Cum se schimbă fontul în stările WhatsApp? - Tipografie disponibilă

Statuturile WhatsApp au devenit senzația momentului, deoarece această aplicație de comunicare îți permite să fii conectat direct cu contactele tale, să-ți oferi servicii de afaceri sau să interacționezi în viața personală prin publicarea unui status.

Din acest motiv, uneori, pentru a încerca ceva diferit, este interesant să folosiți diferite tipuri de scrisori în statele pe care le publicați, făcând scrisul pe care îl veți publica mai distractiv sau izbitor, deoarece veți putea evidențiați cuvintele care vă interesează care vă atrag atenția contactelor atunci când vă observați statutul.

Cum se schimbă fontul în statele WhatsApp? - Tipografie disponibilă
Vezi acest videoclip pe YouTube

Index()
 1. Ce comenzi schimbă fontul în WhatsApp?
  1. pentru îndrăzneț
  2. text barat
  3. Litera cursiva
 2. Cum se schimbă fontul unui text într-o stare WhatsApp?
 3. Ce aspecte trebuie luate în considerare pentru tipografia WhatsApp?
  1. Actualizare aplicație
  2. disponibilitatea sursei
  3. Tipul dispozitivului
 4. Cum se schimbă fontul cu instrumente externe?
  1. configurarea tastaturii
  2. Aplicații pentru stilul fontului

  Ce comenzi schimbă fontul în WhatsApp?

  În cadrul aplicației, comunicați fluid folosind diferite emoji-uri și fonturi atunci când scrieți, totuși este clar că uneori vrem să facem evidențiați câteva fraze într-un mod special și pentru aceasta este necesar să efectuați niște comenzi care vă vor fi foarte utile atunci când scrieți fie în chat-uri, fie în stările dvs. WhatsApp, realizând următoarele aspecte în textul dvs.:

  • Folosește bold pentru a scoate în evidență unele cuvinte.
  •  Tăiați o parte din textul pe care l-ați scris.
  • Utilizați cursive pentru anumite cuvinte sau expresii.

  pentru îndrăzneț

  Ascunderea unor cuvinte, ca în orice document, înseamnă că dorim să evidențiem sau să acordăm un nivel mai mare de importanță textului negru, din acest motiv WhatsApp oferă posibilitatea utilizării bold adăugând un asterisc (*) la început și altul la sfârșitul cuvântului sau frazei pe care dorim să o punem cu caractere aldine.

  text barat

  După cum am menționat, este posibil să tai textul pe care l-ai scris sau măcar o parte din acesta, fie pentru a da un strop de mister sau de cenzură cuvântului sau frazei pe care o alegi, adică aspectul acestuia va fi tăiat. Pentru asta trebuie pune tilde a literei “ñ” sau a simbolului (~) la începutul și la sfârșitul cuvântului sau frazei prin care doriți să fiți lovit.

  Litera cursiva

  În cazul în care doriți să folosiți caractere cursive, fie pentru a evidenția un citat, fie pur și simplu pentru a-i oferi un aspect diferit față de restul scrisului, trebuie doar să utilizați liniuțe de subliniere, adică va trebui să adăugați (_) chiar înainte și la sfârșitul cuvântului sau frazei pe care o veți schimba în cursive.

  Cum se schimbă fontul unui text într-o stare WhatsApp?

  Când obiectivul dvs. este să publicați o stare WhatsApp, fie publicând o imagine cu text deasupra ei, fie plasând un text direct pe un fundal colorat, puteți utiliza comenzile anterioare pentru a le face să apară cu caractere aldine, barate sau cursive. , dar și dacă doriți modifica tipul fontului original pentru a-l face mai colorat sau izbitor în modul pe care îl indicăm mai jos:

  1.  Deschideți aplicația WhatsApp și accesați zona povești.
  2. Continuați să creați o poveste fie creând o fotografie nouă, căutând una pe dispozitiv sau apăsați doar pictograma creion pentru a scrie pe un fundal colorat.
  3. După apăsarea simbolului creion, treceți la scrierea textului pe care urmează să-l publicați.
  4. Odată ce ați terminat de scris puteți schimba fontul apăsând pictograma textului reprezentat cu litera “T”.
  5. De fiecare dată când apăsați simbolul "T" veți vedea că fontul se schimbă și îl veți alege pe cel pe care îl preferați și gata, puteți apăsa trimite și starea dvs. WhatsApp va fi publicată.

