Cum să blochezi notificările Facebook cu Android, iOS sau PC?

Facebook iti ofera posibilitatea de a-ti configura contul pentru a-l personaliza dupa bunul plac. Prin urmare, ai libertatea de a blocați notificările pe care le primiți pe oricare dintre dispozitivele dvs., fie că este vorba despre toate notificările sau doar cele de la un anumit prieten, aveți și opțiunea de a opri separat orice tip de notificări pe care nu doriți să le primiți în orice moment.

Index()
 1. Ce ar trebui să faci pentru a opri toate notificările din contul tău de pe Facebook?
 2. Ce se va întâmpla când notificările sunt dezactivate pentru o persoană?
 3. Cum poți bloca notificările de la un singur utilizator pe Facebook?
 4. Care este procedura pentru a dezactiva sunetul tuturor telefonului tău mobil?
 5. Este posibil să nu mai primiți notificări cu privire la o acțiune pe Facebook?
 6. Cum puteți reactiva notificările aplicației dvs. Facebook?

Ce ar trebui să faci pentru a opri toate notificările din contul tău de pe Facebook?

Facebook vă oferă posibilitatea de a dezactivați toate notificările din contul dvs in felul urmator:

 • Așa cum puteți dezactiva sunetul poveștilor prietenilor din Facebook Messenger, puteți, de asemenea, să dezactivați sunetul notificărilor din aplicația dvs. de pe dispozitivul Android, iOS sau PC făcând clic pe meniul celor trei dungi pe care vi le arată aplicația în dreapta sus sau meniul de setări.
 • Apoi trebuie să selectați secțiunea numită setări și confidențialitate pentru a continua să introduceți configurarea acesteia.
 • Căutați rândul de notificări și apoi faceți clic pe opțiunea de setări de notificare pentru a afișa un meniu cu diferite tipuri de notificări.
 • Acum puteți trece la dezactivați toate notificările dorite.

Ce se va întâmpla când notificările sunt dezactivate pentru o persoană?

Dacă luați decizia de a dezactiva notificările pentru un anumit prieten de pe dispozitivul dvs. Android, iOS sau PC, atunci aveți opțiunea de a dezactiva în mod special acele notificări pentru a nu mai primi știri legate de acel prieten. Adică acel Facebook nu te va anunța dacă încarcă o poveste, dacă distribuiți un videoclip sau o fotografie, comentați postarea unui alt prieten, printre alte activități.

Cum poți bloca notificările de la un singur utilizator pe Facebook?

Aplicația caută o modalitate de a te face să te simți confortabil în timpul experienței pe rețeaua de socializare, motiv pentru care a inclus opțiuni precum dezactivarea redării automate a videoclipurilor de pe Facebook și blocați notificările specifice de la un singur prieten de pe rețeaua de socializare, după cum urmează:

 1. După instalarea celei mai recente versiuni a aplicației Facebook, trebuie să mergeți la motorul de căutare al aplicației și să continuați să scrieți numele prietenului pe care urmează să-l dezactivați.
 2. Odată ce intri în profilul prietenului ale cărui notificări urmează să le taci, trebuie să localizezi meniul celor trei puncte care se află chiar lângă nume, lângă poza de profil.
 3. Continuați să alegeți opțiunea de configurare a urmăririi și în partea de jos a secțiunii de notificări trebuie să alegeți tipurile de notificări pe care urmează să le dezactivați, cu posibilitatea de a face o pauză și ia o pauză a publicațiilor dvs.

Care este procedura pentru a dezactiva sunetul tuturor telefonului tău mobil?

Indiferent dacă sunteți în clasă, la serviciu sau într-o întâlnire, dispozitivul dvs. va avea întotdeauna opțiunea utilizați setările profilului și puneți-l pe modul silentios, vibrează doar sau reduceți volumul dispozitivului pentru a evita sunete incomode care pot întrerupe momente importante.

Este posibil să nu mai primiți notificări cu privire la o acțiune pe Facebook?

Posibilitatea de a configura și adapta rețeaua de socializare după preferințele dvs. este destul de extinsă, deoarece puteți deja să dezactivați sunetul videoclipurilor dvs. de pe Facebook și, în plus, să ajustați notificările anumitor, în timp ce le lăsați pe altele active, adică dacă doriți ca aplicația să vă anunțe Dacă prietenul dvs. a încărcat o fotografie sau o poveste, puteți continua să blocați acea acțiune specifică pe dispozitivele dvs. Android, iOS sau PC, urmând pașii de mai jos:

 • După ce ați introdus Facebook, accesați meniul de configurare al aplicației.
 • Acum trebuie să alegeți opțiunea de notificări pentru a le alege pe cele pe care doriți să le ajungeți la dispozitivul dvs., puteți chiar să dezactivați sunetul acestora.
 • Odată ajuns acolo, puteți alege dintre diferitele opțiuni ce notificări doriți dezactivați în mod specific, adică notificări de naștere, publicații, interacțiune între prieteni, evenimente, printre altele.

Cum puteți reactiva notificările aplicației dvs. Facebook?

Dacă în trecut ați dezactivat notificările de pe rețeaua socială Facebook, dar vrei sa revii la normal și începeți să primiți tot felul de notificări de la prietenii dvs. trebuie doar să mergeți la meniul aplicației situat în partea dreaptă și deasupra acestuia.

După afișarea opțiunilor din meniul menționat mai sus, trebuie să intrați în zona de configurare și confidențialitate pentru a alege secțiunea de configurare și astfel să ajungeți la setări de notificare unde poți activa din nou notificările pe care vrei să începi să le primești pe Facebook.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here