Cum să vă ștergeți definitiv contul Uber Eats? - Tutorial

Când sunteți sigur că doriți să anulați înregistrarea unui cont Uber Eats, procesul este ușor de făcut. Dar dacă este prima dată când o vei face și nu știi cum funcționează, atunci continuă să citești informațiile pe care ți le oferim aici pentru a putea învăța cum să o faci cum să scapi de contul tău în această aplicație corect și permanent.

Index()
  1. De unde știi dacă poți crea un nou cont Uber Eats cu un număr pe care l-ai folosit înainte??
  2. Care este modalitatea de deconectare a numărului de telefon de la Uber Eats?
  3. Cum să vă ștergeți definitiv contul Uber Eats?
    1. Din aplicația Food
    2. a lucrătorilor de transport maritim
  4. Cât timp are Uber Eats pentru a vă șterge complet datele??

De unde știi dacă poți crea un nou cont Uber Eats cu un număr pe care l-ai folosit înainte??

Trebuie să fii în contact direct cu asistență sau ajutor de la Uber pentru a vă ajuta să desfășurați această acțiune, deoarece în funcție de timpul care a trecut, este posibil ca informațiile dvs. să fi fost șterse.

Pentru că puteți încerca să faceți înregistrarea normală care se face atunci când tocmai urmează să deschideți un cont Uber Eats, dar dacă există o problemă acolo, atunci trebuie să contactați serverele platformei, prin canalele sale oficiale precum e-mail sau site-ul web. Acolo Ar trebui să vă ofere suficiente informații despre ceea ce aveți nevoie și ar trebui să vă ajute să rezolvați problema.

Care este modalitatea de deconectare a numărului de telefon de la Uber Eats?

Uber Eats nu permite utilizatorilor să fie incomunicați pentru a plasa comenzi, așa că cel puțin trebuie să fi înregistrat număr de telefon sau e-mail pe care le folosesc frecvent. Dar dacă intenționați să vă schimbați numărul de telefon, trebuie să îl deconectați de la aplicație.

Pentru a face acest lucru, deschide aplicația pe mobil, mergi la secțiunea de setări și când ești acolo, caută în informațiile de profil numărul de telefon cu care ești înregistrat acolo. Apoi continui sa apesi acolo si printre optiuni apare sterge sau edita numarul de telefon (asta se pune altul) si când ați terminat apăsați pe salvare și verificați modificarea prin e-mail.

Cum să vă ștergeți definitiv contul Uber Eats?

După cum am menționat deja, pentru a șterge un cont Uber Eats, procesul se dovedește a fi foarte simplu de executat. Este suficient doar să ai aplicația descărcată pe mobil și să fii total de acord și sigur că doriți să vă ștergeți informațiile a platformei menționate.

Cu toate acestea, puteți șterge acest lucru dacă sunteți client al serviciului sau dacă, dimpotrivă, lucrați pentru companie ca livrator de expedieri. Prin urmare, vom explica în funcție de punctul de vedere al fiecăruia astfel încât reusesti sa o faci dupa caz care iti corespunde.

Din aplicația Food

Pentru a-ți șterge contul prin aplicația mobilă, trebuie doar să-l intri, să mergi în meniul celor trei linii orizontale din partea de sus și să mergi la secțiunea de setări și apoi să mergi la fila de confidențialitate (de parcă ai fi șters înregistrarea). abordare). Când ești acolo, coboară până la capăt și vei vedea a caseta pe care scrie șterge contul, apasă acolo și vei primi un cod prin sms la numărul de telefon înregistrat, cu care confirmi ștergerea contului.

Când executați acest lucru, platforma vă va închide sesiunea și va procesa informația în sine, astfel încât datele dumneavoastră să fie ulterior șterse în intervalul de timp. De asemenea, se poate face de pe site-ul Uber Eats, vă conectați, mergeți la secțiunea de ajutor, apoi la plăți și cont și apoi accesați setările contului. Fiind acolo ștergi, plasezi codul și gata.

a lucrătorilor de transport maritim

Acum, dacă sunteți unul dintre cei care se ocupă de efectuarea expedițiilor de pe platformă și dacă doriți să vă ștergeți contul, atunci trebuie să efectuați unul dintre cele două procese anterioare pe care le-am menționat, deoarece chiar seamănă foarte mult la acest. Diferența ca atare este că trebuie să vă ștergeți contul din aplicația Uber sau prin intermediul site-ului web.

Nu trebuie să o faci doar din Uber Eats, deoarece dacă o faci de acolo nu funcționează eficient, așa că trebuie să o faci din contul Uber. Și aici identitatea dvs. trebuie confirmată prin codul de moment care sosește prin sms și vi se va cere o fotografie a actului de identitate pentru a confirma că dvs. ștergeți contul și nu o terță parte.

Cât timp are Uber Eats pentru a vă șterge complet datele??

Odată ce ați finalizat procesul complet de ștergere a unui cont Uber Eats, sistemul nu șterge informațiile imediat de îndată ce solicitarea a fost făcută, deoarece este foarte probabil ca utilizatorii regretă și vrei să-l recuperezi.

Prin urmare, este nevoie o perioadă de treizeci de zile consecutive pentru a executa în sfârșit acțiunea și astfel nu există nicio urmă a contului pe platformă. Cu alte cuvinte, atunci când îți ștergi contul și după aceea trece o lună, nu se va mai putea recupera, deoarece datele tale vor dispărea definitiv de pe server.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here