Cum să schimbați tema Messenger pentru a o personaliza complet? - Mobil și PC

De multe ori folosim Facebook Messenger pentru a discuta cu prietenii noștri prin mesagerie, ceva despre care nu mulți oameni știu este că această platformă ne permite să o personalizăm după bunul nostru plac prin teme. Asta pentru a da o notă personală fiecărei conversații, dar ce se întâmplă dacă nu știm cum personalizați chat-urile Facebook Messenger? În acest mic ghid vă vom arăta într-un mod foarte ușor și simplu cum să o faceți.

Index()
 1. Care este procedura de activare și dezactivare a Messenger în modul întunecat?
  1. În aplicația mobilă
  2. cu PC
 2. Cum schimb subiectul unei singure conversații în Messenger?
  1. Pe Android sau iPhone
  2. De pe site
 3. Ce fac dacă Messenger-ul meu nu îmi permite să schimb subiectul conversației?
  1. Reporniți dispozitivul
  2. Deconectați-vă și conectați-vă din nou
  3. Contactați serviciul pentru clienți

  Care este procedura de activare și dezactivare a Messenger în modul întunecat?

  Această aplicație ne permite să o personalizăm prin teme sau plasând modul întunecat, acesta poate fi activat și dezactivat după bunul plac din diferitele versiuni de Facebook pentru diferitele platforme, acest proces se face după cum urmează.

  În aplicația mobilă

  • Introduceți aplicația Facebook Messenger de pe dispozitivul dvs. mobil, este recomandat să descărcați această aplicație din cea mai recentă versiune a Magazinului Google Play pentru a evita probleme.
  • Fiind în interiorul aplicației și cu sesiunea noastră începută, mergem la poza de profil, care se află în colțul din stânga sus al interfeței.
  • Ni se arată mai multe opțiuni, derulăm până o găsim pe cea care spune „Dark mode”, o activăm sau dezactivăm după comoditatea noastră.

  cu PC

  • Intrăm pe pagina oficială de Facebook din browserul ales de noi, este recomandat să avem browser-ul actualizat pentru a evita probleme.
  • Ne autentificăm cu contul nostru și facem clic pe săgeata din colțul din dreapta sus al ecranului, apoi mergem la secțiunea de "Afișaj și accesibilitate".
  • Ni se arată o serie de opțiuni, căutăm modul întunecat și îl activăm sau dezactivăm în funcție de nevoi, această temă se va aplica întregii interfețe, inclusiv Messenger.

  Cum schimb subiectul unei singure conversații în Messenger?

  Pe lângă faptul că ne permite să aplicăm modul întunecat, Facebook Messenger ne permite și să personalizăm chaturile individual sau în grupuri, asta prin diferite culori sau teme, care acestea vor fi actualizate regulat și cu diferite teme, dacă doriți să știți cum se desfășoară acest proces pe diferitele platforme, vă vom arăta mai jos.

  Pe Android sau iPhone

  • De pe dispozitivul nostru mobil Android sau iOS, intrăm în aplicația Facebook Messenger.
  • Continuăm să găsim chat-ul căruia dorim să aplicăm o temă sau o culoare.
  • În cadrul conversației, apăsăm butonul în formă de „(i)” care se află în colțul din dreapta sus al ecranului.
  • Ni se arată mai multe opțiuni, mergem la secțiunea „Teme”.
  • Aici vom gasi o lista cu o mare varietate de teme, o alegem pe cea pe care o dorim si aceasta se va aplica automat.

  De pe site

  • Din browserul nostru Google Chrome, intrăm pe pagina oficială de Facebook și ne logăm.
  • În partea de sus a ecranului, facem clic pe butonul Messenger pentru a merge la interfața aplicației.
  • Căutăm și intrăm în chat la care vom schimba subiectul și facem clic pe "opțiuni de chat" în colțul de chat.
  • Printre opțiunile care apar, facem clic pe cea care scrie „Culoare” și trecem la alegerea uneia dintre teme pentru a o aplica.

  Ce fac dacă Messenger-ul meu nu îmi permite să schimb subiectul conversației?

  Ceva care se întâmplă de obicei atunci când se schimbă subiectele în conversațiile Facebook Messenger este că diverse dezavantaje, Fie că temele nu sunt încărcate corect, nu sunt actualizate și așa mai departe, așa că mai jos vă vom arăta cum să rezolvați aceste probleme ușor și simplu.

  Reporniți dispozitivul

  Pe de o parte, dacă temele Facebook Messenger nu se aplică chat-ului, trebuie să reporniți dispozitivul, deoarece problema poate să nu fie cu interfața aplicației, dacă nu mai degrabă este o defecțiune a dispozitivului dvs, Prin urmare, vă recomandăm să efectuați această acțiune pentru a încerca temporar să oferiți o soluție.

  Deconectați-vă și conectați-vă din nou

  Pe de altă parte, problema poate fi cu aceeași interfață a Facebook Messenger sau platforma prezintă defecțiuni, pentru care vă recomandăm verificați dacă aveți o conexiune bună la internet, pe lângă faptul că așteptați câteva ore pentru a închide și redeschide sesiunea noastră, acest lucru vă poate rezolva problema.

  Contactați serviciul pentru clienți

  Dacă, dintr-un motiv oarecare, continuă să întâmpinați probleme la aplicarea unei teme sau a unui mod întunecat la una sau mai multe dintre chaturile dvs. Messenger, vă sfătuim să contactați asistența tehnică Facebook, care are un personal foarte instruit care vă va ajuta. cât mai curând posibil, aceasta prin e-mail sau actualizări viitoare ale aplicației sau platformei.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here