Cum să schimbi culoarea emoji-urilor în WhatsApp și să le folosești în stările tale?

WhatsApp a luat întotdeauna în considerare includerea varietate de culori în emoji-urile lor pentru a oferi utilizatorilor lor opțiuni noi proaspete și distractive atunci când comunică prin stările lor. Având în vedere apariția noilor Aplicații de comunicare digitală, rețeaua de socializare a văzut nevoia de a se reinventa constant, adăugând noi propuneri pentru a rămâne la curent pe piața digitală.

În ultimii ani, WhatsApp a promovat includerea diversității odată cu schimbarea tonurile pielii în emoji-uri umane în chat-uri și oferă acum posibilitatea ca emoji-urile pe care le adăugați în imaginile stărilor dvs. să se poată schimba și în orice culoare pe care o selectați în bara de nuanțe.

Cum să schimbați culoarea emoji-urilor în WhatsApp și să le folosiți în statele dvs?
Vezi acest videoclip pe YouTube

Index()
 1. În ce funcții WhatsApp pot fi folosite emoji-urile colorate??
 2. Ce pași trebuie urmați pentru a modifica culoarea emoji-urilor WhatsApp?
 3. Această modificare este permisă pentru toate dispozitivele care au WhatsApp?

În ce funcții WhatsApp pot fi folosite emoji-urile colorate??

WhatsApp și-a propus să extindă opțiunile de schimbare a culorii în emoji-urile sale, nu numai în binecunoscuta schimbare a tonului pielii prin apăsarea butonului emoji de oameni sau părți ale corpului uman, dar acum, în stările tale, când vei publica o fotografie și vrei să adaugi un emoji, îi poți schimba culoarea și le poți partaja în alte aplicații. În consecință, schimbarea culorii este disponibilă în următoarele alternative:

 1. Când postați o imagine în starea dvs. și adăugați un emoji pe ea, fie că este una dintre fețele care se va schimba în culori diferite, fie că este un emoji al unei persoane sau al unei părți a corpului uman care va schimba doar tonul pielii.
 2. În chat, doar opțiunea de a schimba tonul pielii este disponibilă în emoji-urile ființelor umane și ale părților corpului.

Postând o stare, puteți adăugați un emoji pe imagine, precum: o față fericită, supărată, tristă, bolnavă, îndrăgostită, printre altele, și își schimbă culoarea în verde, albastru, roz, culoarea pe care o alegeți în bara de nuanțe, lăsând în urmă galbenul tradițional care o caracterizează încă de la data sa. începutul.începutul.

Această schimbare de culoare este posibilă numai atunci când includeți emoji-ul pe o fotografie, din acest motiv opțiunea nu este disponibilă atunci când urmează să vă scrieți starea pe un fundal colorat, în acest din urmă caz ​​singura posibilitate de a schimbarea este în tonul pielii de emoji-uri umane, la fel ca în chat.

Ce pași trebuie urmați pentru a modifica culoarea emoji-urilor WhatsApp?

Postarea emoji-urilor în stările tale WhatsApp este destul de distractivă, le poți șterge înainte de a fi văzute de contactele tale. Dar pentru a schimba culoarea urmați următorii pași:

 1.  Asigurați-vă că spuneți cea mai recentă actualizare WhatsApp.
 2. Accesați opțiunea state.
 3.  Faceți poza sau găsiți o imagine din galeria dvs.
 4.  Apăsați fața zâmbitoare din partea de sus.
 5. Selectați opțiunea „Emojis” și veți avea două posibilități diferite:
 • În cazul în care emoji-ul pe care l-ați adăugat în imaginea stărilor dvs. este una dintre fețele tradiționale WhatsApp, veți vedea în partea dreaptă o bară de culoare pentru a-l selecta pe cel preferat.
 • Dacă emoji-ul pe care îl vei folosi pe imaginea ta este unul cu o formă umană sau părți ale corpului, bara de culoare care va apărea în partea dreaptă va fi limitată la diferite nuanțe de piele.

În același mod, există o limitare la schimbarea culorii emoji-urilor în chat-uri și în stările scrise cu un fundal colorat, în aceste cazuri este posibilă schimbarea doar a nuanței pielii în emoji uman și părți ale corpului după cum urmează:

 1.  Introduceți tava cu emoji.
 2. Faceți clic pe emoji-ul pe care îl veți folosi până când în partea de sus apar diferitele opțiuni de culoare a pielii.
 3. Selectează-l pe cel pe care vrei să-l folosești și gata.

Această modificare este permisă pentru toate dispozitivele care au WhatsApp?

Confruntat cu concurența latentă din Telegram, Signal și alte aplicații de comunicare digitală, WhatsApp a fost forțat să adauge noi opțiuni pentru aspectul tău, făcând rețeaua de socializare mai atractivă cu opțiuni precum schimbarea culorii emoji-urilor sau adăugarea de autocolante în stările dvs. prin diferite actualizări, astfel încât dispozitivul dvs. să aibă acces la astfel de opțiuni.

Din acest motiv, este important să descărcați întotdeauna cea mai recentă actualizare WhatsApp pe dispozitivul dvs. electronic compatibil, dacă, dimpotrivă, pe dispozitivul dvs. mobil nu acceptă actualizarea, Nu te vei putea bucura de inovațiile oferite de aplicație și va trebui să o înlocuiești cu una mai avansată și astfel să începi să folosești emoji-uri colorate în stările tale WhatsApp.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here