Cum să blochezi un contact din Messenger și nu de pe Facebook folosind aplicația sau PC-ul

Daca doresti nu mai primiți mesaje de pe Facebook Messenger de la unele dintre contactele tale de pe Facebook, ai ajuns la subiectul potrivit. Aici te vom ajuta să descoperi o opțiune necunoscută pentru mulți utilizatori, dar care îți va permite să blochezi acea persoană din Messenger, dar totuși să poți vedea ce împărtășește în postările lor prin Facebook, această metodă se poate face atât din App sau această rețea socială pe care o puteți descărca din PlayStore, precum și de pe site-ul său.

Index()
  1. Care este modul în care puteți bloca un utilizator Messenger cu aplicația mobilă?
  2. Utilizatorul care a fost blocat va fi notificat pe contul său de Facebook Messenger??
  3. Cum poți bloca pe cineva pe Messenger folosind versiunea pentru PC?
  4. Ce ar trebui să faci pentru a bloca o persoană care te-a blocat pe Facebook Messenger?

Care este modul în care puteți bloca un utilizator Messenger cu aplicația mobilă?

Vom începe prin a explica cum poți blocați un utilizator de mesagerie din aplicația acestui sistem de mesagerie Facebook pe care ați instalat-o pe mobil.

  • Mai întâi trebuie să vă conectați la aplicația Messenger de pe dispozitiv, odată ce sunteți la început, trebuie caută lista de contacte pe cine vrei să blochezi.
  • Odată ce ați localizat acel utilizator Messenger, trebuie doar să faceți acest lucru faceți clic pe acel contact până când vezi că apar mai multe opțiuni.
  • Acum printre acele optiuni o vei vedea pe cea care scrie 'Blocare', apesi acea optiune si trebuie sa fii foarte atent in acest moment pentru ca atunci cand apesi optiunea 'Blocare' sistemul iti va cere sa indicati daca doriti blocați utilizatorul menționat din Messenger sau Facebook, în cazul tău vrei doar să nu mai primești mesaje de la acea persoană trebuie să selectezi opțiunea de blocare în Messenger.
  • Odată ce ați efectuat acești pași simpli acea persoană nu va avea voie să vă trimită mesaje prin Messenger, dar vor putea vedea în continuare postările pe care le fac pe Facebook, deoarece vor rămâne în continuare pe lista ta de prieteni pe această platformă socială.

Dacă dintr-un motiv oarecare regreți după ce ai blocat acest prieten pe Facebook Messenger, o astfel de acțiune este reversibilă, adică o poți debloca oricând vrei. 

Utilizatorul care a fost blocat va fi notificat pe contul său de Facebook Messenger??

Dacă ești îngrijorat că acel prieten de pe Facebook va primi o notificare că l-ai blocat pe Messenger, poți fi liniștit deoarece platforma nu trimite notificări în aceste cazuri persoanei care a fost blocată. Așa că momentan nu va afla că le-a blocat, ce se poate întâmpla este mai târziu când va decide să-ți trimită un mesaj va vedea că nu va putea să o facă și poate te va întreba de ce sau va să realizeze singur că a fost blocat pentru tine.

Cum poți bloca pe cineva pe Messenger folosind versiunea pentru PC?

Dacă utilizați Versiune pentru PC pentru a accesa Facebook de pe site-ul acestei rețele de socializare și vrei să știi cum să blochezi pe cineva pe Messenger, mai jos te vom ajuta să descoperi cum să o faci ușor și rapid urmând câțiva pași.

  • Mai întâi trebuie să vă conectați la contul dvs. de Facebook De pe site-ul acestei platforme, odată ce v-ați autentificat, accesați opțiunea Mesaje Messenger.
  • acum trebuie plasează-te într-una dintre conversații pe care le-ați avut cu utilizatorul pe care doriți să-l blocați, apoi selectați săgeata care este afișată lângă numele contactului, făcând astfel veți vedea că apar mai multe opțiuni.
  • Printre opțiunile pe care le puteți vedea este una care spune „Blocați”, când selectați această opțiune vi se vor afișa încă două opțiuni, una pentru a bloca contactul de la mesagerie și apeluri și cealaltă pentru a bloca utilizatorul respectiv de la prietenii tăi de pe Facebook.
  • Asigurați-vă că selectați opțiunea de a bloca mesajele și apelurile, pentru a-l bloca din Messenger, dar totuși să poată vedea publicațiile respectivei persoane de contact pe Facebook.

Ce ar trebui să faci pentru a bloca o persoană care te-a blocat pe Facebook Messenger?

Este posibil să-ți dai seama dacă un prieten din lista ta de Facebook te-a blocat pe Messenger, în acest caz nu vei mai putea face același lucru cu acel contact, deoarece ai fost înaintea ta iar el te-a blocat primul.

Singurul lucru pe care l-ai putea face pentru a returna o astfel de acțiune acelei persoane ar fi ca el să o facă reacceptați între contactele dvs. din Messenger, pentru asta ar trebui să vorbești cu acea persoană într-un fel și să-i ceri să ridice respectivul blocaj, dacă reușești și deja îi poți trimite mesaje sau îl poți suna prin Messenger, poți decide să fii cel care îl blochează acum, să faceți acest lucru trebuie doar să urmați instrucțiunile pe care vi le-am dat până acum, indiferent dacă doriți să o faceți de pe computer sau din aplicația Messenger de pe mobil.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here