reci si calde, care trezesc in observator diferite senzatii de relaxare, energie si stimulare. Când aveți fotografia afișată în editor, veți observa primul element ales care este Filtrul.
 5. Puteți obține 14 filtre în submeniu. Puteți să dați clic pe oricare și astfel să o aplicați fotografiei dvs. Dacă doriți să eliminați filtrul, trebuie să faceți clic pe prima alternativă intitulată 'Normal'. Dacă ieși din formă pentru a-ți edita fotografia puteți folosi elementul de editare: ajusta. Submeniul vă oferă trei comenzi: contrast, luminozitate și saturație.

Canva vă oferă o mare varietate de opțiuni care vă permit să oferiți o notă creativă și unică imaginii dvs. de profil. Adică poți folosi autocolante, culori, forme și alte accesorii la alegere.

Uneori este esențial să luați o pauză de la rețelele sociale, dar, în consecință, contul dvs. poate fi închis din unele aplicații precum Bumble. Deși, dacă doriți cu adevărat să reveniți la acest tip de aplicație, puteți reseta datele de profil în Bumble și puteți începe din nou. 

Care sunt dimensiunile exacte ale imaginii de profil Twitter?

Pentru a obține o apariție profesională în fotografia de profil Twitter, este recomandat să respectați dimensiunea fotografiilor sugerate de platformă. Dimensiunile exacte pentru fotografiile de profil Twitter sunt 400 x 400 pixeli. Dimensiunile recomandate pentru fotografiile din antet sunt 1500 x 500 pixeli.

Cum încarc o poză de profil pe contul meu de Twitter??

 1. Primul deschideți aplicația Twitter pe telefonul mobil. Apoi, pe ecranul de start al aplicației, alegeți butonul albastru cu figura unui stilou.
 2. Apoi alegeți pictograma peisaj, acolo vor fi afișate toate fotografiile pe care le-ați salvat pe dispozitivul mobil. Puteți selecta pe cel preferat și apoi faceți clic pe Adăugare. 
 3. Apoi, adăugați conținutul dvs. și apăsați pictograma Tweet.

Daca vrei sa achizitionezi un telefon mobil cu sistem Android, ar trebui sa cunosti toate utilizarile pe care ti le poate oferi, una dintre cele mai interesante si practice este sa iti poti folosi Android-ul ca Scanner de coduri QR, aceasta optiune este inclusa in Dispozitive Android de gamă medie și înaltă. În plus, vă recomandăm să îl folosiți, deoarece în prezent multe magazine, restaurante și chiar aeroporturi aplică acest tip de tehnologie.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here