Cum să blocați ferestrele „pop-up” în Google Chrome? - Mobil și PC

Ceva foarte obișnuit care se întâmplă atunci când folosiți browsere precum Google Chrome, este că atunci când navigați pe un site web și faceți clic pe un link sau pe o fotografie, apare o fereastră pop-up, care poate fi deranjantă în anumite ocazii, tocmai din acest motiv acest browser are o configurație specifică pentru a scăpa de acestea ferestre pop-up sau reclame pop-up, Dacă nu știți cum să accesați această opțiune, vă vom arăta într-un mod simplu și de pe oricare dintre dispozitivele dvs. cu Google Chrome.

Index()
  1. Ce fac avantajele pop-up în browserele Google Chrome??
  2. Ce se întâmplă când ferestrele pop-up sunt blocate în browsere?
  3. Care sunt avantajele și dezavantajele reclamelor pop-up din browser?
  4. Care este procedura de blocare a ferestrelor pop-up Chrome pe Android?
  5. Cum puteți bloca anunțurile pop-up de pe computerul dvs. pe Google?
  6. Cum puteți reactiva ferestrele pop-up în browserul dvs. web?

Ce fac avantajele pop-up în browserele Google Chrome??

Funcția principală cu care aveți ferestre pop-up sau Pop-up în browserele noastre este să arata un mesaj, link, furnizați o descărcare și așa mai departe printr-o fereastră care va apărea numai când faceți clic pe o imagine sau pe o anumită parte a paginii, de obicei, ferestrele pop-up sunt folosite pentru a afișa publicitate pentru un produs sau serviciu sau pentru a oferi un link pentru descărcare cu anunț inclus.

Ce se întâmplă când ferestrele pop-up sunt blocate în browsere?

Când utilizați opțiunea de a bloca ferestrele pop-up sau ferestrele pop-up în browserul nostru Google Chrome, ferestrele pop-up pe care ni le va furniza pagina nu vor fi afișate sau deschise când faceți clic pe o anumită parte de aceasta, deoarece, dimpotrivă, în browserul nostru va apărea o notificare care indică faptul că un anumit număr de ferestre pop-up au fost blocate deoarece avem această opțiune activă.

Care sunt avantajele și dezavantajele reclamelor pop-up din browser?

Blocarea ferestrelor pop-up în browserul nostru Google Chrome reprezintă un anumit număr de avantaje și dezavantaje, deoarece ca avantaje principale avem deja nu vom primi reclame enervante la navigare pe pagini, acest lucru se întâmplă din cauza faptului că există diferite site-uri web care au o cantitate absurdă de aceste reclame și ferestre care nu ne vor permite să navigăm în siguranță. Astfel, permițându-ne să eliminăm sau să eliminăm reclamele nedorite Google Chrome.

Pe de altă parte, avem că principalul dezavantaj al dezactivării ferestrelor pop-up este că pentru anumite site-uri este necesar să aveți această opțiune activă la descărcarea unui fișier sau la continuarea navigării pe pagină. Din acest motiv, este foarte convenabil să știți pe ce site-uri web să dezactivați ferestrele pop-up și pe care să le activați.

Care este procedura de blocare a ferestrelor pop-up Chrome pe Android?

Procesul prin care trebuie să trecem blocați ferestrele pop-up în google chrome disponibil pentru dispozitivele mobile Android este destul de simplu, deoarece este suficient doar să intrăm în configurația browserului nostru din cele trei puncte din colțul din dreapta sus al ecranului, chiar în interiorul acestuia, trebuie să mergem la configurația avansată.

În aceasta vom găsi secțiunea de 'Setări site', ceea ce ne va permite să blocăm sau să deblocăm ferestrele pop-up Google Chrome. Aici trebuie să derulăm puțin în jos până găsim opțiunea 'Ferestre pop-up și redirecționări', vom face clic pe ea și o vom dezactiva sau adăugam un anumit site în care nu dorim să fie afișate aceste ferestre, putem faceți același proces și în secțiunea de anunțuri.

Cum puteți bloca anunțurile pop-up de pe computerul dvs. pe Google?

Acum, avem opțiunea de a bloca ferestrele pop-up pe diferite site-uri web în browserul nostru Google Chrome pentru platforma desktop, opțiune pe care o putem accesa făcând clic pe cele trei puncte din colțul din dreapta sus și mergând la setările acestuia.

În partea stângă găsim diferite secțiuni, dintre care trebuie să selectăm „Confidențialitate și securitate”, deoarece tocmai în aceasta vom găsi opțiunea de configurare a site-ului, care ne va arăta tot ce are legătură cu site-urile web pe care le vizităm, inclusiv ferestre pop-up. Acum este o chestiune de a căuta în secțiunea de conținut opțiunea ferestre pop-up și redirecționări. Dezactivarea completă a acestora sau adăugarea unui anumit site web va depinde de ceea ce ne dorim în acel moment.

Cum puteți reactiva ferestrele pop-up în browserul dvs. web?

Dacă dintr-un motiv oarecare regretăm că am dezactivat ferestrele pop-up ale browserului nostru, putem reactiva ferestrele pop-up ale browserului Google Chrome atunci când încercăm să deschidem una dintre ele, deoarece în partea superioară a browserului vom vi se va afișa un mesaj care ne informează despre asta pop-up-urile au fost blocate pe acel site, tocmai făcând clic pe această notificare ni se va permite să le activăm din nou sau efectuând procedura prezentată mai sus.

Problemele pe care le putem prezenta cu ferestrele pop-up sau pop-up sunt mai frecvente decât se crede, acestea fiind spuse, compania Google ne permite să oferim o soluție notificându-le prin suportul tehnic Google Chrome, asta pentru că acesta este unul. dintre cele mai rapide soluții atât pentru aceasta, cât și pentru alte probleme legate de acest browser de internet.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here