Cum să calibrați corect giroscopul pe un Samsung Galaxy

Generația tehnologiei bune a venit la noi!! Giroscop? Pare imposibil ca dispozitivul nostru mobil să aibă unul sau nu te-ai gândit niciodată că dispozitivul tău mobil are unul. Giroscopul este un dispozitiv electronic, Face parte din hardware-ul telefonului nostru și este foarte important să îndeplinească unele funcții; așa că vă vom învăța cum să calibrați giroscopul pe un Samsung Galaxy.

Acest artefact ne permite să menținem orientarea telefonului nostru, sau măsurați unghiurile de rotație și este disponibil în toate telefoanele de ultimă generație.Cum să știm dacă dispozitivul nostru mobil are unul?? Avem trei răspunsuri la această întrebare

.

Cum să calibrați corect giroscopul pe un Samsung Galaxy
Vezi acest videoclip pe YouTube

Primul, în specificațiile pe care le aveți da atunci cand cumperi un telefon sau in manualul de utilizare ar trebui sa iti spuna tot ce are hardware-ul telefonului, il poti cauta acolo manual si vei afla daca telefonul tau are sau nu.

Al doilea, il poti cauta pe net, trebuie doar să plasați în ecranul de căutare preferat marca și modelul telefonului dvs. împreună cu caracteristicile sale specifice.

Al treilea, dacă primele două te deranjează foarte mult pentru că trebuie să citești sau să cauți pe internet sau manual, pe asta o vei adora. Trebuie doar să descărcați aplicația unui terț care vă arată dacă aveți una sau nu. Vă recomandăm „Sensor Box” disponibil în Magazinul Play.

Este important de știut că dacă terminalul nostru nu are giroscop, nu îl poți descărca de pe net sau magazinul oficial al telefonului tău, deoarece aceasta este o piesă hardware și nu software (nu o aplicație).

Index()
  1. Aflați cum să calibrați corect giroscopul!
  2. Pentru ce este giroscopul??

Aflați cum să calibrați corect giroscopul!

Iată două moduri de a calibra giroscopul telefonului în cazul în care se simte scăpat de sub control.

Calea clasică și simplă este prin setările dispozitivului nostru mobil, trebuie doar să intri în aplicația de setări și să cauți 'mișcări și gesturi', acolo in interior trebuie doar sa cauti optiunea care dicteaza 'Calibrarea giroscopului', se aseaza pe o suprafata plana si apoi 'Calibrare'.

Vă oferim o a doua alternativă deoarece nu apare la fel pe toate dispozitivele, trebuie să intrați și în aplicația de setări și să căutați secțiunea 'Mișcare', apoi 'Configurare avansată', apăsați pe opțiunea care scrie „Calibrarea giroscopului”, apoi îl plasăm pe o suprafață plană și apoi „Calibrați”.

A doua cale este printr-o aplicație terță parte, trebuie să intri în Magazinul Play și să cauți o aplicație numită 'Starea GPS și caseta de instrumente', descărcați și instalați-l.

  • Când vă aflați în aplicație în colțul din stânga sus, ar trebui să vedeți o opțiune care spune „Calibrate pitch and roll” pe care trebuie să faceți clic.
  • Așezați telefonul pe o suprafață plană.
  • Atingeți opțiunea „Calibrați” și veți aștepta câteva secunde pentru finalizarea acțiunii.

Este foarte important să vă amintiți că trebuie să așezați telefonul pe o suprafață plană, iar în momentul calibrării giroscopului dispozitivul mobil să nu fie atins, mutat sau întrerupt, deoarece acest lucru va determina să nu se facă o calibrare corectă.

Pentru ce este giroscopul??

Giroscopul îndeplinește funcții foarte importante, cel mai cunoscut este cel al jocurilor video pe mobil, a devenit foarte popular când a fost lansat joc de realitate augmentată 'Pokemon Go', sau cu jocuri de simulare.

Mulți oameni nu știu, dar datorită giroscopului puteți observa filtrele 'Snapchat' sau 'Instagram'; datorită lui, acele efecte vizuale pot fi plasate oriunde.

Opțiunea caracteristică 360 de grade se face și prin giroscop; chiar și Google are o aplicație care ne permite să ne vedem sau să ne localizăm pe orice stradă; Privește-l cu virajul de 360 ​​de grade și funcționează activarea giroscopului pe o galaxie Samsung.

Ca ultima funcționalitate pe care o avem realitatea virtuală, unele telefoane cu ajutorul ochelarilor specializați pot construi o realitate alternativă și giroscopul joacă un rol foarte important, pentru a ne putea mișca și a ne localiza în panoramă.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here