Cum să schimbați fundalul sau să puneți un videoclip într-un apel video WhatsApp

WhatsApp este o aplicație de chat pentru smartphone-uri de ultimă generație, numită Smartphones. Prin serviciile sale putem comunica cu oricine dorim. Este suficient sa ai numarul tau de telefon salvat in contacte si ca si receptorul sa aiba aceasta aplicatie. Pe lângă trimiterea și primirea de mesaje, putem efectua și apeluri video. hai sa invatam sa schimba fundalul unui apel video pe whatsapp.

Cum să puneți un videoclip într-un apel video WhatsApp - Foarte ușor
Vezi acest videoclip pe YouTube

Tot prin această aplicație putem trimite muzică în MP3, note vocale, audio, fotografii, documente și videoclipuri. Pe lângă efectuarea de apeluri care includ videoclipuri live în timp real.

Deci nu auzi doar persoana cu care vorbesti, dar o poti vedea si acea persoana te vede si pe tine. Acest instrument a devenit cel mai bun aliat al multora, pentru că chiar și în depărtare pot fi văzute și auzite.

Cu cât ne folosim mai mult aplicațiile, cu atât ne place mai mult să inovăm în ele, căutând modalități de a le personaliza și de a profita la maximum de resursele pe care le oferă. De aceea pe WhatsApp folosim o mulțime de desene, autocolante, gif-uri, chestionare, chestionare, întrebări, imagini care ne fac conversațiile mai distractive.

În diverse aplicații și programe folosite pe computere sau tablete, efectuarea apelurilor video pe WhatsApp au opțiunea de a fi personalizate. Așa cum este cazul cu modificați fundalul sau plasați un videoclip care se va observa chiar în spatele imaginii noastre. Să vedem dacă putem face același lucru pe WhatsApp.

Index()
  1. Pune un fundal sau un videoclip într-un apel video
  2. Schimbați fundalul la un apel video în WhatsApp

Pune un fundal sau un videoclip într-un apel video

Există posibilitatea de a crea un fundal fals pentru apeluri video. Cu intentia de a arata un mediu care nu este cel in care ne gasim, ca birou, plajă, casă sau orice alt cadru.

De asemenea, ne putem schimba fața cu alta, adică să schimbăm fețele de pe ecran și chiar vocile prin tehnologia deepfake. La fel ca și un videoclip poate fi înregistrat în prealabil și apoi redat într-o întâlnire ca și cum am fi live.

Pe lângă posibilitatea de a modificați intrarea camerei web la un videoclip YouTube pentru a reda o serie de scene amuzante dintr-o anumită ocazie. Aceste opțiuni pot fi puțin delicate la momentul modificărilor și alterărilor.

Aceste tipuri de instrumente pot fi rulate în diverse programe și aplicații pentru computere sau PC-uri, cum ar fi ManyCam și OBS. Ale cărui caracteristici de bază ale inteligenței artificiale îi permit să efectueze acest tip de modificări.

Dar pentru a le putea introduce în apeluri video, poate fi posibil doar în echipament computerizat cu cameră web.

Unele dintre aplicațiile în care puteți face modificări în fundal sau puteți afișa un videoclip în timp ce suntem într-un apel video sunt Skype sau Zoom. care oferă opțiuni foarte distractive pentru a vă personaliza apelurile video și care sunt în prezent în plină popularitate.

Schimbați fundalul la un apel video în WhatsApp

Smartphone-urile sau smartphone-urile au capacitatea de a da-ne cateva optiuni pe care computerele sau tabletele noastre nu ni le oferă.

Și deși sunt gestionate și sub un sistem de operare, telefoanele mobile nu sunt încă configurate să dezvolte unele procese pe care le putem implementa și executa cu ușurință pe un PC fără complicații.

Aplicațiile pentru smartphone-uri conțin un set de limitări în ceea ce privește apelurile video, cu atât mai mult cele care sunt cu siguranță false sau care au fost modificate sau alterate sub oricare dintre programele adecvate acestui scop.

Există câteva aplicații pe Google Play care vă permit să generați conversații cu persoane false a căror programare este foarte prost codificată.

Dar în ceea ce privește efectuarea de apeluri video, dacă vrem să plasăm o imagine sau un videoclip în fundal pentru a completa scena, smartphone-urile nu sunt încă capabil să gestioneze acest tip de informații, mai ales vorbind mai ales despre WhatsApp.

Această tehnologie inovatoare de personalizare a apelurilor video este disponibilă numai pentru programe de calculator.

În acest sens, nu putem modifica sau modifica fundalul apelului nostru video pe WhatsApp și cu atât mai puțin să plasăm un videoclip care nu corespunde imaginii live a camerei interne sau frontale a smartphone-ului nostru.

Putem, în caz contrar, să minimizăm ecranul apelului video și să trimitem în chat un videoclip pe care interlocutorul nostru veți primi online în chat, altfel nu o veți putea vedea până când apelul video nu se termină.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here