Cum să blochezi accesul la telefonul tău Android setând o parolă de la distanță

Din păcate, cu toții ne-am pierdut telefonul mobil la un moment dat și suntem extrem de îngrijorați că cineva îl va găsi și va putea accesa toate informațiile personale pe care le avem pe el. Gândindu-mă la asta, gigantul Google a adăugat dispozitive Android posibilitatea blocării de la distanță telefonul nostru mobil, așa că nu numai că blocăm aplicațiile astfel încât acestea să nu se deschidă de la sine, dar ne asigurăm și că dispozitivul nostru atunci când cade în alte mâini nu este încălcat. De data aceasta vom explica exact cum să blochezi accesul la telefonul tău mobil Android setând o parolă de la distanță, alătură-te nouă pentru a descoperi cum să faci asta.

Index()
 1. Ce se întâmplă când blocați de la distanță un dispozitiv Android?
 2. Care sunt cerințele pentru a bloca de la distanță un dispozitiv Android?
 3. Cum să blocați de la distanță un telefon utilizând „Managerul dispozitivelor Android”?
 4. Cum să blocați de la distanță un dispozitiv Android folosind IMEI?
 5. Ce ar trebui să faci după ce telefonul tău Android este blocat??

Ce se întâmplă când blocați de la distanță un dispozitiv Android?

Această nouă funcție încorporată în dispozitivele Android cu siguranță ne permite să ne protejăm dispozitivul sau informațiile pe care le avem în ele, la fel ca atunci când blocăm aplicația instalată, odată blocată de la distanță cu parole, cine primește telefonul nu va putea accesa conținutul acestuia, fără a introduce parola pe care am creat-o.

Prin urmare putem proteja tot conținutul fără a fi nevoie să facem o ștergere completă a tuturor informațiilor pe care le avem pe mobil. Ceea ce este foarte bine în cazul în care vom reuși vreodată să recuperăm echipamentul respectiv și ne vom păstra în continuare toate informațiile.

Care sunt cerințele pentru a bloca de la distanță un dispozitiv Android?

Primul lucru este că dispozitivul nostru Android trebuie să fie echipat cu o versiune 2.2 sau mai târziu astfel încât este posibil să avem capacitatea de a efectua o astfel de blocare. O altă cerință importantă este că trebuie să fi activat în prealabil Device Manager în secțiunea Securitate a dispozitivului nostru, deoarece dacă administratorul respectiv nu a fost activat atunci când ne pierdem dispozitivele, nu ne va fi posibil să creăm o parolă de la distanță de pe site. sau alt mobil, în așa fel încât să nu ne putem proteja dispozitivul.

Cum să blocați de la distanță un telefon utilizând „Managerul dispozitivelor Android”?

Odată ce avem „Android Device Manager” activat pe dispozitivul nostru Android, vom putea folosi acest instrument fie de pe un alt mobil Android pe care ni l-au împrumutat pentru a efectua operația, fie chiar și de pe computerul nostru Intrând pe pagina web, procedura pentru ambele cazuri este următoarea:

 • Dacă folosim un alt dispozitiv Android trebuie să ne asigurăm că are descărcat și instalat aplicația de Android Device Manager, care este disponibil în magazinul Google Play, iar în cazul în care dispozitivul nu îl avea, îl putem descărca.
 • Având deja aplicația instalată pe dispozitiv putem intra în contul Google pe care l-am înregistrat pe dispozitivul pierdut. Aceasta înseamnă că vom introduce acest nou dispozitiv introducând adresa de e-mail Gmail, precum și parola care ne-am asociat cu acel cont.
 • Odată ce s-a făcut acest lucru, putem intra în configurația contului nostru Google Play și acolo putem găsi dispozitivul nostru Android pierdut în Manager dispozitive.
 • Odată ce intrăm în configurația dispozitivului menționat, putem de acolo să activăm funcția „blocare” prin introducerea funcției respective, vom putea obține informațiile necesare pentru a introduce pinul sau parola de care avem nevoie pentru a ne proteja echipamentul.

 • Pentru a activa cheia de blocare cu parolă pe alt dispozitiv de pe un computer, trebuie să introducem browserul pe site-ul oficial al contului nostru Google.
 • Odată ce intrăm putem introduceți informațiile contului nostru care ar fi email-ul și parola cu care am înregistrat contul Google asociat dispozitivului Android pierdut.
 • La intrarea în contul Google mergem la funcțiile Google Play și găsim Device Manager, acolo trebuie să selectăm dispozitivul pierdut.
 • Acum rămâne doar să activăm funcția de blocare pentru care ni se va cere să introducem o parolă și să o confirmăm.
 • Odată făcut acest lucru, putem avea deplină încredere că mobilul nostru a fost echipat sau protejat cu o blocare cu parolă.

Cum să blocați de la distanță un dispozitiv Android folosind IMEI?

O altă opțiune pe care o avem în momentul pierderii dispozitivului nostru pentru a-l bloca și a nu permite unei alte persoane să ne folosească mobilul pentru a efectua apeluri, mesaje sau pentru a activa utilizarea aplicațiilor, este prin blocarea IMEI. Pentru a face acest lucru, trebuie să urmăm anumite proceduri pe care le vom explica mai jos.

 • Primul lucru este știi ce este IMEI a echipei noastre. Există două moduri de a face asta, una din configurația setărilor telefonului, odată ce ajungem la partea în care scrie dispozitiv.
 • Ne uităm în opțiunea „Despre dispozitiv” și acolo vedem versiunea Android pe care o avem pe dispozitivul nostru și acolo va indica și IMEI-ul cu care este configurat echipamentul nostru.

 • O altă modalitate de a cunoaște respectivul IMEI este prin formarea următorului cod pe dispozitivul nostru * # 06 # Este cu adevărat necesar să cunoaștem acest număr IMEI înainte de a continua să faceți orice tip de reclamație prin operatorul echipei noastre.
 • Odată ce îl întâlnești pe numărul de identificare IMEI al dispozitivului dvs. procedați la apelarea operatorului care vă oferă serviciul, în acest fel faceți raportul de pierdere și acesta va proceda la blocarea IMEI-ului echipamentului protejând astfel toate informațiile dvs.

Ce ar trebui să faci după ce telefonul tău Android este blocat??

În cazul în care reușiți, din fericire, să recuperați dispozitivul pe care l-ați pierdut, nu vă faceți griji că îl blocați, deoarece dacă ați făcut-o prin Device Manager pur și simplu pentru a-l debloca trebuie să introduceți parola pe care ați plasat-o de la distanță, astfel încât să îl puteți folosi.

Dacă blocarea a fost făcută de IMEI-ul dispozitivului, evident că nu l-ați putea folosi pentru a efectua apeluri sau a trimite mesaje sau a vă conecta. dar asta se rezolva sunând din nou operatorul și notificați IMEI-ul dispozitivului dvs. pe care doriți să îl deblocați pentru a restabili utilizarea acestuia.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here