Cum să schimbați fontul sau fontul implicit într-un document Word

Microsoft Office Word este un program de editare a textului pe care îl folosim de ani de zile pentru a controla tot ce adăugăm într-un document pe care urmează să-l trimitem cuiva sau pentru a face niște etichete pentru ziua de naștere sau memoriul de la birou în acest weekend, fie pentru orice. îl folosești este important ca estetica sa arate bine și desigur, multe lucruri sunt incluse în estetică.

Cum să schimbați fontul sau fontul implicit într-un document Word
Vezi acest videoclip pe YouTube

Word este, fără îndoială, un program care cuprinde posibilitatea de a folosi multe în avantajul tău, deoarece nu numai că este posibil să schimbi fontul, dar îți oferă și posibilități nesfârșite pentru ca ediția ta să iasă cât mai bine, fără a avea îndoieli. este cel mai mult piața actuală completă și probabil va fi pentru mulți ani de acum înainte.

De la încorporarea sa pe piață, acest program a fost „gratuit” sau mai degrabă inclus cu toate computerele Windows pentru plăcerea și utilitatea dvs., totuși, aceasta este disponibilă doar pentru o versiune gratuită care este activată prima dată când deschideți programul și durează deloc neglijabil 7 zile la rând.

Asta înseamnă că în aceste 7 zile putem folosi programul oferit de Microsoft total fara nici o problema. Dar după această perioadă de timp, programul nu vă permite să continuați să vă conectați,

Cu toate acestea, există o cale bucurați-vă de program fără a plăti și este prin utilizarea platformei sale online, unde folosind e-mailul Outlook sau contul tău OneDrive, poți accesa platforma sa fără costuri.

Evident acestei platforme online îi lipsesc multe opțiuni pe care le are programul instalat pe PC, una dintre principalele fiind bineînțeles că nu îl poți folosi fără acces la internet, asta fără a ține cont de faptul că multe dintre opțiunile Cuvântului original nu sunt disponibile.

Index()
 1. Cum se schimbă fontul sau fontul?
 2. Principalele caracteristici pe care ar trebui să le țineți cont în plus față de font sau font
  1. WordArt
  2. Imagini

  Cum se schimbă fontul sau fontul?

  Folosirea fontului dorit este la indemana ta si nu ar trebui sa folosesti un font care nu iti place, implicit in program vine fontul "calibrí" totuși, aproape nimănui nu-i place și pare neprofesional, acum te voi învăța să nu schimbi tipul fontului, ci să te asiguri că de fiecare dată când deschideți programul acest font pe care l-ați ales este implicit, pentru aceasta faceți următoarele:

  • Din meniul Start, localizați grupul de "Instrumente sursă."
  • Va exista o mică săgeată în partea dreaptă jos a acesteia, faceți clic acolo sau puteți accesa acolo dând CNTRL + M cu cuvântul deschis.
  • În fereastra care s-a deschis selectați tipul de font dorit și dimensiunea.
  • Aici aveți și alte opțiuni pe care le puteți seta ca implicite, cum ar fi dimensiunea, bararea, cursive etc...
  • Odată ce ați terminat setările doriți să, derulați în jos și apăsați pe „Setare implicită”
  • Reporniți programul și verificați dacă este așa, gata.

  Principalele caracteristici pe care ar trebui să le țineți cont în plus față de font sau font

  Word are printre multe alte caracteristici care nu trebuie subestimat, acestea sunt tipărite pe același program și sunt disponibile pentru toată lumea,.

  Știi deja cum să schimbi fontul, dar acum aflați alte lucruri pe care le puteți face pentru documentul dvs Pentru a surprinde oamenii cărora acesta se adresează, să începem prin a ne ocupa de lucrurile superficiale pe care le poți adăuga în documentul tău, fără a fi nevoie de aplicații externe:

  WordArt

  Acest instrument este folosit pentru a crea litere 3d colorate care vor face munca ta să pară mai drăguță și mai potrivită situației, acestea pot fi folosite pentru petreceri sau invitații.

  Imagini

  Adăugarea de imagini în documentul tău ar putea fi extrem de utilă, ei spun că o imagine spune mai mult de o mie de cuvinte, da, este adevarat, există multe locuri de unde le puteți obține, Google însuși vă oferă un motor de căutare personalizat pentru ele în secțiunea sa "Imagini".

  Dar există bănci de imagini specializate în a vă oferi cea mai buna calitate gratuit, unul dintre ele este Pixabay, care are mai mult de 2.2 milioane de imagini gratuite.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here