Cum să blochezi oamenii de pe Facebook din aplicația pentru Android, iOS sau PC?

Interacțiunea cu prietenii tăi de pe rețeaua de socializare Facebook poate fi destul de distractiv, dar uneori apar probleme care vă pot pune în pericol confidențialitatea și vă pot determina să luați decizia de a bloca oamenii pe Facebook de pe oricare dintre dispozitivele tale din cauza unor probleme personale, hărțuiri sau atacuri împotriva imaginii tale care te obligă să folosești opțiunea de blocare.

Index()
  1. Care este diferența dintre blocarea și eliminarea persoanelor de pe Facebook?
  2. Care sunt efectele blocării unei persoane pe Facebook pe contul tău??
  3. Cum poți bloca un utilizator Facebook cu aplicația Android?
  4. Care este procedura de blocare a persoanelor pe Facebook de pe iOS?
  5. Cum să blochezi pe cineva pe Facebook de pe computer?
  6. Ce ar trebui să faci pentru ca atunci când blochezi pe cineva de pe Facebook, acesta să nu apară pe lista ta blocată??

Care este diferența dintre blocarea și eliminarea persoanelor de pe Facebook?

Atunci când decideți să vă publicați viața pe rețelele de socializare, riscați să suferi anumite inconveniente care vă pot face să vă simțiți inconfortabil, motiv pentru care Facebook vă permite să configurați confidențialitatea contului dvs și blocați sau eliminați prietenii din rețeaua dvs. de socializare, cu toate acestea, există diferențe mari între blocarea și eliminarea persoanelor de pe Facebook, așa cum puteți vedea mai jos:

  • Una dintre principalele diferențe este că persoanele pe care le blochezi nu mai au capacitatea de a-ți retrimite cereri de prietenie, spre deosebire de prietenii șterși care au opțiunea de a te re-adăuga.
  • Când blocați pe cineva pe Facebook, acesta nu va mai putea vedea profilul dintre niciunul dintre ei și nici comentariile la postările unor cunoștințe comune, dimpotrivă, dacă ștergeți pe cineva, ambele vor continua să fie vizibile pentru celălalt.
  • Dacă decideți să blocați un prieten de pe Facebook nu veți mai putea să îi trimiteți mesaje deoarece ambele vor dispărea complet, dar dacă ștergeți persoana fără a o bloca, puteți oricând trimite solicitări de mesaje și chat fără a fi nevoie să fiți prieteni pe rețeaua de socializare.

Care sunt efectele blocării unei persoane pe Facebook pe contul tău??

Când iei măsuri drastice și blochezi pe cineva pe Facebook din cauza unor probleme personale, hărțuire sau supărare această persoană va dispărea complet a rețelei tale de socializare, adică niciunul dintre voi nu va mai vedea activitatea celuilalt pe rețeaua de socializare, deoarece nu veți vedea comentarii de la acea persoană în nicio publicație a unui prieten comun, nu veți putea trimite cereri de prietenie. sau mult mai puțin mesaje directe prin Facebook Messenger.

Cum poți bloca un utilizator Facebook cu aplicația Android?

Pe scurt, aplicația pune în mâinile utilizatorului configurația contului său pentru mai mult confort, intimitate și securitate a informațiilor lor, astfel încât este posibil să blocați notificările Facebook de pe dispozitivele dvs., precum și să blocați un utilizator Facebook din aplicația de pe telefonul dvs. Android, după cum urmează:

  1. Introduceți aplicația dvs. Facebook actualizată și deschideți meniul celor trei rânduri pe care le veți vedea în partea dreaptă sus a aplicației.
  2. Când se deschide meniul de opțiuni, selectați linia de configurare și confidențialitate, astfel încât să puteți vedea opțiunea de configurare.
  3. Localizați secțiunea pentru confidențialitate și alegeți opțiunea de blocare.
  4. Odată acolo, trebuie să continuați să alegeți să adăugați la lista blocate și să continuați să scrieți numele prietenului pe care doriți să-l blocați.
  5. Vor apărea toate cele cu un nume similar, așa că trebuie să localizați persoana corectă și să apăsați butonul de blocare situat chiar lângă numele prietenului dvs. și gata.

Care este procedura de blocare a persoanelor pe Facebook de pe iOS?

Dacă utilizați Facebook de pe dispozitivele dvs. iOS, puteți, de asemenea, să blocați cu ușurință contactele de pe telefonul mobil, în modul în care vă vom arăta mai jos:

  1. Intră pe Facebook de pe dispozitivul tău iOS și mergi în dreapta jos, unde va trebui să dai clic pe opțiunea Mai multe.
  2. Odată ce apar restul opțiunilor de meniu, trebuie să localizați linia de configurare.
  3. Apoi trebuie să selectați opțiunea de blocare pentru a adăuga numele sau e-mailul persoanei pe care doriți să o blocați, confirmați acțiunea și gata.

Cum să blochezi pe cineva pe Facebook de pe computer?

Dacă vă place să răsfoiți rețeaua socială de pe computer și ați avut vreo altercație cu un prieten Până la punctul de a dori să-l blochezi, o poți face destul de simplu, așa cum vei vedea în continuare:

  1. Introduceți contul dvs. de Facebook de pe computer și accesați motorul de căutare situat în partea de sus.
  2. Scrie numele prietenului pe care vrei să-l blochezi pentru a putea accesa profilul lui.
  3. Odată ce intri în profilul prietenului tău, localizează meniul celor trei puncte care se află în partea dreaptă a imaginii de profil lângă numele lui.
  4. Deschideți acel meniu și veți vedea opțiunea Blocare, faceți clic acolo și confirmați acțiunea pentru a bloca utilizatorul.

Ce ar trebui să faci pentru ca atunci când blochezi pe cineva de pe Facebook, acesta să nu apară pe lista ta blocată??

Ținând cont că atunci când blochezi o persoană pe Facebook, aceasta va dispărea complet chiar și din rețeaua ta de socializare nu-i vei putea trimite din nou cereri de prietenie, Ei bine, nu îl veți găsi în căutarea dvs., deoarece nu va mai fi de asemenea automat pe lista dvs. de prieteni.

Pentru acest motiv, rețeaua socială creează o listă paralelă unde depune persoanele blocate în cazul în care pe viitor decideți să deblocați acea persoană. Așadar, singura modalitate de a elimina lista persoanelor blocate de pe Facebook sau pentru ca una dintre acele persoane să nu apară pe lista respectivă este să le deblochezi localizându-le pe listă și apăsând opțiunea de deblocare.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here