Cum se schimbă fundalul unei imagini în Snapseed? - Editează-ți fotografiile

A învăța să editați fotografii pentru uz personal nu mai este atât de complicată datorită existenței Snapseed, a cărui interfață a fost dezvoltată cu intenția de a rămâne intuitivă și de a permite oricine poate edita o fotografie. Ca și articolul în care explică pentru ce este și cum să folosești PhotoScape pentru a edita fotografii, aici poți învăța și ceva foarte asemănător, dar cu o aplicație mobilă.

Acum, există anumite metode necesare pentru editarea fotografiilor, cum ar fi îndepărtarea obiectelor, întunecarea selectivă sau expunerea unei imagini, care de obicei nu sunt ușor de gestionat pentru un utilizator neexperimentat, dar cu utilizarea Snapseed nu există nicio problemă. deoarece oferă instrucțiuni concise care facilitează procesul de schimbare a fundalului unei imagini. 

Index()
  1. Cum puteți folosi eliminarea fundalului în Snapseed?
  2. Ce alte metode puteți folosi pentru a elimina obiectele din fotografia dvs. Snapseed?
    1. utilizați expunerea imaginii
    2. Utilizați reglarea selectivă a luminii
  3. Cum să alegi cea mai bună metodă de a șterge conținutul din imaginile tale?

Cum puteți folosi eliminarea fundalului în Snapseed?

În primul rând, merită să exprimăm că Snapseed pentru PC Windows și pentru telefoane mobile este disponibil atât pe web, cât și în magazinul de aplicații, vă permite să alegeți opțiunile necesare pentru editarea unei fotografii, Pe lângă faptul că conține numeroase filtre și instrumente utile în lumea editării, oferă și posibilitatea de a utiliza eliminarea fundalului.

În ceea ce privește editarea fundalului unei imagini, există o mare varietate de metode de utilizat, fie de a elimina imperfecțiunile, de a fixa culorile, fie de a evidenția anumite caracteristici ale imaginii, printre acestea se regăsesc următoarele opțiuni: vindecarea imaginii, culoarea expunerii. și gradarea selectivă.

Chiar și așa, cea mai folosită alternativă este opțiune de vindecare a imaginii, pe care îl găsiți în fila meniului instrumente a aplicației, este capabil să elimine imperfecțiunile prin simpla punctare a acestora, totuși, în cazurile în care fundalul are multe contraste, va fi necesar să îl completați cu celelalte metode menționate.

Ce alte metode puteți folosi pentru a elimina obiectele din fotografia dvs. Snapseed?

În cazul Snapseed, în afară de curatarea imaginii, există și expunerea la culoare și estomparea selectivă. Chiar și așa, se subliniază că procesul de editare a unui fundal și de eliminare a obiectelor este sistematic și complementar.

Care conține anumiți pași obligatorii pentru a obține un rezultat bun și anume, folosiți instrumentul selectiv și procedați la potrivirea contrastelor imaginilor prin întunecarea zonelor luminoase.

Apoi, dacă puteți încerca să eliminați obiectele care se află în jurul imaginii și să scăpați de ele, uneori acest pas poate fi dificil, dar aplicația, în căutarea de a facilita munca utilizatorului, oferă opțiunea de a putea mări zonele, și în acest fel, înconjurați cu precizie obiectul.

utilizați expunerea imaginii

În anumite circumstanțe, unele imagini vor fi imposibil de îndepărtat obiecte nedorite sau de editat direct fundalul, fie din cauza numărului mare de elemente, fie din cauza varietății lor de culori, în aceste cazuri specifice, utilizatorul trebuie să opteze pentru utilizați mai multe metode simultan.

Una dintre ele este expunerea imaginii, care încurajează utilizatorul să aplice un filtru, este esențial ca filtrul menționat să mențină culorile imaginii, deoarece funcția sa este folosită doar pentru a accentua zona pe care ne interesează să o păstrăm intactă.

După aceea, cu opțiunea pensulei, zona de interes trebuie curățată și fundalul întunecat, prin aceasta, contrastele pe care le-ar putea avea imaginea vor fi afișate într-o proporție mai mică, iar în final, dacă vindecarea imaginii și îndepărtarea obiectului cu precizie.  

Utilizați reglarea selectivă a luminii

Această ultimă metodă, care este să recurgă la întunecare selectivă, este un instrument care vă permite să alegeți un punct de lumină și să-l întunecați, doar folosind indicatorul, în mod normal trebuie să-l glisați spre stânga pentru a degrada treptat culoarea, în cazul în care ați descărcat și ați folosit Snapseed pe mobil. 

Este esențial să alegem bine punctele de lumină și să întunecăm în mod corespunzător pentru a nu strica imaginea, trebuie remarcat că algoritmul opțiunii menționate înțelege care sunt părțile imaginii care se află în prim-plan și pe care le avem. sunt interesați să se păstreze intacte.

Odată aplicată întunecarea fundalului, se va putea vizualiza în imagine că luminozitatea fundalului urmează să fie eliminată, astfel încât doar culoarea punctului de focalizare al imaginii să fie menținută, este chiar posibil. să utilizați instrumentul de vindecare pentru a produce un fundal complet întunecat, dacă doriți.

Cum să alegi cea mai bună metodă de a șterge conținutul din imaginile tale?

Ca atare, nu există o metodă mai bună pentru o astfel de muncă, deoarece nu este același lucru cu cum să vă creați propriile filtre pentru fotografiile dvs., în care utilizatorul alege între un teanc de filtre și gata, dar acest lucru va depinde strict de ceea ce are nevoie imaginea, dacă aveți multe obiecte în fundal, dacă contrastele sunt amestecate sau dacă nu există nimic și fundalul poate fi îndepărtat cu ușurință prin vindecarea imaginii.

Prin urmare, dacă este necesar să se caute eliminarea unui întreg set de obiecte sau culori dintr-o parte a fotografiei, va fi necesar să se aplice metoda de expunere a imaginii, deoarece permite eliminarea corectă a unui fundal cu mai mult contrast de culoare.

În cele din urmă, există ultima alternativă, întunecarea selectivă, care se aplică în cazul în care se dorește eliminarea întregului fundal al unei imagini și păstrarea doar a unei anumite forme sau obiect la expunere. Deci, rețineți că utilizarea metodelor va depinde îndeaproape de ceea ce doriți să editați sau să modificați în imagine.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here