  Ce aspecte trebuie luate în considerare pentru tipografia WhatsApp?

  Schimbarea fontului în scrierile tale WhatsApp poate fi destul de utilă și distractivă, aplicația caută mereu oferi un serviciu mai bun utilizatorilor săi adaugă în mod constant aceste inovații, cum ar fi schimbarea culorii emoji-urilor, diferite fonturi și efecte de scriere, printre altele. Cu toate acestea, pentru a vă bucura de toate aceste inovații, este important să țineți cont de următoarele aspecte:

  Actualizare aplicație

  După cum v-am spus, aplicația WhatsApp a văzut nevoia să se reinventeze în fața concurenței celorlalți aplicații de comunicare precum Telegramă și Signal. Din acest motiv, este necesar să fii la curent cu actualizările recente ale aplicației, astfel încât să te asiguri că te bucuri de toate detaliile noi ale acesteia, cum ar fi fonturile pentru textul poveștilor tale WhatsApp.

  disponibilitatea sursei

  Pentru a fi în frunte, WhatsApp vă oferă diferite inovații care variază de la actualizări de emoji la diferite tipuri de fonturi, din acest motiv este necesar să verificați, în funcție de actualizarea pe care o aveți pe dispozitiv, ce tipuri de fonturi vă apar la dispoziție pentru utilizați în dvs stare whatsapp, Cu toate acestea, aceasta nu va fi o limitare deosebită, deoarece puteți căuta oricând alte fonturi în aplicațiile de tipografie externe.

  Tipul dispozitivului

  Este întotdeauna important să țineți cont de tipul de dispozitiv pe care îl aveți, deoarece acesta poate influența atât asimilarea actualizărilor a aplicațiilor, precum și în opțiunile de comandă ale acestora, pe lângă modul în care este compatibil sau nu cu aplicațiile legate de tastatură, fonturi sau tipografie.

  Cum se schimbă fontul cu instrumente externe?

  Pe lângă schimbarea fontului cu aplicația WhatsApp, aveți și posibilitatea de a folosi instrumente externe care vă vor oferi nenumărate opțiuni de tipografie astfel încât să poți publica cele mai bune stări WhatsApp fie pentru a le partaja cu cei dragi, fie cu clientela dacă folosești WhatsApp pentru afacerea ta.

  Acest lucru este posibil prin configurarea tipului de tastatură pe care îl utilizați sau prin utilizarea altor aplicații de tipografie, așa cum vă explicăm mai jos:

  configurarea tastaturii

  O tastatură bună pe dispozitiv este esențială pentru a facilita comunicarea cu lumea exterioară, este întotdeauna important să vă simțiți confortabil cu tipul de tastatură pe care îl instalați. Cu toate acestea, tastatura trebuie să fie actualizată constant, deoarece de obicei are pictograme și efecte noi pe care puțini știu, din acest motiv, dincolo de scriere, profitați la maximum de opțiunile de la tastatură pentru a vă bucura de diferite fonturi pe rețelele dvs. de socializare.

  Aplicații pentru stilul fontului

  O altă opțiune foarte utilă de a schimba fontul în publicațiile tale WhatsApp este cu încorporarea unei aplicații numite Fonturi, care îți oferă un uriaș varietate de fonturi prin tastatura sa gata de utilizare a dispozitivului dvs. în felul următor:

  1. Introduceți aplicația pe care tocmai ați descărcat-o pe dispozitiv.
  2. Apăsați unde scrie „Activați tastatura Fonturi” și continuați să activați Fonturile ca tastatură virtuală.
  3. Apoi trebuie să părăsiți aplicația pentru a fi configurată și să o reintroduceți.
  4. Faceți clic pe următorul pas numit „Comutare la fonturi” pentru a afișa un meniu de opțiuni.
  5. Selectați Fonturi pentru a începe să îl utilizați ca tastatură principală a dispozitivului dvs.
  6. Acum introduceți WhatsApp și vedeți diferitele fonturi în partea de sus a tastaturii Fonturi pe care tocmai ați instalat-o.
  7. Alegeți-l pe cel care vă place cel mai mult și puteți utiliza un font diferit decât de obicei.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here