Cum să vă ștergeți mesajele din conversațiile Messenger? - Android sau iPhone

Ștergerea mesajelor din conversațiile Messenger este o modalitate de a corecta greșelile pe care le puteți face în timp ce discutați cu prietenii de pe Facebook, deoarece aplicația acordați controlul chat-urilor dvs chiar și pentru a menține confidențialitatea acestora, ștergând mesajele pentru toată lumea dacă au fost trimise în ultimele zece minute sau ștergându-le doar pentru tine prin dispariția de pe dispozitivele tale.

Index()
  1. Cum să anulați trimiterea unui mesaj în Messenger?
  2. Cum să ștergeți un mesaj „pentru toată lumea” din Messenger?
  3. Care este modalitatea de a șterge mai multe mesaje în același timp?
    1. Cu aplicația mobilă
    2. de pe computerul dvs
  4. Ce trebuie să faceți pentru a șterge un mesaj din Messenger „doar pentru mine”?
  5. Care este limita de ștergere a anumitor mesaje trimise?

Cum să anulați trimiterea unui mesaj în Messenger?

Facebook Messenger, în efortul său de a rămâne la curent pe piață din cauza recepției slabe pe care a avut-o aplicația la începuturi și care i-a determinat pe oameni să trimită mesaje Facebook fără a utiliza Messenger, a fost nevoită să se reinventeze și să ajungă din urmă beneficiul utilizatorilor săi încorporând posibilitatea de a anula trimiterea de mesaje în cadrul oricărui chat, după cum urmează:

  • Odată ce ați trimis un mesaj în cadrul unei conversații Messenger și doriți să îl anulați pentru că ați greșit la trimiterea acestuia, trebuie să îl apăsați și să țineți apăsat înainte ca acesta să apară ca trimis.
  • După ce ați apăsat pentru un moment, trebuie să alegeți opțiunea de a anula expedierea și să alegeți dacă o anulați pentru dvs. sau pentru toată lumea.
  • În cele din urmă trebuie să faceți clic pe anulați expedierea și gata.

Cum să ștergeți un mesaj „pentru toată lumea” din Messenger?

Uneori doriți să vă păstrați confidențialitatea pe rețelele sociale, așa că aplicația vă permite să accesați pentru a utiliza chat-urile ascunse ale Messenger și purtați conversații private cu prietenii dvs, În același mod, ștergeți pentru toate mesajele pe care le-ați trimis prin chat, așa cum veți vedea mai jos:

  1. După ce intri în aplicația ta Messenger și ai localizat chat-ul care conține mesajul pe care vrei să-l ștergi, trebuie să-l ții apăsat pentru un moment.
  2. Asigurați-vă că mesajul a fost trimis în ultimele zece minute, astfel încât să îl puteți șterge pentru toată lumea.
  3. Alegeți opțiunea de ștergere pentru a afișa un alt meniu mic de opțiuni.
  4. Selectați ștergeți pentru toată lumea și mesajul va fi șters complet din chat, inclusiv de pe dispozitivul prietenului dvs. cu care discutați, care va vedea doar că mesajul a fost șters.

Care este modalitatea de a șterge mai multe mesaje în același timp?

Facebook încearcă să ofere utilizatorilor săi cele mai bune opțiuni în utilizarea aplicației, la fel cum poți șterge mesajele WhatsApp înainte ca acestea să fie citite, în Messenger o poți face doar unul câte unul, Cu alte cuvinte, spre deosebire de alte aplicații, nu puteți selecta mai multe mesaje și le șterge pe toate deodată decât dacă alegeți să ștergeți întreaga conversație de pe oricare dintre dispozitivele dvs., așa cum veți vedea mai jos:

Cu aplicația mobilă

Dacă utilizați Messenger de pe oricare dintre dispozitivele dvs. mobile, este posibil să fi observat că atunci când apăsați și mențineți apăsat mesajul pe care urmează să-l ștergeți, apare imediat un meniu de opțiuni, dar nu ai posibilitatea de a marca mesajul și continuă să selectezi pe alții pentru a le șterge cu o singură acțiune, dimpotrivă, trebuie să ștergi pe rând, apoi soluția pentru a nu vedea acele mesaje poate fi ștergerea conversației în felul următor:

  1. Deschideți Messenger și găsiți conversația pe care doriți să o ștergeți de pe dispozitiv.
  2. Apăsați lung pe chat fără a-l deschide.
  3. Alegeți opțiunea de a șterge conversația sau de a șterge în funcție de cazul dispozitivului iPhone sau Android.
  4. În sfârșit, confirmați alegând opțiunea de ștergere și gata.

de pe computerul dvs

Daca te trezesti discutand cu prietenii prin Facebook Messenger si vrei sa stergi mai multe mesaje in acelasi timp, nici tu nu o vei putea face, din moment ce aplicatia numai hai sa le stergem unul cate unul apăsând cele trei puncte situate chiar lângă mesajul pe care doriți să îl ștergeți, așa că pentru a șterge mai multe deodată ar trebui să încercați să ștergeți conversația în modul pe care îl indicăm mai jos:

  1. Primul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să vă introduceți contul de rețea socială Facebook de pe computer.
  2. Găsiți chat-urile Messenger și alegeți-l pe cel pe care doriți să îl ștergeți.
  3. După ce faceți clic pe pictograma roată pentru a vedea meniul de opțiuni, trebuie să continuați să ștergeți conversația.

Ce trebuie să faceți pentru a șterge un mesaj din Messenger „doar pentru mine”?

Deși se presupune că îți folosești dispozitivul și că nimeni altcineva nu are acces la el, uneori este mai bine să ștergi unele mesaje din anumite conversații pentru a împiedică pe altcineva să le vadă Dacă vă revizuiți contul Facebook Messenger, în acest caz puteți alege să ștergeți mesajele numai pentru dvs., după cum urmează:

  • În acest caz, nu va conta dacă cele zece minute pe care aplicația le acordă pentru a șterge mesajele pentru toată lumea au trecut deja, pentru că ceea ce te interesează este să le ștergi din chat-ul dispozitivului tău.
  • Așa că atunci când intri în rețeaua socială trebuie doar să mergi la chatul Messenger unde este mesajul pe care urmează să-l ștergi și când îl primești, ține-l apăsat.
  • Selectează șterge și apoi alege șterge pentru mine și gata, vei fi șters mesajul de chat care se află pe dispozitivul tău, adică oricine a primit mesajul îl va avea în continuare vizibil în chatul său.

Care este limita de ștergere a anumitor mesaje trimise?

Odată ce ați trimis un mesaj prin Facebook Messenger, veți avea doar posibilitatea de a împiedica citirea acestui mesaj sau de a rămâne în chat-ul celeilalte persoane în cadrul limită de zece minute numărat din momentul în care ați trimis mesajul și acesta va fi șters pentru toată lumea, după acel interval de timp puteți șterge mesajul doar pentru dvs., dar acesta va rămâne în chat-ul prietenului cu care discutați.

În plus, faptul că reușești să ștergi mesajul în zece minute nu garantează că destinatarul nu a citit mesajul înainte de a-l șterge, ceea ce poți fi sigur este că mesajul va dispărea din chat la ambele capete ale conversației, când puteți accesa opțiunea de ștergere pentru toată lumea.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here