Cum să verific dacă există actualizări de software pe computerul meu cu Windows 11?

Când aveți un sistem nou, software-ul începe în cele din urmă să afișeze actualizări automate, în cazul Windows 11, încă nu a venit momentul deoarece este încă recent, chiar și așa, puteți încerca să le verificați manual doar introducând Windows Actualizați.

Index()
 1. Ce ar trebui să știți înainte de a căuta o actualizare pentru Windows 11?
  1. Este posibil să întâlniți erori
 2. Cum se actualizează Windows 11 la cea mai recentă versiune?
  1. Folosind Windows Update
  2. Din setările Windows

  Ce ar trebui să știți înainte de a căuta o actualizare pentru Windows 11?

  Primul lucru pe care ar trebui să-l știți înainte de a căuta o astfel de actualizare este că Windows 11 este un sistem de operare care nu a fost lansat de mult, Ei bine, tocmai a apărut anul trecut, adică 2021.

  Lansarea acestui sistem a adus nenumărate îndoieli cu privire la funcționarea lui și, de asemenea, cu privire la toate modificările care au fost aduse interfeței sale, precum, de exemplu, modul de activare și dezactivare a tastelor speciale ale Windows 11, pentru a numi una.

  Sau, întrebări mai aprofundate legate de performanța și securitatea sistemului, cum ar fi configurarea protecției sistemului Windows 11 sau configurarea conexiunilor de rețea, a aplicațiilor etc.

  Este posibil să întâlniți erori

  Acest nou sistem de operare care se regăsește în cea mai timpurie etapă a dezvoltării sale după lansarea care a avut loc anul trecut 2021, este posibil ca utilizatorii, atunci când investighează funcționarea acestuia, să întâlnească erori. De fapt, au fost găsite numeroase erori legate de networking.

  De aceea, experții caută cum să rezolve eroarea „Nu este posibilă conectarea la această rețea”, care este foarte frecventă la toți utilizatorii, în timp ce încearcă să găsească soluții, Microsoft încă lucrează la prima actualizare a software-ului.

  Acest nu înseamnă că sistemul este incomplet adică este inoperant, pentru că, la fel cum are erori și este expus la vulnerabilități, ca orice alt sistem de operare, împărtășește și instrumente noi și foarte utile.

  Cum se actualizează Windows 11 la cea mai recentă versiune?

  Principalul lucru odată ce descărcați actualizarea la Windows 11, este să configurați sistemul, trebuie remarcat că, dacă ați instalat Windows 11 prin cea mai recentă versiune de Windows 10, acesta va fi instalat pe dvs versiune mai stabilă, optimizată și funcțională pentru public.

  Este important să ne amintim că actualizările de software apar atunci când este lansată o versiune instabilă, cu toate acestea, este încă în curs de examinare ce a ieșit mai mult pentru ca Microsoft să continue să lanseze actualizarea de corecție în Windows 11.

  Folosind Windows Update

  Deși Windows Update este program de actualizare de Windows și este capabil să acorde sistemelor de operare toate patch-urile noi care sunt lansate, se ocupă și de crearea actualizărilor pentru a îmbunătăți funcționarea și optimizarea dispozitivelor.

  Funcționarea sa este intuitivă datorită cât de simplu este de manevrat, deoarece, la intrarea în aplicație, tot ce trebuie să faci este să cauți noile actualizări de instalat.

  Având deja Windows 11, nu este necesară căutarea momentului în Windows Update, deoarece încă nu au apărut patch-uri și actualizări noi Pentru același. Pe de altă parte, este recomandat să activați Windows Update pentru a actualiza automat fiecare patch nou disponibil, astfel încât să rezolve singur problemele de securitate și funcționare ale sistemului de operare.

  Din setările Windows

  Acesta este un alt lucru care trebuie efectuat atunci când doriți să actualizați sistemul de operare al unui computer, deoarece, dacă doriți să verificați noile actualizări disponibile, trebuie să mergeți la secțiunea de configurare, în special în opțiune de actualizare și securitate, odata aici, in stanga, gasesti sectiunea Windows Update.

  Este normal ca acum cu Windows 11 să nu primești nicio actualizare nouă care să fie instalată, pentru că deocamdată nu a fost lansată. Cu toate acestea, este important să vă informați despre locul unde le puteți găsi, pentru a o putea pune în practică odată cu lansarea.

  De asemenea, rețineți că de fiecare dată când se descarcă și se instalează o actualizare, este necesar să închideți și să reporniți computerul pentru ca modificările pe care le-ați trimis computerului să fie aplicate și salvate.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here