Cum să ștergi mai multe postări de pe Instagram? - Trucuri utile

Instagram este o platformă online incredibilă în care milioane de utilizatori împărtășesc zilnic fotografii legate de activitățile, companiile, munca sau hobby-urile lor, permițând fiecărei persoane care aspiră să se facă cunoscută în modul în care își dorește, totuși, privind în urmă s-ar putea dori șterge mai multe postări din contul tău de instagram întrucât nu te reprezintă în prezent și nici nu dezvăluie informații pe care preferi să le păstrezi pentru tine, de data aceasta te vom învăța câteva modalități de a face tocmai asta, să începem.

Index()
 1. Este posibil să ștergeți mai multe postări Instagram în același timp?
 2. Cum puteți accelera procesul de ștergere a fotografiilor de pe Instagram?
  1. Utilizați modul portret
  2. Conectați-vă de pe Instagram Web
 3. Care este cel mai bun instrument extern pe care îl puteți folosi pentru a șterge conținutul Instagram?
  1. Instant Cleaner pentru Instagram
  2. Cleaner pentru Instagram
  3. Ștergere în masă pentru Instagram

  Este posibil să ștergeți mai multe postări Instagram în același timp?

  Deși există mai multe aplicații terțe care promit că vor putea șterge mai multe postări de pe Instagram deodată, Aplicatia are o blocare de securitate care inseamna ca poti sterge doar cate unul, asta pentru ca daca contul tau este compromis, pagina cauta sa castige timp pentru a combate intruziunea si ca te afecteaza cat mai putin.

  Este important să nu aveți încredere în nicio aplicație terță parte care promite șterge toate fotografiile de pe instagram sau un număr mare dintre ele, deoarece este cu siguranță o înșelătorie sau un software rău intenționat care urmărește să vă fure informațiile private, contactele și chiar și în cele mai grave cazuri, efectuați un fel de extorcare folosind contul dvs. (dacă doriți să vă protejați împotriva eventualitatea ca altcineva să intre în contul tău fără permisiunea ta, poți șterge notificările de activitate Instagram)

  Cum puteți accelera procesul de ștergere a fotografiilor de pe Instagram?

  Deși nu poți șterge toate fotografiile de pe Instagram deodată în niciun caz, există mai multe procese pe care le poți folosi pentru a accelera această sarcină, unele dintre ele pot fi folosite de pe dispozitivul tău mobil, iar altele necesită un computer, totuși, astfel încât să-l poți alege pe cel care ți se potrivește cel mai bine și îți permite să salvezi timp, printre aceste opțiuni puteți găsi:

  Utilizați modul portret

  Dacă doriți șterge rapid fotografiile instagram de pe telefonul mobil cea mai bună opțiune ar fi să folosești un browser web în loc de aplicația De ce? simplu, versiunea web mobil este optimizată într-un mod universal și favorizează mai mult modul portret, astfel că procesul de ștergere a fiecărei fotografii va fi simplificat.

  Butoanele din versiunea web sunt mai mari, ceea ce va ușura sarcina, ceea ce ar trebui să faceți este:

  1. Accesați pagina Instagram din browserul web al telefonului dvs 
  2. Conectați-vă la contul dvs. folosind Facebook sau detaliile dvs. de conectare
  3. Odată înăuntru, accesați profilul dvs. și selectați publicația pe care doriți să o ștergeți, faceți clic pe butonul cu trei puncte situat în dreapta sus și selectați „Ștergeți publicația” 

  Repetați acest proces cu toate postările de pe Instagram pe care doriți să le ștergeți, procesul va fi mai rapid din browserul web în modul portret, totuși, puteți întâlni problema, nu v-am putut finaliza solicitarea, dar remedierea acesteia este o sarcină ușoară.

  Conectați-vă de pe Instagram Web

  O altă opțiune destul de rapidă pentru șterge postările de pe instagram este să ne conectăm printr-un computer, deoarece mouse-ul ne va permite să selectăm meniul pentru a șterge publicația mai rapid și pagina se va încărca și mai repede, pentru a efectua procedura de pe computer trebuie să:

  1. Accesarea site-ului Instagram printr-un browser web
  2. Faceți clic pe numele dvs. de utilizator sau pe fotografia de profil situată în partea dreaptă 
  3. În pagina de profil, selectați postarea pe care doriți să o ștergeți (puteți șterge și o stare Instagram de pe computer)
  4. Faceți clic pe butonul cu trei puncte din colțul din stânga sus și selectați „Ștergeți postarea”, apoi repetați acest proces pentru toate postările pe care doriți să le ștergeți

  Care este cel mai bun instrument extern pe care îl puteți folosi pentru a șterge conținutul Instagram?

  Deși nu puteți șterge toate postările din contul dvs., există mai multe instrumente sau servicii care vă permit șterge automat conținutul Instagram, adică vor îndeplini sarcinile de care aveți nevoie precum ștergerea postărilor, reducerea numărului de urmăritori și chiar postarea automată, aceste servicii nu sunt interzise de aplicație și nu prezintă niciun fel de risc, printre cele mai bune aplicații pentru ștergerea conținutului sunt :

  Instant Cleaner pentru Instagram

  Instant cleaner pentru Instagram este un instrument care vă permite să ștergeți masiv (una câte una, dar automat) orice tip de publicație pe care îl indicați prin configurarea acestuia, acesta include poveștile ajunse la un anumit număr de ore de la publicare, rolele contului dvs. sau fotografiile.

  Cleaner pentru Instagram

  Această aplicație vă permite și Ștergeți automat fotografiile de pe contul dvs. de Instagram, precum și blocarea sau anularea urmăririi altor conturi și cea mai bună parte este că poate fi folosit cu mai multe conturi în același timp, la fel, sincronizarea lui este destul de precisă și vă va informa de orice tip de modificări imediat ce acestea apar, fiind o opțiune excelentă pentru a vă șterge postările și a le păstra pentru a vă ajuta să vă gestionați contul mai ușor.

  Ștergere în masă pentru Instagram

  Dacă nu sunteți atât de interesat de aplicațiile cu diferite tipuri de funcții de gestionare pe Instagram, dar doriți să ajungeți la fundul problemei și ștergeți rapid fotografiile de profil apoi puteți încerca Mass Delete, deși are opțiuni de a nu urmări utilizatorii inactivi sau conturi false, se concentrează pe ștergerea a tot felul de postări, așa că o puteți folosi doar pentru asta și nu vă deranjați cu celelalte opțiuni.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here