Cum să ștergeți foile goale de documente în Word? - metode diferite

Dacă aveți foi goale în documentul dvs. pe care doriți să le eliminați din orice parte a documentului, trebuie doar să le eliminați utilizați instrumentele de editare pe care le are programul Microsoft Word, puteți șterge o pagină goală din Word în mai multe moduri într-un mod foarte ușor și simplu.

Index()
 1. Cum să eliminați paginile goale din Word?
 2. Cum să eliminați o foaie Word din opțiunea „afișați tot”?
  1. Cu tasta „Șterge”
  2. Folosind tasta de ștergere
 3. Ce trebuie să faceți pentru a șterge foile intermediare ale unui fișier Word?

Cum să eliminați paginile goale din Word?

A pagină goală nedorită în documentul dvs., se poate încurca cu organizarea documentului, aceste foi goale pot apărea dacă documentul dvs. are paragrafe goale, întreruperi de pagină sau întreruperi de secțiune special formatate.

Pentru a elimina întreruperile de pagină, ștergeți întreruperile de secțiune din paginile Word, puteți utiliza vizualizarea de editare pe care o are programul, fie apăsând tasta de ștergere până când eliminați toate spațiile goale sau folosind opțiunea Afișați tot.

Cum să eliminați o foaie Word din opțiunea „afișați tot”?

Opțiunea de a arăta tot vă permite să vizualizați formatul documentului dvs. și facilitează procesul de ștergere a uneia sau mai multor pagini din Word, trebuie doar să faceți clic pe tasta de ștergere sau pe tasta de ștergere de pe tastatura computerului, deoarece opțiunea de a arata-ti pe toti vă permite să vedeți dacă documentul are întreruperi de pagină sau pauze de secțiune.

Cu tasta „Șterge”

 1. Deschideți documentul Word.
 2. Găsiți foaia goală pe care doriți să o ștergeți din document.
 3. Apoi faceți clic pe fila de pornire și, în secțiunea de paragraf, faceți clic pe pictograma Afișați tot sau apăsați Ctrl + (, Când faceți acest lucru, vor apărea câteva simboluri care vor indica formatul ascuns al documentului dvs.
 4. Plasați cursorul în partea de sus a paginii goale și umbriți toate simbolurile afișate pe foaie.
 5. Atunci trebuie doar să apăsați tasta ștergere de pe tastatură.
 6. În cele din urmă, faceți clic din nou pe pictograma show all pentru a dezactiva această opțiune și va trebui să faceți clic pe tastele Ctrl + G, pentru a salva modificările fișierului dvs.

Folosind tasta de ștergere

 1. Deschideți documentul Word.
 2. Găsiți foaia goală pe care doriți să o ștergeți din document.
 3. Apoi faceți clic pe fila de pornire și pe secțiunea paragraf, faceți clic pe pictograma Afișați tot, sau apăsați tasta Ctrl + (, făcând acest lucru vor apărea câteva simboluri care vor indica formatul ascuns al documentului dvs.
 4. Pentru a șterge pagina de pornire, mergeți în partea de jos a foii și faceți clic pe tasta de ștergere până când eliminați spațiile goale din documentul Word.
 5. Pentru a șterge ultima pagină a documentului Word, trebuie să plasați cursorul și să apăsați tastele CTRL+END în același timp.
 6. Mai tarziu, apăsați tasta Backspace, pentru ca pagina să fie ștearsă.
 7. Odată ce ați șters toate paginile goale ale documentului, trebuie să dezactivați opțiunea de a afișa toate.
 8. În cele din urmă, faceți clic pe pictograma de salvare pentru a salva modificările pe care le-ați făcut sau puteți apăsa și tastele Ctrl + G și modificările vor fi salvate automat.

Ce trebuie să faceți pentru a șterge foile intermediare ale unui fișier Word?

 1. Deschideți programul Microsoft Word.
 2. Apoi, pe pagina principală, faceți clic pe „Document necompletat” sau puteți alege orice document pe care doriți să îl modificați.
 3. Pentru a lucra mai confortabil, primul lucru pe care ar trebui să-l faci este reduceți dimensiunea paginilor documentului dvs, Pentru a face acest lucru, mergeți în partea dreaptă jos a ecranului și faceți clic pe simbolul - pentru a micșora documentul, astfel încât să puteți vedea dacă există pagini goale.
 4. Apoi faceți clic pe fila de pornire, iar în secțiunea paragraf, faceți clic pe pictograma Afișați tot sau apăsați Ctrl + (.
 5. Odată ce activați opțiunea de a afișa toate, va apărea o serie de simboluri pe care trebuie să le umbriți.
 6. apoi doar va trebui să apăsați tasta de ștergere, pentru a elimina ora goală.
 7. În cele din urmă, faceți clic pe pictograma de salvare sau apăsați tasta Ctrl + G, pentru a salva modificările pe care tocmai le-ați făcut.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here