Cum să cauți orice videoclip în aplicația TikTok - Metode și filtre

TikTok este una dintre aplicațiile cu mai multe mișcarea și interacțiunea utilizatorilor din întreaga lume de la începutul carantinei, deci este foarte ușor de utilizat. Mii de videoclipuri cu tendințe noi sau efecte de modă precum filtrul VHS sunt încărcate în fiecare zi, uneori dacă vedem un videoclip care ne-a plăcut și apoi vrem să-l vedem din nou, nu vom ști cum să-l găsim printre atât de mulți. 

când ți se întâmplă asta nu da videoclipul ca pierdut deoarece există o serie de opțiuni diferite, pe care le puteți încerca să găsiți videoclipul printre atât de multe de pe platformă, trebuie doar să vă amintiți puțin despre ce elemente avea videoclipul, deoarece apoi vă vom învăța cum să obțineți orice videoclip în Aplicația TikTok.

Index()
 1. Cum cauți videoclipuri pe TikTok??
  1. în aplicație
  2. de pe calculator
 2. Ce fel de conținut poate fi căutat pe TikTok?
 3. Care este calea pentru a găsi videoclipurile care ți-au plăcut pe TikTok?
 4. Unde să vezi istoricul videoclipurilor redate pe TikTok de la crearea contului tău?
 5. Cum să cauți oameni ca utilizatori pe TikTok?

Cum cauți videoclipuri pe TikTok??

Un avantaj pe care îl au videoclipurile TikTok este că de obicei îl au toată lumea elemente specifice care vă vor ajuta să obțineți videoclipul, acestea vor servi ca instrument cheie pentru a le utiliza prin instrumentul stea 'Căutare' pe care îl găsiți în secțiunea 'Tendințe' a barei de secțiuni.

în aplicație

Găsirea videoclipurilor de pe telefon este puțin mai ușoară datorită ușurinței de utilizare a aplicației, pentru a le putea obține nu este o procedură complicată trebuie sa ai putina rabdare pentru că amintiți-vă că există întotdeauna prea multe videoclipuri în toate TikTok. Urmați pașii de mai jos pentru a utiliza motorul de căutare:

 • Mai întâi trebuie să intri în aplicația TikTok pe telefonul tău mobil și să ai contul deschis.

 • Trebuie să mergeți la secțiunea „Tendințe” care se află lângă caseta de pornire și să așteptați să se încarce.
 • Apoi trebuie să accesați opțiunea „Căutare” care se află în partea de sus a acestei secțiuni.
 • Acum trebuie să scrieți elementul specific pe care îl amintiți din videoclip, poate fi textul scris în videoclip, numele creatorului, melodia, un hashtag, printre altele.
 • Faceți clic pe cuvântul pe care l-ați ales în opțiunile pe care vi le va oferi aplicația, acesta va funcționa ca un filtru în care veți vedea doar videoclipuri care au acest element și astfel va fi mai ușor de obținut.

Trebuie să cauți printre cei care ies și, eventual, să-l obții, aici Videoclipurile cu cea mai mare interacțiune vor apărea primele chiar și cel mai puțin pe care l-au avut.

de pe calculator

Pentru a găsi videoclipuri de pe computer trebuie să știți că efectuarea aceleiași proceduri poate fi puțin mai complicată deoarece această versiune nu este atât de avansată ca la telefonul mobil.

Pentru a putea căuta pe computerul tău trebuie să intri pe site-ul web TikTok, procedura este aceeasi ca de la telefon folosind motorul de căutare al aplicației, dar diferența va fi că, deoarece această versiune este mai puțin avansată, aceste filtre specifice nu există, dar are opțiunea de completare automată și sugestiile care se bazează pe gusturile și videoclipurile pe care le-ați văzut anterior, prin urmare, îl puteți găsi și în acest fel.

Ce fel de conținut poate fi căutat pe TikTok?

Pe TikTok poți obține videoclipul pe care îl cauți diferite instrumente de conținut pe care le au de obicei toate videoclipurile care sunt încărcate pe platformă, cu cât vă amintiți mai mult că ați avut videoclipul, cu atât mai ușor și mai rapid îl puteți obține în aplicație.

 • Tendințele, dacă acest videoclip pe care îl căutați este viral, îl găsiți în secțiunea 'Tendințe' care, după ce este vorba în videoclip, este împărțit în diferitele tendințe actuale.
 • După nume, aceasta se referă la dacă vă amintiți unele litere sau un nume asemănător al utilizatorului creatorului contului îl puteți scrie în bara de căutare și datorită autocompletării vă poate ajuta să afișați o listă de conturi asociate.
 • Hashtag-urile și muzica, dacă vă amintiți pe care dintre acestea a fost folosit, vă vor ajuta plasându-l în bara de căutare.

Care este calea pentru a găsi videoclipurile care ți-au plăcut pe TikTok?

Dacă îți amintești că ți-a plăcut videoclipul pe care vrei să-l găsești, ești foarte norocos pentru că atunci când îți plac videoclipurile acestea sunt păstrate într-o secțiune pe care le poți intra pe TikTok, acolo poți găsi toate videoclipurile pe care i-ai dat inimă de când ai deschis contul și poți șterge și like-urile pe care i le-ai dat în aplicație, verifică-l astfel:

 • Introduceți aplicația și accesați secțiunea „Profil”.
 • Odată aici, vei vedea că primești două secțiuni, una în care sunt videoclipurile pe care le-ai încărcat și cealaltă în care apare o inimă.

 • Trebuie să-l deschizi pe cel cu inima, în acesta vei vedea toate videoclipurile care ți-au plăcut, acestea vor fi localizate de la ultimul până la primul care ți-a plăcut.

Unde să vezi istoricul videoclipurilor redate pe TikTok de la crearea contului tău?

Pe lângă istoricul aprecierilor pe TikTok, există unul care înregistrează fiecare videoclip pe care îl redați și o poți obține astfel:

 • Deschideți aplicația și accesați partea din profilul meu.
 • Apoi trebuie să deschideți meniul lateral și secțiunea „Confidențialitate”.
 • La încărcare, faceți clic unde scrie „Personalizare și date”.
 • Veți găsi la sfârșit 'Descărcați datele dvs.'.
 • Apoi selectați formatul fișierului de descărcat TXT sau JSON și selectați „Solicitați date”.
 • În cele din urmă, descărcați și așteptați timpul necesar pentru ca aplicația să facă acest lucru.

Cum să cauți oameni ca utilizatori pe TikTok?

Pentru a căuta oameni pe TikTok, o faci prin intermediul motorului de căutare din secțiunea tendințe, doar trebuie să scrieți numele profilului persoanei, adică '@' dvs. dacă vă amintiți doar o parte din el, instrumentul de completare automată pe care îl aduce aplicația poate fi folosit. Odată ce ai scris numele, îi vei da o căutare și vei primi opțiuni de profil sau videoclipuri, atunci ceea ce ar trebui să folosești este filtrul de utilizator, astfel încât să apară numai profilurile.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here