Cum să schimbi limba 'engleză - spaniolă' pe Instagram? - Pe PC sau mobil

Diferența dintre Instagram mobil și PC în ceea ce privește limba este că este posibil ca atunci când instalezi versiunea desktop intalnesti limba engleza nativ. Dar nu vă faceți griji, deoarece puteți schimba oricând setările de limbă Instagram, singurul lucru pe care trebuie să-l știți este calea, dacă nu aveți idee cum este scrisă. Ceea ce trebuie să faceți este să găsiți opțiunea „limbă”.

De asemenea, puteți efectua aceste opțiuni în sens invers de la spaniolă la engleză. De la aplicarea lui Instagram oferă un număr mare de limbi, cu scopul de a fi utilizat în orice țară, indiferent dacă utilizați Android sau iPhone, deoarece această aplicație este disponibilă în toate magazinele de descărcare electronică.

Index()
 1. Cum să schimb limba contului meu de pe Instagram?
  1. în aplicație
  2. Din setările sistemului
 2. Ce provoacă schimbarea bruscă a limbii pe Instagram?
  1. defecțiunea platformei
  2. versiunea nu este actualizată
 3. Cum să vezi traducerile comentariilor, legendelor sau profilurilor pe Instagram?
 4. Schimbați limba Instagram pe computer

Cum să schimb limba contului meu de pe Instagram?

exista două moduri de a schimba limba contului tău de Instagram: una este direct din aplicație, iar cealaltă metodă este prin schimbarea limbii dispozitivului dvs. Atunci când faceți acest lucru, modificările sunt aplicate mai multor aplicații, inclusiv rețelei sociale Instagram. Aflați cum să o faceți după cum urmează:

în aplicație

Este recomandat să faceți modificări de limbă direct din aplicație de Instagram, deoarece astfel nu trebuie să faceți modificări nedorite în alte aplicații sau pe dispozitiv. Pentru a face acest lucru trebuie doar să:

 1. Introduceți aplicația dvs. Instagram.
 2. Click pe poza de profil.
 3. Afișați meniul de opțiuni atingând cele 3 dungi orizontale din colțul din dreapta sus.
 4. Accesați „Setări” și apoi la „Cont”.
 5. Faceți clic pe „Limbă”
 6. Selectați limba preferată și voilà, modificările se aplică imediat.

Un fapt important pe care ar trebui să-l știți este că puteți traduce comentariile Instagram, chiar și în mod independent, deoarece fiecare dintre ele are opțiunea de „Vezi traducerea”. De asemenea, acestea Opțiunile sunt valabile pentru utilizatorii de Android și iPhone, întrucât calea limbii este aceeași.

Din setările sistemului

Schimbând setările de sistem ale dispozitivului dvs. mobil, puteți modifica limba diferitelor aplicații, cum ar fi Instagram. Cu alte cuvinte, pentru a schimba limba Instagram, tot ce trebuie să faci este schimbați limba telefonului dvs. Pentru a face acest lucru trebuie doar să:

 1. Deschideți sertarul de aplicații și accesați setări sau puteți trage în jos bara de notificări și atinge pictograma roată.
 2. Intrați în secțiunea de sistem și apoi în „Limbă”.
 3. În limbă și regiune puteți adăuga o limbă sau o puteți alege pe cea preferată.
 4. Salvează modificările și gata.

Se recomandă ca, odată ce ați făcut modificările limbii sistemului, să ștergeți datele Instagram. Adică cookie-uri sau cache, pentru a aplicați corect aceste modificări.

Ce provoacă schimbarea bruscă a limbii pe Instagram?

Este rar ca limba aplicației Instagram să fie brusc modificată, fără a fi nevoie să faceți modificări. Este recomandat să instalați un antivirus și rulați o scanare completă pe mobil. Dacă totul merge bine, atunci este posibil să fie din alte cauze precum:

defecțiunea platformei

Uneori se creează noi versiuni de Instagram, ceea ce implică faptul că producătorii efectuează teste, acestea fiind cunoscute ca eșecuri în platformă, deoarece apar acțiuni neașteptate, cum ar fi mesajele care nu ies, nu se deschide aplicația sau chiar schimbare bruscă de limbaj.

versiunea nu este actualizată

Neavând aplicația Instagram actualizată, este posibil ca virușii să afecteze aplicația, deoarece aceasta nu are cele mai recente protocoale de securitate, ceea ce duce la eșecuri rare, cum ar fi schimbarea limbii.

Cum să vezi traducerile comentariilor, legendelor sau profilurilor pe Instagram?

În Feed sau cunoscută și sub numele de secțiunea de știri, puteți găsi subtitrări foto, comentarii la publicații și chiar videoclipuri cu subtitrări în limba engleză. Dar ar trebui să știi că toate acestea se traduce automat fără a fi nevoie să schimbați setările în limba Instagram. Desigur, este tradus în limba pe care ați atribuit-o.

Adică fiecare persoană poate vizualizați textul feedului în limba configurată automat. De asemenea, este foarte frecvent să găsiți opțiunea „Vedeți traducerea” chiar lângă textul recunoscut într-o altă limbă. Acest lucru se întâmplă dacă, din întâmplare, limba respectivă nu este disponibilă pentru o traducere, atunci această opțiune este activată.

Schimbați limba Instagram pe computer

Pe computerul tău poți schimba limba Instagram Web în funcție de cea pe care ai configurat-o pe mobil. Acesta este limba se adaptează în funcție de locația dvs, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la orice fel de schimbare.

În același mod, dacă vrei să-ți schimbi limba pe versiunea pentru PC Instagram, trebuie doar să descărcați programul sau schimbați limba computerului dvs astfel încât modificarea să se facă automat, pe Instagram Web, întrucât nu există o metodă directă de confirmare.

Dacă aveți vreo problemă să schimba limba din engleza in spaniola sau invers pe Instagram, nu ezitați să consultați suportul tehnic pentru a rezolva orice tip de eroare legat de limba aplicației.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here