Cum să șterg toate e-mailurile mele „Necitite” din Gmail? - Mobil și PC

Gmail este un serviciu de e-mail foarte popular în întreaga lume și foarte necesar dacă ești utilizator de dispozitive mobile Android, prin contul nostru ne abonăm la tot felul de servicii și comunicăm cu familia, colegii de serviciu sau prietenii. Totuși, toate acestea pot însemna că inbox-ul nostru este plin cu mesaje nedorite sau că acestea nu mai sunt importante, de data aceasta vă vom învăța cum să ștergeți e-mailurile necitite din gmail pentru a remedia acest lucru, să începem.

Index()
 1. Ce ar trebui să faceți pentru a accesa e-mailurile „Necitite” în Gmail?
 2. Care este procedura pentru a șterge mesajele Gmail unul câte unul?
  1. În aplicația mobilă
  2. de pe computerul dvs
 3. Cum puteți șterge e-mailurile necitite în bloc?
 4. Este posibil să recuperați e-mailurile șterse în Gmail?

Ce ar trebui să faceți pentru a accesa e-mailurile „Necitite” în Gmail?

Indiferent dacă sunteți pe un computer sau pe aplicația mobilă, este destul de ușor accesați e-mailurile necitite din Gmail, pentru asta trebuie:

 1. Intrați în pagina Gmail, conectați-vă sau selectați contul pe care doriți să îl curățați (se aplică și dispozitivelor mobile, puteți accesa și folosind aplicația)
 2. Accesați căsuța dvs. de e-mail și apoi în partea stângă veți vedea diferite tipuri de foldere precum 'Spam' sau 'Trimis' (aici puteți crea filtre pentru a vă organiza contul Gmail) selectați opțiunea 'Necitit' ( dacă nu este aici, puteți să dați clic pe caseta din partea de sus a mesajelor în centru și să selectați „Necitit”)

Odată ce filtrul este aplicat, veți putea vizualizați toate mesajele necitite în gmail, deschiderea celor pe care le considerați relevante pentru a evita ștergerea lor, când ați terminat urmați pașii de mai jos pentru a șterge mesajele dorite.

Care este procedura pentru a șterge mesajele Gmail unul câte unul?

poate nu vrei sterge mesajele gmail masiv, dar fă-o una câte una. Pentru aceasta, este important să urmați pasul anterior pentru a putea obține mesajele pe care doriți să le ștergeți, odată localizate, urmați pașii de mai jos în funcție de dispozitivul pe care îl veți folosi pentru a efectua procedura, deoarece acesta variază între un computer și aplicația pentru telefoane mobile.

În aplicația mobilă

Dacă sunteți în aplicația mobilă Gmail, este posibil să găsiți că procesul este puțin mai lent. Totuși, aplicația îți oferă un mare avantaj și anume acela de a avea o previzualizare mai bună a mesajelor pe care urmează să le ștergi, astfel încât să fii mai sigur că nu vei șterge un mesaj pe care nu ar trebui, să ștergeți mesajele Gmail din aplicație trebuie să:

 1. Deschideți aplicația și selectați sau conectați-vă la contul dvs
 2. Găsiți mesajul pe care doriți să îl ștergeți și faceți clic pe el de două ori pentru a-l introduce, apoi faceți clic pe butonul cu trei puncte din colțul din stânga sus și selectați „Ștergeți mesajul” (rețineți că această procedură este permanentă)
 3. Odată făcut acest lucru, mesajul va fi șters și veți fi returnat în inbox-ul sau categoria în care a fost găsit mesajul, puteți repeta procedura cu câte mesaje doriți să ștergeți fără nici un fel de limitare.

Dacă nu ați reușit să primiți mesajul pe care doriți să îl ștergeți, acesta poate fi ascuns, așa că trebuie să accesați mesajele arhivate din Gmail pentru a le putea găsi.

de pe computerul dvs

Daca pleci sterge mesajele necitite din gmail de pe pc Veți avea o viteză mai mare deoarece pagina se va încărca mai repede, iar mouse-ul vă va permite să selectați mai rapid opțiunile de schiță, pentru a le accesa trebuie:

 1. Accesați pagina web Gmail, apoi conectați-vă la contul dvs. sau selectați-l dacă este deja înregistrat
 2. Accesați inbox-ul sau filtrul preferat și apoi locația mesajului pe care doriți să-l ștergeți, odată acolo puteți șterge mesajul în două moduri: Deschideți-l și faceți clic pe butonul trei cercuri din colțul din dreapta sus și selectați ' Șterge mesajul ' sau localizați mesajul în căsuța dvs. de e-mail și selectați pictograma coș de gunoi din partea dreaptă a fiecărui mesaj și apoi, când vi se cere dacă doriți să-l ștergeți, selectați 'Da'

Cum puteți șterge e-mailurile necitite în bloc?

 1. Accesați site-ul web Gmail prin browser
 2. Conectați-vă la contul dvs. sau selectați-l dacă este înregistrat 
 3. Accesați căsuța dvs. de e-mail și bifați caseta „selectați” din dreapta fiecărei previzualizări de mesaj (pentru a vă asigura că acestea sunt cele necitite, va trebui să adăugați filtrul „Necitite” în partea de sus a căsuței de e-mail)
 4. După ce ați terminat de selectat toate mesajele pe care doriți să le ștergeți sau câte vă permite pagina, mergeți în partea de sus și selectați pictograma sub forma unui coș de reciclare pentru a ștergeți în bloc mesajele

Deși acest lucru vă va fi șters coșul de gunoi, cel mai bine este să învățați cum să blocați spam-ul din Gmail pentru a-l păstra curat.

Este posibil să recuperați e-mailurile șterse în Gmail?

Poate după ce a făcut o ștergerea în masă a mesajelor din gmail Dacă doriți să recuperați unul pe care l-ați șters din greșeală sau pentru că nu ați făcut o copie de rezervă a informațiilor din interiorul ei, ei bine, există o modalitate de a le recupera, dar pentru aceasta va trebui să fi trecut mai puțin de 30 de zile de la data lor. stergere, pentru aceasta:

 1. Accesați secțiunea „Coș de reciclare” situată în partea stângă a Gmail (sau în meniu dacă utilizați aplicația)
 2. Selectați mesajul pe care doriți să îl recuperați și faceți clic pe opțiunea din dreapta care spune „Restaurare”

După aceasta, mesajele vor fi returnate la locul unde se aflau înainte de a fi trimise la coșul de gunoi.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here