Cum se schimbă pagina de pornire în WordPress? - Descriere pas cu pas

Schimbarea paginii de start este de fapt destul de simplă, dar Este unul dintre detaliile pe care le uităm adesea utilizatorilor, în plus, Wordpress ne permite să proiectăm meniuri și, de asemenea, ne oferă multe opțiuni de modificare pentru a schimba pagina de start, de aceea în acest tutorial simplu vă vom explica despre ce este pagina de start Wordpress și cum o putem schimba.

Index()
 1. Cum este alcătuit un site web WordPress??
 2. Cum se creează o pagină de pornire în WordPress?
 3. Ce pași trebuie urmați pentru a schimba pagina de pornire în WordPress?
  1. setările de citire
  2. Setare
  3. Personalizator de pagină de postare
  4. Editați șablonul implicit

  Cum este alcătuit un site web WordPress??

  Paginile web sunt în general alcătuite din trei elemente esențiale: antet, corp și subsol. Prima constă în principal din a franjuri orientate orizontal care este situat în partea de sus a paginii și merge de la un capăt la altul pe lățimea paginii, acest element se repetă în toate secțiunile site-ului, deși pot exista excepții.

  Al doilea element, corpul din partea centrală a paginii, este situat între antet și subsol și include tot conținutul paginii ceea ce îl face și unic, este cea mai importantă parte a site-ului și este cea care ar trebui să ne intereseze ca utilizator. În cele din urmă avem Subsolul, situat în partea de jos a paginii, include elemente utilizate în majoritatea site-urilor pe care le vizităm, cum ar fi informații de contact, notificări legale, rețele sociale.

  Cum se creează o pagină de pornire în WordPress?

  Crearea unei pagini web în WordPress nu este foarte dificilă, practic putem rezuma procedura în trei pași simpli, primul lucru este obțineți domeniul și găzduirea WordPress, numele de domeniu este ceea ce oamenii vor folosi pentru a găsi site-ul nostru și găzduirea, locul unde va fi stocat site-ul nostru, ambele sunt strict necesare.

  Pentru a face acest lucru, trebuie să mergem la 'Hostinger' și să selectăm un plan de găzduire WordPress, acest lucru ne va permite să profităm la maximum de site-ul nostru web, vom avea, de asemenea, acces la instrumente pentru a gestiona și a construi site-ul nostru, următorul lucru pe care trebuie să-l facem este instalați și configurați WordPress.

  Pentru a realiza acest lucru, va trebui să introducem contul nostru, apoi să găsim secțiunea 'Site web' căutăm „WordPress” și alegem „Selectați” pentru a completa informatiile solicitate, gata aceasta trebuie sa configuram vizibilitatea in diferitele motoare de cautare si link-urile permanente.

  În cele din urmă, pentru crearea paginii noastre, trebuie să identificăm și să selectăm o temă WordPress, acestea constau din design complete de site-uri web care pot fi personalizate și adaptate în funcție de nevoile utilizatorului și dintre acestea WordPress are mii fie că sunt plătite sau gratuite.

  Ce pași trebuie urmați pentru a schimba pagina de pornire în WordPress?

  Dacă dorim să schimbăm pagina de pornire WordPress, trebuie mai întâi să definim care dintre pagini este pagina de pornire, pentru aceasta trebuie să introducem ‘Administrator WordPress’ acolo vom vedea ce este, adica paginile trebuie create pentru a avea optiunea de a le schimba, sa vedem cum se face.

  setările de citire

  Cu paginile deja create, trebuie sa intram in meniul WordPress, mai exact in optiunea 'Setari de citire' acolo vom observa ca sub titlu scrie 'Front Page Shows', in plus vom vedea doua optiuni, prima este legat de ‘Ultimele tale intrări’ și tocmai în această parte trebuie să facem modificările, în această sesiune putem indica faptul că WordPress trebuie să arate cele mai recente intrări ale noastre și selectăm o pagină statică.

  Setare

  Acum trebuie să configuram pagina, chiar sub opțiunea „Pagină statică” 'Pagina principală', acolo o alegem pe cea pe care vrem sa o aratam implicit, apoi ne incarcam din nou pagina si imediat putem vedea modificarile.

  Personalizator de pagină de postare

  În intrări putem crea o varietate de conținut care, de regulă, va fi publicat pe Blog, cu excepția cazului în care avem site-ul nostru configurat ca revistă, revistă sau ziar, pentru a intra trebuie să mergem la setările WordPress pentru a investiga opțiunile de personalizare , apoi în opțiunea 'Citește' și în secțiunea care plasează „Pagină de intrare” indicăm lui WordPress că pagina de afișare a postărilor este pagina noastră.

  Editați șablonul implicit

  Pentru a edita șablonul implicit, mergem la 'Administrator' apoi trebuie introduceți „Aspect”, apoi găsim „Editor de teme”, chiar în bara laterală vom găsi un fișier editabil, acesta va fi evidențiat deoarece este șablonul de index principal, când îl vom selecta îl vom deschide în fereastra editorului, acolo vom face modificările și vom face clic pe 'Actualizare fișier '.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here