Cum se schimbă IMEI-ul Galaxy J7, J7 Prime și J7 Neo - Tutorial rapid și ușor

Fiecare dispozitiv mobil are un cod intern care este unic și care îl diferențiază de toate celelalte. Acest număr este ceea ce este cunoscut sub numele de IMEI. Prin această numerotare puteți bloca echipamentul, urmăriți un telefon în caz de furt sau pierdere sau, în caz contrar, deblocați un telefon mobil pentru neplată. Pentru schimbați IMEI-ul Galaxy J7, J7 Prime și J7 Neo continua să citești.

Completați tutorialul pentru a schimba IMEI-ul Galaxy J7
Vezi acest videoclip pe YouTube

Există posibilitatea de a debloca sau debloca telefonul atunci când acesta are o limitare pentru o anumită companie de telefonie. Sau în cazul în care doriți să faceți root, o putem face folosind codul IMEI.

Există 15 numere care alcătuiesc acest cod și identifica originea si modelul. Firma producătoare, numărul de serie al echipamentului și numărul unic al dispozitivului mobil.

Este important să știți unde puteți găsi codul IMEI al dispozitivului. Întrucât prin acest cod putem face modificări la Smartphone-uri care ne vor beneficia în diferite aspecte. Schimbând IMEI, vei permite telefonul tău fi de nedepistat, va corecta orice problemă care este generată în sistemul de operare.

Acesta va permite telefonului să se bucure de noi actualizări de sistem care nu erau permise de modelul vechi.

De asemenea, puteți schimba originea și modelul prin modificarea primelor numere ale IMEI, ceea ce va oferi posibilitatea de a vă abona la un anumit plan telefonic.

Dar poate aduce și unele consecințe, schimbarea IMEI este ilegală în unele țări, poate provoca deteriorarea echipamentului și vă face să pierdeți garanția.

Index()
  1. Schimbați codul IMEI fără să vă rootați Samsung Galaxy
  2. Schimbați codul IMEI al Samsung Galaxy prin aplicații

Schimbați codul IMEI fără să vă rootați Samsung Galaxy

Dacă se cunosc avantajele și dezavantajele schimbați IMEI-ul Galaxy J7, Dacă încă ești interesat să-l schimbi pe telefonul tău Samsung Galaxy J7, J7 Prime și J7 neo, o poți face într-un mod ușor și rapid. Nu este nevoie să rootați telefonul și fără a folosi vreo aplicație specială, urmând următorii pași ai acestui tutorial.

Manual și ușor, introduceți următoarele date pe mobil *#7465625# executați apelul.

Apoi, pe ecran va apărea opțiunea „Conectivitate” sau „Conectivitate”. Ar trebui să alegeți „Informații radio”. Vor apărea 2 șiruri de valoare dacă dispozitivul are două sloturi pentru cip pentru cartela SIM, după cum urmează: AT + EGMR = 1,7 IMEI 1 și AT + EGMR = 1,10 IMEI 2.

Apoi, este timpul să schimbați numărul IMEI cu oricare altul. Se recomandă utilizarea aceluiași număr și modificați doar ultimele două cifre pentru a evita problemele in retea daca ceea ce vrei este sa schimbi IMEI-ul pentru a rezolva blocarea echipamentului.

După introducerea noului număr, apăsați „Enter”. Necesar puneți telefonul în modul avion și reporniți computerul. După ce se pornește, eliminăm modul avion, verificăm dacă IMEI-ul a fost modificat sunând * # 06 # și apoi numărul va apărea pe ecran. Cu această procedură ai schimbat IMEI-ul Samsung Galaxy și te poți bucura de beneficiile acestuia.

Schimbați codul IMEI al Samsung Galaxy prin aplicații

Există diferite aplicații care vă permit să schimbați IMEI-ul telefoanelor Galaxy J7, J7 Prime și J7 neo. Aceste schimbătoare de IMEI Android vă permit să verificați câteva specificații detaliate ale echipamentului. Și vă oferă posibilitatea de a schimba numărul IMEI care este codat nu este nevoie să rootați sau să ștergeți sistemul de operare a echipei.

Smartphone-urile Samsung sunt gestionate sub un sistem de operare Android, există programe care vă permit să schimbați IMEI-ul exclusiv pentru aceste dispozitive a căror manipulare este ușoară.

Vă vom prezenta câteva aplicații pe care le puteți utiliza pentru a efectua această procedură de schimbare a IMEI.

XPOSED IMEI Changer Pro este o aplicație care permite utilizatorului să poată schimba seria de date care compun codul IMEI al dispozitivelor sale. De fiecare dată când se spune aplicația va genera o serie de numere aleatorii ca număr IMEI.

Cu toate acestea, oferă și posibilitatea de a introduce într-o casetă de text codul pe care doriți să îl atribuiți ca noul IMEI.

Programul Mobile Uncle Tools App este o aplicație simplă pentru Android care are o serie de funcții care te pot ajuta să scapi de anumite probleme.

Permite preluați informații de pe dispozitivul dvs că a fost șters sau pe care nu le găsiți, căutați fișiere de recuperare, reporniți computerul dacă este blocat și, mai ales, schimbați IMEI-ul.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here