Cum să-mi șterg contul de Twitter într-un mod simplu? - Soluţie

Zi de zi, mai multe rețele de socializare ies la iveală, captându-ne atenția și determinându-ne să migrăm pe platformele lor, lăsând deoparte pe cele pe care le-am folosit pentru că nu ne mai distrează. Există multe motive pentru care doriți să vă ștergeți contul de Twitter și aici veți descoperi cum să o faceți.

Index()
  1. Ce ar trebui să știți înainte de a vă șterge contul de Twitter de pe telefonul mobil?
    1. Odată ștearsă, nu puteți recupera informațiile
  2. Cum ștergi un cont de Twitter de pe un telefon mobil?
    1. Dacă aveți acces la contul dvs
    2. În cazul în care ați uitat parola
  3. Cum să reactivați un cont Twitter de pe mobil?

Ce ar trebui să știți înainte de a vă șterge contul de Twitter de pe telefonul mobil?

Poate că ai câteva îndoieli dacă vrei să-l elimini sau după ceva timp regreti decizia ta. Din acest motiv, Twitter dezactivează mai întâi contul pentru o perioadă de 30 de zile. Dacă în acest timp doriți să vă recuperați informațiile, puteți face acest lucru reactivând contul. Odată ce acest timp a trecut fără înregistrarea vreunui login, contul va fi șterge definitiv

Odată ștearsă, nu puteți recupera informațiile

         Este foarte important să ții cont de aceste informații atunci când iei o decizie, odată cu ștergerea contului, tweet-urile tale, urmăritorii tăi și chiar informațiile tale personale vor fi șterse definitiv. Nu există nicio modalitate de a vă autentifica din nou și recuperați tot ce aveați deja acolo, va trebui să începeți de la zero și să vă creați un cont nou.

Cum ștergi un cont de Twitter de pe un telefon mobil?

Dacă după ce ați citit toate informațiile de mai sus doriți în continuare să vă ștergeți contul de Twitter, nu vă faceți griji!!, aici veți învăța pas cu pas cum să o realizați, indiferent dacă dispozitivul dvs. este iOS sau Android.

  1.  După ce ai deschisă aplicația Twitter pe dispozitivul tău mobil, mergi în stânga sus, unde apare fotografia ta de profil.
  2. Vă deschideți profilul, mergeți în jos la opțiunea „Setări și confidențialitate”, în unele cazuri poate apărea ca „Setări și confidențialitate”.
  3. Vom merge la opțiunea Cont și în partea de jos vom vedea butonul 'Dezactivați-vă contul' și acolo vă vor explica procesul de ștergere a contului.
  4.   Înainte de a finaliza acest proces, Twitter vă va cere să introduceți parola pentru a verifica dacă sunteți dvs. Gata! Acum trebuie doar să așteptați să treacă perioada de 30 de zile și contul tău va fi șters.

Dacă aveți acces la contul dvs

Ca măsură de securitate, pentru a șterge un cont este necesar să aveți acces la acesta. În caz contrar, poți raporta doar contul, pentru asta trebuie să fi încălcat vreo regulă Twitter

În cazul în care ați uitat parola

  1. Din aplicația Twitter pentru iOS și Android, faceți clic pe opțiunea V-am uitat parola?
  2.  Introdu adresa ta de e-mail mai jos, poți folosi și numele tău de utilizator sau numărul de telefon. Trebuie să rețineți că dacă aveți mai multe conturi asociate aceluiași număr de telefon nu veți putea folosi această opțiune.
  3.  Pentru a vă reseta parola, alegeți prin adresa de e-mail și deschideți căsuța de e-mail, deoarece Twitter vă va trimite un mesaj acolo.
  4.  Deschideți mesajul care va avea un cod al cărui durata este de 60 de minute și un link de resetare. Faceți clic pe acolo, puneți codul trimis și apoi apăsați pe Trimitere.
  5. Twitter va continua să vă solicite să alegeți o nouă parolă.

Cum să reactivați un cont Twitter de pe mobil?

         Un cont poate fi reactivat doar dacă nu au trecut 30 de zile de la dezactivare. În caz contrar, este foarte probabil, aproape sigur, ca contul să fi fost șters și să nu mai poată fi accesat.

Urmând acești pași foarte simpli, îți vei putea folosi contul în cel mai scurt timp:

  1. Deschideți aplicația Twitter pe iOS sau Android sau accesați pagina Twitter așa cum obișnuiați din browserul dispozitivului dvs. mobil.
  2. Introduceți acreditările pentru a vă conecta (datele pe care le-ați folosit în mod normal când v-ați introdus în cont)
  3.  Înainte de a vă intra în cont, veți vedea o notificare în care veți fi întrebat dacă doriți cu adevărat să vă reactivați contul. Dacă apăsați pe „DA”, vă va redirecționa către cronologia dvs. în mod normal. Este important să aveți în vedere care like-uri, urmăritori, tweet-uri și altele pot dura ceva timp să apară.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here