Cum să șterg, să șterg sau să arhivez un grup Facebook creat de mine

Facebook este o rețea socială care vă permite să partajați conținut cu prietenii sau urmăritorii dvs. într-un mod practic. Această aplicație este una dintre cele mai utilizate în diferite părți ale lumii.

Prin intermediul căruia poți accesa și grupuri care au fost create pentru a face schimb de informații pe care diferite persoane le au în comun și care atunci când luați decizia de a o șterge sau arhiva acest articol vă va arăta cum să o faceți.

Cum să șterg, să șterg sau să arhivez un grup Facebook creat de mine
Vezi acest videoclip pe YouTube

Într-un grup de Facebook poți dezvolta o temă specifică cu oameni care împărtășesc aceleași idealuri ca și tine; dacă ai creat unul îl poți gestiona după o temă.

In acelasi timp poți decide dacă grupul tău este privat, fiind tu cel care dai aprobarea ca sa intre orice persoana din afara cercului tau social; sau poate faceți-l public, astfel încât oricine dorește să acceseze și să contribuie cu ideile lor să o facă și el.

Index()
  1. Cum să șterg un grup Facebook creat de mine?
  2. Ce ar trebui să ținem cont într-un grup de Facebook?

Cum să șterg un grup Facebook creat de mine?

Sunt mulți factori prin care putem lua decizia nefericită de a șterge sau arhiva grupul de Facebook pe care l-am creat; întrucât este mai ales probabil să nu avem timpul necesar pe care acest tip de grupuri îl necesită.

Deoarece trebuie să fim în acord permanent cu membrii noștri. Puteți elimina grupul după cum urmează Urmând acești pași în ordine completă:

  • Intri în secțiunea de știri odată ce ți-ai deschis deja contul de Facebook
  • Apoi alegeți „Grupuri” care va apărea în partea stângă și selectați grupul dvs.
  • În partea de jos în care apar membrii, trebuie să-i selectați pe fiecare și să-i eliminați.
  • Odată ce ați șters deja trebuie să confirmați că doriți cu adevărat să fie șters.
  • În cele din urmă, după ce toți membrii care au alcătuit grupul dvs. nu mai sunt acolo, trebuie să mergeți lângă numele dvs. unde sunt trei elipse, faceți clic și alegeți să părăsiți grupul.

Dacă dorința ta este să arhivezi grupul pe care l-ai creat, în aceeași secțiune a știrilor intri în Grupuri pe care îl alegi pe al tău; apoi în elipse dați clic, alegeți "grup de arhive" și bineînțeles că trebuie să confirmați.

Când grupul este arhivat, toți membrii vor fi inactivi. pentru că nu vor putea publica sau interacționar, vor putea continua doar vizualizarea conținutului expus în cadrul grupului.

Ce ar trebui să ținem cont într-un grup de Facebook?

Unul dintre lucrurile pe care trebuie să le avem clar atunci când creăm un grup într-o rețea de socializare la fel de importantă precum Facebook este că timpul și dispoziţia pe care trebuie să o ai este fundamentală.

Un alt punct important este respectul și subiectele pe care plănuiți să le împărtășiți, pentru că Facebook are condiții prin care ar trebui să fim guvernați și prin ceea ce ar trebui să fim considerați acționând cu prudență; pentru că trebuie să ținem cont de faptul că Facebook este administrat de un număr mare de oameni.

Dacă este unul grup privat sau închis unde nu poate intra toată lumea, nu înseamnă că poți posta lucruri neobișnuite care incită la violență și alte lucruri nepotrivite. Trebuie să stabiliți constant o apropiere între membri pentru a menține și promova grupul să crească într-un mod sănătos și productiv.

A fi cordial este important pentru că nu toată lumea rămâne într-un loc sau vrea să facă parte dintr-un grup; fie virtual acolo unde simți o barieră față de persoana pe care o conduci. Oamenii rămân acolo unde se simt cel mai bine tratați.

Dacă grupul dvs. este activ, nu ar trebui să îl închideți, deoarece pana la urma poti regreta iar când te hotărăști să te întorci va trebui să o faci de la zero.

Ceea ce poți face este să ai aliați care să-ți facă și treaba în timp ce ești plecat. Oamenii ăștia ar trebui, de asemenea fii clar în privința condițiilor cu care vii să participi la grupul tău și să fii guvernat de ei.

Contribuind cu idei noi într-un mod pozitiv pentru bunăstarea grupului și astfel încât atunci când activezi și faci timp pentru partiția ta, să găsești totul în ordine perfectă. ai decizia dar dacă ceea ce aveți nevoie este să închideți grupul, o puteți face într-un mod ușor prin opțiunea pe care v-am oferit-o anterior.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here