Cum să blochezi e-mailurile în Outlook și să le trimiți la spam

V-ați săturat de acele e-mailuri enervante pe care nimeni nu le-a cerut și care ocupă doar spațiu valoros în căsuța dvs. de e-mail?? Ai ajuns pe blogul potrivit, aici vom explica cum să scăpăm de ele. Este important de subliniat că Outlook aparține suitei Microsoft 365 și, mai mult decât să primească și să trimită e-mailuri, este o aplicație de gestionare a e-mailurilor capabilă să gestioneze diverse conturi ale diferitelor servicii din același loc. Da, vă puteți configura Gmail în Outlook.

Cum să blochezi e-mailurile în Outlook și să le trimiți la Junk
Vezi acest videoclip pe YouTube

De asemenea este posibilă personalizarea sarcinilor și mementourilor comune, pe lângă programarea e-mailurilor individuale și de grup. Dacă nu aveți încă un cont Outlook, vă vom explica cum să creați cu ușurință un e-mail și să vă conectați. Acum, din moment ce cunoașteți câteva avantaje, vom explora și vom acorda atenție la tot ce are legătură cu mail nedorite. Trebuie doar să le aplicați...

Index()
 1. Pași pentru a bloca un expeditor în Outlook
  1. în aplicație
  2. De pe web
 2. Cum să blocați toți expeditorii necunoscuți?
 3. Unde vă puteți dezabona de la buletine informative și promoții?
 4. Pași pentru a transfera e-mailurile în spam
  1. Cât timp rămâne un e-mail în dosarul de spam??

Pași pentru a bloca un expeditor în Outlook

Dacă decideți să blocați unui expeditor, Outlook va prelua e-mailurile care aparțin domeniului respectiv și le va trimite automat în folderul de spam. Nu lăsați căsuța dvs. de e-mail să devină o cutie poștală pentru informații inutile, aflați cum să o faceți.

în aplicație

 1. Autentificare
 2. mergi la Setare
 3. Click pe Poștă jos pe panou
 4. În meniul din partea stângă, selectați Coreo, Următorul conturi și faceți clic blocați sau permiteți
 5. Odată ajuns în Expeditori blocați, scrieți domeniul sau e-mailul pe care doriți să îl blocați în bară și faceți clic pe pictograma +
 6. Alege A pastra

De pe web

 1. Selectați mesajele sau expeditorii pe care doriți să îi blocați
 2. În meniul de instrumente care apare mai sus, selectați butonul Poștă nedorită
 3. Click pe Accept

Dacă doriți să deblocați la un domeniu sau expeditorul, faceți clic pe pictograma coș de gunoi de lângă adresă și sunteți gata. Un fapt important pe care ar trebui să-l știți este că puteți avea până la 1024 de adrese în lista de contacte blocate.

Cum să blocați toți expeditorii necunoscuți?

Trebuie să fii clar că atunci când activezi această opțiune, absolut toate mesajele sau domeniile care se află în afara listei tale de expeditori siguri vor fi blocate, asta înseamnă că e-mailurile lor vor trece prin direct în dosarul de spam ocolind inbox.

 1. Conectați-vă la Outlook
 2. deschide-ți expeditori siguri și faceți clic Adăuga
 3. Scrieți adresele tuturor persoanelor pe care doriți să le adăugați
 4. Click pe Intră
 5. Selectați butonul Filtru. Odată ajuns acolo, trebuie să alegi între a permite introducerea e-mailurilor care provin doar din lista ta de expeditori siguri sau a bloca complet orice informație care provine de la acele persoane care nu fac parte din expeditorii tăi siguri.
 6. Pentru a termina, faceți clic A pastra 

Unde vă puteți dezabona de la buletine informative și promoții?

Cu siguranță te-ai abonat la un moment dat la newslettere sau promoții a ceva care ți-a atras atenția în acel moment, dar acum nu mai este atât de interesant pe cât credeai, sau pur și simplu nu mai vrei să primești în continuare aceste email-uri. Bineînțeles că poți înceta să le mai primești, aici explicăm cum în doar trei pași.

 1. deschide-ți e-mailul
 2. În căsuța de e-mail, alegeți e-mailul promoțional pe care doriți să îl anulați
 3. Faceți clic pe butonul Anulare abonament

Pași pentru a transfera e-mailurile în spam

Selectați mesajele pe care doriți să le marcați ca spam, faceți clic spam în partea de sus a ecranului și mută mesajul în dosarul de spam. da ați trimis accidental un e-mail spre nedorit, deschideți folderul în cauză și scădeți mesajele pe care doriți să le protejați. În bara de instrumente din partea de sus, faceți clic pe spam și imediat faceți clic pe spam.

Cât timp rămâne un e-mail în dosarul de spam??

Odată ce un mesaj ajunge în folderul de spam, acesta are un interval de 10 la 30 zile să fie eliminate automat, așa că asigurați-vă că alegeți cu mare atenție lista de expeditori siguri și de expeditori blocați. Dacă tot nu vă bucurați de aceste beneficii și funcționalități, actualizați-vă hotmail la noul Outlook pas cu pas.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here