Cum să schimbi cu ușurință țara unui cont Facebook

Schimbați, modificați, ștergeți și chiar încărcați imagini și/sau videoclipuri pe rețelele sociale poate deveni un pic complicat, deoarece au infinitate de opțiuni de schimbare care ne pot deruta sau ne pot determina să facem ceva ce nu ne dorim.

Cel mai comun dintre schimbare într-un profil de facebook, sunt imaginile, fie că sunt coperta sau, scuzați redundanța, profilul. La fel și schimbarea numelui în unele cazuri.

Cum pot schimba țara unui cont Facebook?
Vezi acest videoclip pe YouTube

Cu toate acestea, există modificări mai puțin cunoscute, cum ar fi vârsta, data nașterii, locul de studiu și chiar țara de naștere. Trebuie doar să știi cum să acționezi și cum să faci asta pentru a reuși schimba-ti tara pe contul tau de facebook.

Index()

Schimbați țara contului dvs. de Facebook pas cu pas

Primul lucru pe care ar trebui să-l faceți înainte de a începe această sarcină este conectați-vă cu contul personal de Facebook.

Vă recomand să efectuați acest proces doar pentru a învăța și, în plus, pentru a evita orice neînțelegere cu terții, deoarece rețelele de socializare sunt personale. Și mai mult dacă aveți informații personale, cum ar fi datele și locația dvs.

Când l-ai intrat, vei plasa mouse-ul, mai cunoscut sub numele de mouse, în profilul tău și vei da un ușor clic pe el. Când ești în profilul tău, va trebui să mergi la o casetă care marchează 'editează profilul', este gri și are un creion ca pictogramă, plasați mouse-ul peste el și faceți clic din nou.

Cu siguranță vei reveni într-o altă fereastră, total diferită de cele anterioare.  Aceasta vă va afișa fotografia de profil, fotografia de copertă, datele personale și vă vor personaliza detaliile și elementele evidențiate. Deoarece ceea ce te interesează este să schimbi țara contului tău de Facebook, vei merge la opțiunea care marchează 'personalizați-vă detaliile'.

Odată ajuns acolo, vei putea vedea o listă cu opțiunile pe care le are această nouă fereastră, fie că sunt angajare, pregătire academică etc. Coborâți cu ajutorul mouse-ului, până ajungeți la opțiunea pe care scrie 'orașul curent', plasați mouse-ul peste el și faceți clic.

Odată ajuns acolo, utilizați opțiunea 'editați orașul actual' și scrieți unde locuiți în prezent, dar dacă nu doriți să puneți niciun oraș și să vă păstrați locația anonimă, utilizați opțiunea 'eliminați orașul actual'. Continuați să citiți pentru a putea finaliza cu succes această sarcină.

Schimbați-vă orașul actual și orașul natal pe Facebook

În același mod, îți poți schimba orașul de domiciliu, urmând aceiași pași, doar că în loc să editezi orașul curent, vei merge la 'editează orașul de reședință'. Odata acolo, vei scrie unde te-ai născut și vei păstra modificări recente efectuate.

Când ați terminat modificările, faceți ultimul clic acolo unde scrie Salvați și dacă nu sunteți mulțumit de rezultat, faceți clic pe Anulare. Dacă observați că modificările pe care tocmai le-ați făcut nu sunt vizibile, încercați să reîmprospătați pagina și verificați dacă totul este în ordine; dacă da, noul tău oraș actual va fi vizibil.

Este important să știți că există mai multe moduri de a-ți schimba orașul actual, dar toate duc la același lucru, doar intrarea este diferită.

A doua cale de a schimbați orașul de reședință și/sau orașul natal Este mai simplu decât precedentul, trebuie doar să faci corect următoarele.

  • Introduceți profilul dvs. de Facebook și căutați opțiunea „informații”.
  • Odată ce l-ai introdus făcând clic, vei căuta opțiunea 'informații generale', acolo vei vedea informații personale, mobil, studii, reședințe etc.
  • Mergeți unde scrie locația dvs., dacă vă uitați în lateral, sunt trei puncte aliniate, dacă faceți clic, puteți schimbați locația dvs. actuală si daca vrei sa iti schimbi si orasul natal o poti face la fel, salvezi modificarile si gata.

Trebuie să reții că securitatea ta depinde de tine, prin urmare, nu este foarte recomandat să oferi multe date personale pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, chiar dacă contul este public sau îl schimbați într-un cont privat, există riscuri și siguranța este în primul rând cel mai important lucru.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here