Cum să ștergeți conexiunea Wi-Fi la care se conectează o PS4? | Configurarea Rețelei

Dezactivarea conexiunii Wifi a unui PlayStation 4 pare o sarcină destul de ușor de efectuat. Cu toate acestea, pentru cei care nu știu, poate fi foarte complicat. Realitatea este doar asta trebuie sa te adresezi la setări, în special în secțiunea „Rețea” și în zona „Conectați-vă la Internet” debifați opțiunea.

Cum să ștergeți conexiunea Wi-Fi la care se conectează PS4? | Configurarea Rețelei
Vezi acest videoclip pe YouTube

Stațiile PlayStation, în special versiunea 4, sunt una dintre cele mai utilizate, de atunci are aproximativ 109 milioane de utilizatori. Cu nenumăratele sale jocuri, PS4 este poziționat deasupra altor console, nu stați fără să descoperiți jocurile imbatabile de pe PlayStation Store.

Index()
 1. Ce ar trebui să știți pentru a șterge o rețea Wi-Fi de pe PS4?
  1. Este conexiunea Wi-Fi activată?
  2. Este corectă conexiunea cablului ethernet la consolă?
 2. Care este modalitatea de a șterge o rețea de pe un PS4?
  1. Schimbați rețeaua Wi-Fi la care se conectează consola
  2. Decideți ce fel de conexiune la internet doriți
  3. Alegeți tipul de configurație: ușoară sau manuală
  4. Dacă PS4 este în modul de așteptare
 3. De ce PS4 se conectează în continuare la aceeași rețea?

Ce ar trebui să știți pentru a șterge o rețea Wi-Fi de pe PS4?

În primul rând, trebuie să vă asigurați că aveți cu adevărat o conexiune stabilită pe PS4. Dacă ai verificat că ești conectat și vrei să ștergi rețeaua, trebuie să ții cont de asta opțiunea nu este disponibilă. Așa că nu te epuiza căutând-o pentru că nu există. Din fericire, puteți schimba tipul de conexiune.

De asemenea, puteți încerca să schimbați datele rețelei dvs. Wi-Fi, astfel încât conexiunea să fie întreruptă. Pe de altă parte, dacă nu dețineți rețeaua încercați să stabiliți un alt tip de conexiune, de exemplu printr-un cablu de conexiune la rețea sau mai bine cunoscut ca o conexiune „Ethernet”.

Este conexiunea Wi-Fi activată?

În acest caz trebuie să verificați dacă aveți o conexiune Wi-Fi activă, deoarece uneori nu se știe dacă consola este conectată efectiv. Cu controlul comenzii accesați opțiunea „Setări”, în secțiunea „Rețea”, căutați anunțul care spune „Vedeți starea conexiunii”.

Dacă rezultatul testului este pozitiv și nu aruncă niciun tip de eroare, înseamnă că dacă aveți o conexiune Wi-Fi activă. În cazul în care nu îl aveți, rezultatul testului va arăta că consola nu este conectat la nicio rețea Wi-Fi sau orice altă conexiune la internet.

Este corectă conexiunea cablului ethernet la consolă?

Uneori este necesar efectuați mai multe teste de conectare pentru a ajunge la o concluzie exactă. În primul rând, asigurați-vă că rețeaua sau cablul Ethernet este conectat la ambele capete, fie în modem, ruter de internet sau în consola PS4. Pe de altă parte, dacă ai probleme de autentificare, poți rezolva problema ID-ului pe PlayStation.

Dacă totul este în regulă la nivel de cablu, verificați pe modem dacă există o conexiune la internet. Dacă problema persistă poti sa faci un mic test din consolă. Accesați meniul „Setări”, opțiunea „Rețele”. Odată ajuns acolo, selectați „Testează conexiunea la rețea”. Rezultatul va spune dacă conexiunea este corectă sau nu și va afișa, de asemenea, în detaliu vitezele acesteia.

Care este modalitatea de a șterge o rețea de pe un PS4?

După cum s-a spus, nu există o cale directă ștergeți rețeaua wifi a unei playstation. Totuși, există un mic truc care, deși are mulți pași, dacă ești atent sunt foarte ușor de înțeles. Constă în accesarea 'Setări' și, cu controlul comenzii, faceți următoarele:

 1. Accesați meniul și selectați opțiunea Setări
 2. Odată ajuns acolo, faceți clic pe Roșu
 3. Selectați „Configurați o conexiune la internet”
 4. Faceți clic pe opțiunea Utilizați Wifi, alegeți Personalizare
 5. Alegeți rețeaua de care doriți să deconectați sau să ștergeți conexiunea
 6. Apăsați tasta X în rețea, așteptați o secundă și apăsați Anulare
 7. Va apărea imediat parola, pe care trebuie să o ștergeți
 8. Înlocuiți parola greșită cu cea corectă
 9. Va fi afișată o fereastră în care se anunță că parola este incorectă
 10. Apăsați OK și apoi de 2 ori pe opțiunea Înapoi și gata

