Cum să schimb Favicon-ul în WordPress pentru a-l personaliza pe site-ul meu

Acest subiect explică cel mai simplu mod de a schimba Favicon-ul sau pictograma preferată a paginii dvs., această pictogramă se află în fila din stânga sus, lângă titlul paginii web în care vă aflați în browserul implicit. Ar trebui să țineți cont de câteva idei și sugestii pentru a vă prezenta pictogramele și pentru a profita la maximum de paginile create în WordPress.

Index()
 1. Care este rezoluția recomandată în WordPress dacă vreau să-mi schimb Favicon?
 2. Care sunt beneficiile utilizării șablonului Astra în WordPress pentru a-mi schimba Favicon??
  1. Adăugați mai multe funcții la pagină
  2. Creați un design personalizat și atractiv
 3. Cum îmi schimb Favicon-ul când sunt în WordPress??
  1. În interiorul tabloului de bord WordPress
  2. În opțiunile șablonului Astra
 4. De ce nu pot vedea Favicon-ul pe care l-am creat în WordPress??

Care este rezoluția recomandată în WordPress dacă vreau să-mi schimb Favicon?

în wordpress dimensiuni acceptate pentru a fi luate în considerare pentru pictograme are 512 x 512 pixeli lățime și lungime și trebuie să conțină maximum 2MB de greutate a imaginii, acceptând formatele png și jpg, dar cel mai favorabil este formatul png. Pentru mulți este convenabil să folosească un editor foto online, numit Photopea, accesați site-ul oficial pentru a vă crea pictogramele.

Odată ajuns în pagină trebuie pur și simplu să mergeți la opțiunea, Fișiere> Nou> plasând numele pe pictograma dvs. și adăugând dimensiunile de 512 lățime și 512 înălțime, prin urmare, apăsați caseta Creare, odată editată, mergem din nou la Fișiere. > Opțiune Export ca png pentru a o descărca.

Care sunt beneficiile utilizării șablonului Astra în WordPress pentru a-mi schimba Favicon??

Ușurința cu care puteți personaliza spațiul după confortul dvs, este ceea ce caracterizează Astra, cu scurtături simple și confort în ceea ce privește funcțiile sale, fără a fi nevoie să folosim multe click-uri pentru a ajunge la ceea ce ne dorim, Favicon-urile pot fi schimbate fără complicații, iar instrumentele Astra creează comenzi rapide care permit modificări într-un mod sigur.

Adăugați mai multe funcții la pagină

A logo-ul fără identificare descriptivă nu generează un aspect bun, Pe lângă adăugarea sau modificarea Favicon-ului, putem vedea și un meniu derulant în care ne permite să adăugăm numele pe site-ul nostru, pentru a stabili în ce secțiune se află utilizatorul.

Creați un design personalizat și atractiv

Modul în care este ales designul icoanelor este important, iar acesta este un semn distinctiv în care mulți îl vor recunoaște, pentru aceasta ar trebui evitate excesul de culori, icoanele existente, degradarea literelor din cauza tonității culorilor de fundal. sau ca nu se potriveste cu designul intern al paginii, de aceea trebuie alegeți-vă logo-urile cu atenție atunci când trimiteți pagina dvs.

Cum îmi schimb Favicon-ul când sunt în WordPress??

Înainte de a începe, trebuie să vă autentificați ca administrator în WordPress cu numele de utilizator și parola create anterior. În cazul Wordpress, căutați secțiunea „Desktop” „Aspect” „Personalizare” „Identitate site” selectați imaginea (sau pictograma site-ului) încărcarea imagine.

Odată înăuntru alege pictograma potrivită pentru site conform specificațiilor de 512 x 512 pixeli și o dimensiune de 2MB, dacă utilizați formatul png, vă permite să oferiți transparență la marginile pictogramei și să împiedicați formarea unei alte tonități ca în cazul formatului jpg. Odată selectat, trebuie doar să apăsați Decupați imaginea sau Nu decupați dacă se potrivește cu parametrul, în final apăsați Salvare și publicați.

În interiorul tabloului de bord WordPress

În unele cazuri, dacă tema nu permite pictograma, procedați manual, în acest caz, modificarea trebuie forțată, căutând din nou secțiunea „Desktop” „Apariții” „Editor”. Căutați tema de editat situată în partea dreaptă în caseta drop-down. Sub caseta apăsați Templates, căutați secțiunea Antet a temei, rețineți că începutul antetului începe cu: adăugați un spațiu în care trebuie să scrieți următoarele, trebuie să adăugați url” /> aici, Url-ul poate fi găsit în „Desktop“ „Media”, în interiorul media căutați pictograma pe care doriți să o adăugați, apoi vă arată un tabel detaliat cu caracteristicile imaginii dvs., copiați adresa URL și adăugați-o în ghilimele, aceasta este în cazul utilizării pictogramei format png.

În opțiunile șablonului Astra

Trebuie doar să accesați tabloul de bord WordPress din Astra și să accesați „Setări” „Aspect” „Personalizare”, apoi „Creator de antet”, „Identitatea site-ului și sigla” „selectați imaginea” (sau pictograma site-ului) „încărcați imaginea”, în final „Salvați și publicați ´.

De ce nu pot vedea Favicon-ul pe care l-am creat în WordPress??

Dacă aveți o problemă, nu puteți aprecia Favicon-ul dvs, ar trebui să luați în considerare cauzele cele mai frecventes ale acestei probleme pe care le menționăm mai jos.

 • verifică-ți memoria cache: browserul dvs tinde să stocheze informații care nu permit arătați-vă Favicon, pentru aceasta trebuie să accesați browserul implicit, dacă aveți Chrome, mergeți la „Setări”, apoi la „Mai multe instrumente” „Ștergeți datele de navigare”. În caseta derulantă, bifați opțiunea de la „originea timpului”, în casete bifați opțiunea „fișiere imagine stocate în cache”, apoi apăsați pe ștergere. (Browsere precum Safari și Chrome acceptă modificarea Favicon numai dacă pictogramele se află în „dosarul de descărcare” al computerului dvs.)
 • Pictogramă: Aș putea depășește limita în termeni de pixeli, dimensiunea sau greutatea imaginii, așa cum am menționat anterior, trebuie să schimbați și numele pictogramei diferit de cel precedent.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here