Cum să ștergi un videoclip din profilul tău Facebook de pe Android, iOS sau site-ul web

Când încărcăm un videoclip în contul sau profilul nostru de Facebook, ni se poate întâmpla ca din anumite motive să dorim să ștergem videoclipul respectiv, din fericire această platformă are diferite instrumente și opțiuni. Unul dintre ele este cel al eliminați videoclipurile din profilul nostru Dar dacă nu știm cum sunt eliminate videoclipurile din profilul nostru în diferitele versiuni de Facebook?? În curând vă vom învăța câteva sfaturi, trucuri și metode despre cum să o faceți.

Index()
  1. Care este modul în care puteți șterge un videoclip de profil din contul dvs. de Facebook?
  2. Ce ar trebui să faceți pentru a șterge videoclipuri din postările dvs. de pe Facebook folosind aplicația sau PC-ul?
    1. Cu Android sau iOS
    2. Folosind versiunea desktop
  3. Cum poți elimina toate videoclipurile vizionate din contul tău de Facebook?

Care este modul în care puteți șterge un videoclip de profil din contul dvs. de Facebook?

Numărul de opțiuni pe care ni le oferă Facebook este enorm, deoarece pentru a șterge unul sau mai multe videoclipuri din profilul nostru personal de pe platformă, trebuie să o facem prin setările videoclipului de șters, acest lucru poate fi văzut apăsând pe cele 3 puncte din partea de sus a fiecărei publicații găsite în profilul dvs.

Ce ar trebui să faceți pentru a șterge videoclipuri din postările dvs. de pe Facebook folosind aplicația sau PC-ul?

Din fericire, aceste configurații pot fi făcute din cele 3 versiuni de Facebook de astăzi, întrucât este doar o chestiune de a intra în profilul nostru și de a căuta conținutul de șters, pe lângă respectarea anumitor instrucțiuni și sfaturi, aici sunt afișate mai jos.

Cu Android sau iOS

  • De pe dispozitivul nostru cu sistem de operare iOS sau Android cu software-ul în ultima sa versiune, accesăm aplicația Facebook.
  • La porniți aplicația de facebook, ni se vor cere toate datele noastre personale pentru a ne conecta cu contul nostru.
  • În interfața pe care ne-o arată platforma, vom face clic pe fotografia noastră pentru a ne accesa profilul de Facebook.
  • Glisăm în jos până găsim videoclipul pe care vrem să-l ștergem.
  • În fiecare dintre videoclipurile publicate vor apărea 3 puncte verticale, vom face clic pe ele.
  • Pe ecranul nostru ne sunt afișate o serie de opțiuni, imediat după aceea vom apăsa pe "Aruncă la gunoi".
  • Ne vor întreba dacă vrem să mutăm publicația la coșul de gunoi, confirmăm apăsând butonul albastru pe care scrie „Mută”.

Ceva demn de menționat este că atunci când muți videoclipurile în coșul de gunoi, acestea nu vor apărea din nou pe profilul tău, ci mai degrabă vor fi mutate în coșul de gunoi Facebook și vor fi șterse complet după aproximativ 30 de zile, fapt pentru care în acea perioadă de timp. avem voie să recuperăm videoclipul și dacă dorim îl putem și restaura.

Folosind versiunea desktop

  • Folosind oricare dintre browserele noastre în cea mai recentă versiune, vom intra pe pagina oficială de Facebook.
  • Cu datele noastre personale, vom intra în contul nostru.
  • În colțul din dreapta sus este o săgeată, făcând clic pe ea intrăm "Vedeți profilul dvs.".
  • Folosind rotița mouse-ului, derulăm în jos până găsim publicarea videoclipului de șters.
  • Chiar în dreapta numelui nostru vom vedea 3 puncte, facem clic pe acestea.
  • Faceți clic pe opțiunea care spune „Mutați în Coșul de gunoi” și confirmați.

Cum poți elimina toate videoclipurile vizionate din contul tău de Facebook?

Această opțiune nu implică intrarea în profilul nostru ca atare, ci mai degrabă folosește un instrument Facebook numit "Vedeți jurnalul de activitate", ceea ce ne permite să intrăm în coșul de gunoi, să ne accesăm căutările și bineînțeles, să ștergem istoricul videoclipurilor vizualizate pe Facebook, pentru acest proces trebuie doar să urmăm o serie de instrucțiuni, care sunt prezentate mai jos:

  • De pe computerul sau dispozitivul nostru mobil, ne vom conecta la oricare dintre versiunile Facebook.
  • Facem clic pe contul nostru din săgeata din colțul din dreapta sus.
  • Ne vom deplasa între diferitele opțiuni până când găsim "Registrul de activitate".
  • În cadrul acesteia, căutăm fila de videoclipuri văzute și vom introduce aceasta.
  • Aici putem vedea o listă imensă cu videoclipurile pe care le-am vizionat de când am deschis contul, facem clic pe butonul filtre.
  • Chiar în colțul din dreapta sus, vom vedea un buton albastru care spune „Șterge totul”, îl apăsăm și confirmăm acțiunea.

Contactând serviciul tehnic al platformei Facebook, ne putem rezolva problemele prin ștergerea videoclipurilor sau folosind diferitele instrumente pe care ni le oferă, aceasta prin contact prin e-mail personal sau o actualizare a aplicației de către personalul platformei.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here