Cum să șterg sau să șterg permanent contul meu HouseParty

Gestionarea rețelelor sociale a devenit cea mai bună divertisment pentru milioane de oameni. Este pur și simplu cel mai bun instrument de comunicare la distanță care ne permite să fim conectați, să vorbim sau să discutăm în mod constant. Dar, de asemenea, folosirea lor necesită mult timp. Prin urmare, vă vom oferi pașii pentru ștergeți contul dvs. HouseParty.

Cum îmi pot șterge contul HouseParty?
Vezi acest videoclip pe YouTube

Este posibil să fi creat un cont în aplicația HouseParty pentru că erați curios să experimentați proprietățile sale distractive pe care numele le reflectă: 'petrecere în casă'. Sau pentru că popularitatea sa te-a condus la dorința de a participa la acele chat video despre care au comentat mulți tineri.

Dar acum te temi că informațiile tale sunt expuse hacking-ului sau pur și simplu ți-ai dat seama că nu este ceea ce te așteptai sau ceea ce aveai nevoie.

În acest sens, mulți dintre noi în oportunități ne-am lăsat purtați de tendințele momentului și nu vrem să rămânem în urmă în chestiuni de tehnologie mai ales în aplicațiile pentru smartphone.

De aceea ne înregistrăm sau deschidem un cont pentru a fi la modă fără să ne dăm seama că nu este chiar ceea ce ne place.

Cazul precis este că uneori nici nu ajungem să le folosim complet din motive de timp, gusturi, cerințe, accesibilitate sau orice alt inconvenient. Și nu vrem doar să dezactivăm HouseParty sau să dezinstalăm aplicația de pe dispozitivul nostru (o procedură extrem de simplă), dar cu siguranță vrem să ștergem acel cont.

Index()

Cum îmi șterg contul HouseParty pe iOS?

Pentru acest sistem de operare, trebuie doar să urmați o serie de pași și veți putea Ștergeți-vă definitiv contul HouseParty nici o problema. Vă vom arăta cum o puteți face rapid, sigur și ușor, urmând instrucțiunile de mai jos.

În primul rând, trebuie să vă conectați la HouseParty așa cum o faceți de obicei, evident din același cont pe care doriți să îl ștergeți.  Deja în interiorul contului dvs. veți localiza pictograma față zâmbitoare în stânga sus și trebuie să o atingeți pentru a intra în următorul ecran unde va fi afișat un meniu de opțiuni.

Veți intra în meniul Prieteni, unde îți poți vizualiza prietenii și unde îți oferă posibilitatea de a adăuga noi prieteni dintr-o listă de persoane pe care le poți întâlni. Dacă vă uitați în partea din stânga sus a acestei ferestre, veți găsi o pictogramă roată care, atunci când este apăsată, vă va duce la o altă fereastră: Setări.

În acest nou meniu, veți găsi setările aplicației în care este configurat HouseParty, selectați Confidențialitate pentru a accesa opțiunile de confidențialitate, apoi Ștergeți contul (ștergeți contul).

Un mesaj vă va întreba dacă doriți să ștergeți contul, veți confirma Da, vă veți verifica identitatea introducând parola care este solicitată și veți cere un mesaj dacă sunteți sigur că vă ștergeți contul, vei apăsa Delete și astfel procedura se va încheia.

Cum îmi șterg contul HouseParty pe Android?

Dacă din diferite motive vrei eliminați sau ștergeți contul dvs. HouseParty pe Android, trebuie să știți că procedura nu este la fel de ușoară ca cea specificată mai sus pentru iOS.

Deoarece la intrarea în meniul Setări, acesta vă oferă opțiunea de a intra direct în Politica de confidențialitate. Ce vă conectează la politicile de confidențialitate care pot fi citite doar fără alte opțiuni.

În cadrul acestui conținut se raportează că dacă doriți să ștergeți sau să închideți contul HouseParty. Trebuie să faci cerere prin trimiterea unui e-mail la următoarea adresă: [email protected Exprimându-vă dorința de a șterge contul, numele complet și adresa de e-mail asociată.

După cum știți, HouseParty este în engleză, trebuie să faceți cererea în aceeași limbă.

În cuprinsul politicilor de confidențialitate, se precizează că pentru ștergerea conturilor se angajează să ștergă datele cât mai curând posibil. Subliniind că anumite informații vor rămâne în copiile de rezervă arhivate, așa cum este indicat de lege.

Până acum, aceasta este singura opțiune activă de ștergere a conturilor HouseParty pe sistemele Android. Pentru mai multe informații, puteți intra în centrul de ajutor HouseParty. Înseamnă că nu are un timp de răspuns specific sau închiderea definitivă a contului. Rămâne doar să așteptați cu răbdare ca administratorii acestei aplicații să efectueze procedurile corespunzătoare părăsiți definitiv ca utilizator al acelei rețele sociale.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here