Cum schimb metoda de plată a contului meu HBO Max?? - Rapid si usor

Dacă sunteți un utilizator nou și încă nu știți cum funcționează HBO Max, nu vă faceți griji deoarece este foarte ușor, acum dacă sunteți un client vechi și aveți o metodă de plată, dar doriți să o schimbați, trebuie doar să o schimbați contactați furnizorul dvs, În cazul în care nu aveți unul, ar trebui să ne contactați doar din aplicația mobilă HBO Max sau prin intermediul site-ului oficial.

Index()
 1. Ce metode de plată aveți la dispoziție pe HBO Max?
 2. Ce ar trebui să știți despre furnizorul dvs. de facturare înainte de a vă schimba metoda de plată?
  1. Tipuri de furnizori HBO Max.
 3. Cum poți schimba cu ușurință metoda de plată pe HBO Max?
  1. Din aplicația mobilă pe Android sau iOS
  2. Prin computerul dvs. Windows sau Mac

  Ce metode de plată aveți la dispoziție pe HBO Max?

  Metoda de plată HBO Max va depinde de modul în care este abonamentul dvs., adică dacă vă înregistrați prin pagina oficială HBOMax.com, vă oferă ca alternativă la plata cu cardul de credit Credit sau debit, cum ar fi Paypal, Visa și Masterd Card.

  Acum, dacă vă înregistrați la HBO Max printr-o aplicație pentru dispozitive mobile, este necesar să vă informați în aceeași Aplicație care metodă de plată este permisă de aceștia, sau dacă înregistrarea se face printr-un furnizor de televiziune, atunci cel mai bine este să întrebați el pentru informatiile necesare privind modalitatea de plata.

  Ce ar trebui să știți despre furnizorul dvs. de facturare înainte de a vă schimba metoda de plată?

  Este important ca înainte de a vă schimba metoda de plată HBO Max, să discutați cu furnizorul dvs. de televiziune și să întrebați dacă metoda de plată la care doriți să o schimbați este acceptată de acesta, amintiți-vă că nu toate furnizorii acceptă metodele de plată descrise mai sus.

  Tipuri de furnizori HBO Max.

  Este important să rețineți că metoda de plată HBO Max va depinde de tipul de furnizor de facturare Cu ajutorul cărora numărați, cele mai comune tipuri de furnizori din HBO Max sunt:

  • Samsung-TV
  • roku
  • Manzana
  • google play
  • Furnizorii de televiziune HBO

  Un fapt interesant este că acum puteți descărca și instala HBO și vă puteți bucura de canalele sale de televiziune de la dvs consolă de jocuri video PS3 sau PS4.

  Cum poți schimba cu ușurință metoda de plată pe HBO Max?

  Dacă doriți să vă schimbați metoda de plată pe HBO Max rapid și ușor, o puteți face din Aplicație disponibilă pentru dispozitivele mobile sau direct de pe site-ul oficial HBO Max.

  Din aplicația mobilă pe Android sau iOS

  Pentru a schimba Metoda de plată HBO Max De pe dispozitivul dvs. mobil trebuie doar să urmați următorii pași:

  • Intră în aplicația HBO Max
  • Odată acolo, selectați pictograma profilului dvs., aceasta se află în partea de jos pe telefoane sau în stânga pe o tabletă
  •  Următorul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să selectați secțiunea „Setări” și apoi să faceți clic pe „Abonament”
  • Odată ajuns acolo, selectați secțiunea „Gestionați abonamentul”
  • Apoi selectați „Editați metoda de plată”

  Chiar aici puteți face schimbarea metodei de plată și apoi selectați „Salvați”, după ce noua configurație a metodei dvs. de plată este salvată, trebuie să aveți în vedere că va actualiza sistemul iar informațiile pe care tocmai le-ați înregistrat vor fi utilizate pentru următoarea taxă a abonamentului dvs.

  În cazul în care apare o eroare la schimbarea metodei de plată, puteți contactați furnizorul dvs. de televiziune si solicitati-le ajutorul, o alta varianta este sa vizitati pagina oficiala si de acolo sa intrati in suportul tehnic pentru a va clarifica toate nelamuririle.

  Prin computerul dvs. Windows sau Mac

  Acum, dacă doriți să schimbați metoda de plată de pe computer, trebuie doar să vă conectați la Site-ul oficial HBO Max și chiar acolo poți face modificarea metodei de plată care ți se potrivește cel mai bine.

  O altă alternativă este că poți activa HBO prin Vodafone Movistar, pentru asta trebuie doar să intri platforma de comunicatii și de acolo obțineți unul dintre conturile dvs. fie online mobil, fie prin fibră optică.

  Un fapt important este că HBO Max oferă și utilizatorilor săi posibilitatea de a se stabili perioada dvs. de facturare iar aceste modificări se fac direct și automat odată ce cererea este aprobată.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here