Schimbați rețeaua Wi-Fi la care se conectează consola

Schimbarea rețelei Wi-Fi este una dintre puținele soluții disponibile încercați să ștergeți o rețea fără fir. Intrați din nou în meniul consolei cu controlerul, apoi accesați „Setări”, „Rețea” și selectați „Configurați o nouă conexiune la internet”. Odată ajuns acolo, faceți clic unde scrie „Utilizați Wifi”, opțiunea „Personalizare” va fi afișată o listă în care se găsesc toate rețelele disponibile.

Alegeți-l pe cel preferat și apăsați butonul X, pe tastatura care va fi afișată, copiați parola de rețea, selectați accepta de cate ori este nevoie și așteptați finalizarea procesului de verificare. PlayStation vă va anunța când procesul este finalizat, va dura doar câteva secunde.

Decideți ce fel de conexiune la internet doriți

Există două moduri de a vă conecta la PlayStation 4, printr-o conexiune prin cablu 'LAN' sau o conexiune fără fir (Wifi). Când vă aflați în opțiunea „Rețea”, consola va afișa două opțiuni și vă va întreba următoarele: Cum doriți să vă conectați la rețea?. Dacă decizia dvs. este să o faceți prin cablu, alegeți opțiunea „Utilizați un cablu de rețea LAN”.

Rețineți că pentru a fi conectat prin cablu de rețea, nu este necesar ca consola să fie pornită tot timpul, aflați cât timp poate fi PS4 în modul de repaus sau pornit. Un alt mod de a vă conecta în setările care spune, Cum doriți să vă conectați la rețea? Este opțiunea care spune „Utilizați Wifi” în care puteți face o conexiune wireless dacă știți datele rețelei.

Alegeți tipul de configurație: ușoară sau manuală

PlayStation 4 este proiectat să citească automat datele routerului, de la setările IP până la setările DNS. Se recomandă utilizarea conexiunii ușoare deci e mai putin complicat. Opțiunea de a decide acest mod se află chiar sub opțiunea: Cum doriți să vă conectați la această rețea?. Dacă mergi pe cel ușor, conexiunea se va stabili imediat.

Dacă în schimb vă decideți asupra opțiunii manuale, care se găsește după selectarea configurației personalizate, procesul durează puțin mai mult. În această opțiune puteți adăuga rețele Wi-Fi care sunt ascunse, pentru asta va trebui să cunoașteți rețeaua în detaliu, cum ar fi numele și parola.

În plus, trebuie să furnizați tipul de parolă pe care routerul a stabilit-o, indiferent dacă este WEP, WPA sau WPA2, care este cea mai comună. Veți avea și posibilitatea de a modifica DNS-ul, configurația gazdei și, desigur, cea a proxy-ului, totul depinde de setările de rețea de care vei avea nevoie pentru conexiune.

Dacă PS4 este în modul de așteptare

Pentru a elimina sau a comuta rețelele în timp ce PlayStation 4 este în modul standby sau „hibernare”, pur și simplu prindeți controlerul și apăsați orice buton pentru ca consola să se pornească, acest proces va dura aproximativ 3 secunde. Nu există niciun impediment pentru conexiunile la rețea în acest mod, deoarece consola continuă să funcționeze.

Accesați meniul când începe sesiunea, accesați Setări, selectați din nou ‘Rețea’ și în ‘Configurați conexiunea la internet’ alegeți ‘Utilizați Wifi’ și aplicați trucurile explicate, fie schimbați rețeaua sau eliminați parola pentru a deconecta consola de la conexiunea dorită.

De ce PS4 se conectează în continuare la aceeași rețea?

Dacă trebuie să vă deconectați de la o rețea Wi-Fi, fie pentru că doriți descarca jocul greu și aveți nevoie de o rețea mai rapidă sau, dimpotrivă, trebuie să vă deconectați de la Netflix pe PS4. Trebuie să aplicați pașii descriși. Dacă le aplicați, poate că nu sunteți . Pentru a face acest lucru, accesați opțiunea „Configurați conexiunea la internet”.

Odată ajuns acolo, decideți dacă doriți să ștergeți parola rețelei Wi-Fi la care sunteți conectat sau, dimpotrivă, puteți schimba rețeaua. Dacă PS4 încă nu se poate deconecta de la rețea urmați pașii pentru a o realiza, daca este imposibil poate este timpul sa suni la serviciul tehnic.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here