Cum să blochezi apelurile și mesajele text de la numere necunoscute, enervante și spam

Este foarte necesar să putem avea control absolut asupra a ceea ce dorim să primim pe telefoanele noastre mobile. Și aceasta include blocarea mesajelor text sau a apelurilor și a putea ști cum să blocăm ceea ce este enervant pentru noi este destul de util. Și întrucât știm ce te interesează, în articolul următor îți vom arăta cât de simplu este blocați apelurile și mesajele de la numere necunoscute, neplăceri și spam.

Cum să blocați apelurile și textele de la numere necunoscute, neplăcute și spam
Vezi acest videoclip pe YouTube

În aceste zile moderne este necesar ca timpul nostru să fie gestionat în cel mai bun mod și irosirea acestuia răspunzând la apeluri și mesaje de la numere necunoscute nu este o opțiune. Și dacă ar exista un instrument care ne-ar permite să fim eliberați de această problemă, asta poate fi foarte enervant și, așa cum am menționat deja, o pierdere totală a timpului nostru prețios.

Ei bine, vă putem spune că este posibil și o vom realiza prin utilizarea unei aplicații excelente, atât de mult încât veți putea blocați orice număr pe care îl înregistrați. Ceva foarte asemănător cu ceea ce facem noi pentru a bloca apelurile și apelurile video pe WhatsApp.

Când îl utilizați, nu va fi posibil să introduceți apeluri sau mesaje și o veți realiza într-un mod foarte simplu și apoi vă vom indica pașii pe care trebuie să îi urmați și o veți face de pe un mobil care funcționează cu Android.

Index()
  1. Pas pentru a bloca apelurile și mesajele de la numere necunoscute
  2. Alte opțiuni pentru a bloca apeluri și mesaje text

Pas pentru a bloca apelurile și mesajele de la numere necunoscute

După cum am spus deja în introducere, pentru a putea bloca apelurile și mesajele pe care nu le dorim pe mobilul nostru Android, vom folosi o aplicație. Această aplicație se numește Truecaller și o poți descărca fără nicio problemă din magazinul virtual Google Play Store.

Care trebuie actualizat în cea mai recentă versiune, astfel încât să puteți primi cele mai actuale servicii și produse ale acestui instrument și va fi ceva ce puteți face în câteva secunde.

După ce ați descărcat și instalat aplicația pe telefonul mobil, următorul pas este să deschideți aplicația pentru a o putea configura. Și pentru aceasta, trebuie să mergem la icoana lui Blocare pe care îl găsim în partea de jos a ecranului. Când îl găsim, trebuie să îl apăsăm pentru a ne arăta diferitele opțiuni.

În continuare, vom căuta opțiunea Blocați cei mai buni spammeri, alegerea acestei opțiuni ne va proteja de numerele pe care aplicația le are deja într-o listă preinstalată. Și este vorba despre acele numere care au fost raportate de alte persoane și despre care se știe că sunt spam. Aceasta va fi prima alegere pentru a bloca apelurile și mesajele de la numere necunoscute.

Alte opțiuni pentru a bloca apeluri și mesaje text

Acum vom ști următoarea opțiune pentru blocați apelurile și mesajele nedorite. Și este vorba despre opțiunea Blocare numere ascunse, cu ea putem bloca acele apeluri sau mesaje care se numesc necunoscute sau private. Deci orice număr pe care nu l-ați înregistrat va fi imediat blocat.

O altă opțiune pe care o poți alege este Blocare număr din țări străine, atunci când este activat, veți putea primi numai apeluri care sunt din țara dvs. de reședință. În cele din urmă putem găsi o ultimă opțiune, dar nu recomandăm să o activăm. Deoarece este vorba despre blocarea numerelor care nu sunt în lista ta de contacte.

Putem găsi în continuare mai multe opțiuni pentru blocarea numerelor pe care nu doriți să le apelați sau să vă trimiteți mesaje. Și pentru aceasta, trebuie să intrăm în lista de apeluri și să selectăm numărul la care vom avea acces la deschiderea aplicației.

Și în dreapta ecranului nostru vom găsi o pictogramă pe care trebuie să o apăsăm, pentru a putea intra în opțiuni de blocare a numărului de telefon menționat. Și ca următoarea opțiune vom face clic pe opțiunea Blocare. Și aici se va afișa o fereastră în care putem specifica motivele blocării, ce număr este printre altele.

După ce terminăm de precizat motivele blocării acestui număr, putem apăsa opțiunea A bloca. Și gata am terminat configurarea și numărul de telefon pe care l-am selectat va fi blocat și nu se vor primi apeluri sau mesaje de la acesta.

Cu acest instrument extraordinar, am reușit să scăpăm de o situație foarte enervantă și într-un mod simplu ați reușit să blocați apelurile și mesajele de la numere necunoscute.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here