Cum să schimbi contul de Facebook conectat la Parchis Star? - Pași de urmat

Jocurile virtuale legate de rețelele sociale au devenit o tendință, unul dintre acestea este, fără îndoială, Parchis Star, pe care îl putem conecta la Facebook-ul nostru. Cu toate acestea, pot exista multe motive pentru care dorim să schimbăm contul de Facebook cu care l-am legat inițial. Poate vrem să conectăm un alt cont sau pur și simplu să nu conectăm niciunul, dacă acesta este cazul tău și nu ai idee cum să o faci, aici te ajutăm să descoperi cum să o faci pas cu pas.

Index()
  1. Care este modalitatea de a vă conecta contul de Facebook în Parchis Star?
  2. Cum să-ți schimbi contul de Facebook în jocul Parchis Star?
  3. Ce beneficii există atunci când conectați Facebook cu Parchis Star?
  4. Care este diferența dintre a juca conectat la Facebook sau nu?
  5. Cum să îți ștergi contul de Facebook în jocul Parchis?

Care este modalitatea de a vă conecta contul de Facebook în Parchis Star?

Primul lucru este să aveți o conexiune bună la rețea și au mai multe piese de teatru sau jocuri în Parchis, fiind acest lucru afirmativ initiem sesiunea in Facebook de pe dispozitivul nostru. Odată intrați, ni se va da acces la joc. Putem fi calmi și siguri că, odată ce îi dăm Parchis permisiunea de a accesa contul nostru de Facebook, nu va cauza nimic nepotrivit utilizatorului.

Apoi mergem să intrăm în jocul în care ne aflăm în opțiunea 'Profil', pe care o putem personaliza dacă dorim. Apoi facem clic pe funcție conecteaza-te cu Facebook si gata! atât de simplu, jocul va avea acces permis la contul nostru de Facebook și va putea îndeplini fiecare funcție activată pentru conectarea la contul respectiv.

Cum să-ți schimbi contul de Facebook în jocul Parchis Star?

Trebuie să știi că din momentul în care îți schimbi contul de Facebook legat la Parchis, toate progresele și datele pe care le-ai stocat în joc vor fi șterse complet. Chiar daca vrei sa conectezi 2 conturi la aplicatie pentru a putea proteja continutul dobandit in datele jocului, nu va fi posibil. Așadar, recomandarea pe care ți-o oferim este să analizezi foarte bine problema consecințelor generate de această schimbare pentru a nu regreta ulterior și nici a-ți face să pierzi timpul.

Așadar, pentru a vă schimba contul de Facebook în jocul Parchis Star trebuie să începeți prin ștergerea tuturor datelor aplicației, pentru a face acest lucru trebuie să intrați în opțiunea Setări dispozitiv, care este disponibilă în mod normal în „Meniul aplicației” este pictograma de pe piuliță sau roată gri. formă. Odată intrat în Meniul Aplicații, faceți clic pe Aplicația Parchis și toate informațiile jocului vor fi afișate pe ecran, atunci trebuie să Faceți clic pe „Ștergeți memoria cache”. Același proces pe care trebuie să îl efectuați de către motorul de căutare Google.

Următorul pas este Ștergeți aplicația Parchis Pentru aceasta, va fi suficient să intrați în aplicațiile dispozitivului și să apăsați imaginea jocului cu degetul timp de câteva secunde, ceea ce va face să apară un Meniu în care apăsăm în speranța de a finaliza întreaga procedură. Odată ce procesul este finalizat, toate informațiile pe care mobilul le-a stocat din joc vor dispărea.

atunci trebuie descărcați jocul din nou și instalați-l pe dispozitiv, pentru a face acest lucru te duci doar in App Play Store si scrii Parchis in motorul de cautare, se vor afisa rezultatele asa ca selectezi optiunea, dai click pe instala si astfel incepe descarcarea si instalarea aplicatiei pe mobil. Apoi îl conectezi cu contul de Facebook pe care îl dorești și întregul proces este terminat. Să începem să ne jucăm din nou!

Ce beneficii există atunci când conectați Facebook cu Parchis Star?

Sunt multe beneficii obținute prin conectarea Parchis cu contul nostru de Facebook, printre unele dintre beneficii se numără jocul cu prietenii și cunoscuții noștri, obținerea de obiecte precum și solicitarea elementelor necesare jocului. Dar, fără îndoială, cel mai bun dintre toate este să putem juca întotdeauna un joc bun cu cei mai apropiați prieteni ai noștri, acesta fiind un mod foarte sănătos de a ne distra.

 Obținerea articolelor este benefică pentru că putem dezvolta jocul în cel mai bun mod și chiar și atunci când avem jocul pierdut cu astfel de obiecte putem obține o mare victorie. Și aceste obiecte pot fi obținute doar având un cont de Facebook conectat la joc. a se putea juca cu prietenii face distracția mai mare, piesele devin mai interesante atunci când suntem în compania celor dragi care doresc să ne arate abilitățile și mereu în căutarea răzbunării.

Solicitați articole de la prietenii noștri pentru a favoriza și îmbunătăți profilul nostru și stilul jocului nostru, pe lângă faptul că vă împărtășim elementele cu acesta. Acest lucru este posibil doar dacă avem un cont de Facebook legat la Parcheesi. Și un avantaj suplimentar este posibilitatea de a vedea imagini fotografice ale altor jucători.

Care este diferența dintre a juca conectat la Facebook sau nu?

Cea mai mare diferență pe care o putem spune este că, având Parchis conectat la un cont de Facebook, vei putea întotdeauna să te joci cu profilul atribuit de tine, având tot progresul jocului stocat în cont, în schimb fără un link către Facebook intrarea în joc va fi întotdeauna ca invitat. Și va fi aceeași aplicație care va atribui aleatoriu și automat numărul pentru a face jocul cu alți jucători.

Cum să îți ștergi contul de Facebook în jocul Parchis?

Ceea ce trebuie să facem este ieșiți din aplicația de joc și eliminați-o de pe dispozitiv, apoi accesați sesiunea de Facebook și, de asemenea, închideți-o. Pentru a adăuga un alt cont complet diferit, intrăm din nou pe Facebook doar cu numele de utilizator și noua parolă, pe care vrem să le conectăm la joc. Mergem direct la magazinul de aplicații și descarcăm Parcheesi când jocul este deja instalat, facem clic pe aplicație, deschizând-o pentru a o conecta cu Facebook-ul nostru.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here