Cum să șterg e-mailurile Gmail de pe iPhone-ul meu?

Pentru utilizatorii iOS deschis e-mailul dvs. Gmail nu este un proces complicat, întrucât mobilul aduce inițial aplicația unde îți poți deschide direct mail-ul, chiar dacă nu este aplicația oficială Gmail, îți poți deschide mail-ul în acest. La fel ca Gmail, aplicația originală pentru sistemul iOS are și serviciul altor platforme.

Index()
 1. Ce ar trebui să faceți pentru a vă accesa contul Gmail de pe iPhone?
  1. Descărcarea aplicației Gmail
  2. Cu iOS Mail
 2. Care este procedura pentru a șterge un mesaj din Gmail?
 3. Cum puteți șterge toate e-mailurile din contul dvs. în bloc?

Ce ar trebui să faceți pentru a vă accesa contul Gmail de pe iPhone?

Dacă nu aveți un cont Gmail sau v-ați pierdut vechiul e-mail, aflați cum să creați un nou e-mail Gmail Din alt motiv, să vă puteți accesa contul Gmail de pe iPhone este destul de simplu, deoarece, așa cum noi am spus anterior, sistemul operativ iOS oferă o aplicație Mail pe platforma sa unde te poți autentifica rapid. Trebuie doar să vă accesați datele și să vă activați cu un cod special pentru a începe să utilizați aplicația Mail.

Descărcarea aplicației Gmail

 • Principalul lucru este că ați descărcat corect aplicația Gmail.
 • Prin urmare, deschideți aplicația.
 • Alege email-urile, pentru a putea face acest lucru trebuie sa apasi imaginea sau o scrisoare de expeditor care apare in forma circulara langa fiecare mesaj.

Dacă la sfârșitul curățării căsuței primite, doriți goliți-vă complet gunoiul toate aceste e-mailuri spam, aplicați următoarele instrucțiuni:

 • Deschideți sau conectați-vă la Gmail.
 • În stânga sus, alegeți opțiunea de meniu. 
 • După aceasta, doar apăsați acolo unde scrie coș și apoi goliți coșul de gunoi chiar acum.

Cu iOS Mail

Nimic mai mult va trebui să vă conectați la aplicație de Mail și apoi selectați în partea din dreapta sus, unde scrie editați. În acest fel vei continua să alegi e-mailurile pe care nu le mai dorești. Amintiți-vă că, dacă doriți să ștergeți definitiv aceste e-mailuri, mergeți la setări pentru a accesa coșul de gunoi și în sfârșit executați opțiunea de golire a coșului de gunoi.

Care este procedura pentru a șterge un mesaj din Gmail?

Tot ce trebuie să faceți este să vă gestionați cu atenție căsuța de e-mail unde sunt stocate toate e-mailurile care vin direct, fără a lua în considerare e-mailurile care vin ca nedorite sau spam. Mai jos sunt instrucțiunile pentru a putea șterge cu ușurință orice e-mail pe care nu doriți să-l vedeți în tava principală sau în căsuța de e-mail.

 • Începeți prin a deschide aplicația Mail pe dispozitivul dvs
 • Atingeți editați în dreapta sus, unde scrie editați.
 • Apăsați pe ștergere sau arhivare, în funcție de ceea ce doriți: o modalitate mai simplă a acestui proces este pur și simplu să glisați spre stânga e-mailul pe care doriți să îl ștergeți sau să arhivați și atunci când efectuați acest gest, vor apărea în continuare diferite opțiuni precum ștergerea sau arhivarea la ea.

Procesele de ștergere a unui mesaj sau e-mail sunt oarecum simple, deși este mai complicat să ștergeți istoricul Gmail, așa că ar trebui să știți cum să ștergeți istoricul meu Gmail.

Cum puteți șterge toate e-mailurile din contul dvs. în bloc?

Ștergeți mesaje de pe iPhone Se poate face prin gesturi de bază sau prin cel mai vechi și mai des întâlnit mod, gestionându-ți manual inbox-ul în același mod, tu fiind cel care alegi câte sau care, în același mod știind să-mi șterg toate necitite. e-mailuri. Aici vă vom oferi, în puterea dumneavoastră, pașii pentru a putea elimina mesajele sau e-mailurile menționate.

 • Va trebui să deschideți aplicația Mail pentru a accesa căsuța de e-mail.
 • Selectați în partea dreaptă sus (editare) în acest fel pentru a începe să ștergeți e-mailul dorit sau pentru a începe să alegeți împreună spam-ul pe care îl aveți în căsuța dvs. poștală.
 • Atingeți unde scrie ștergeți sau arhivați (dacă asta este ceea ce doriți) mențineți selectat și în final ștergeți ceea ce ați ales.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here