Cum să blochezi anumite contacte pe Tinder? - Navigați fără probleme

Este clar că această platformă este una dintre cele mai bune opțiuni de a interacționa cu diferite persoane și de a te îndrăgosti din nou, dar pentru a face acest lucru trebuie să-ți creezi un cont. Cu toate acestea, nu știm cu cine ne vom întâlni atunci când folosim aplicația, unde putem din neatenție se încrucișează cu utilizatori nedoriți. Din acest motiv, această aplicație a oferit o opțiune pentru blochează diferiți oameni ca să nu ne mai găsească. Acum, vă vom învăța tot ce trebuie să știți despre blocarea paginilor.

Index()
  1. Este probabil să-ți găsești fostul sau pe cineva pe care îl cunoști, potrivit Tinder?
  2. Persoana este notificată când o blocați pe Tinder?
  3. Cum să blochezi pe cineva pe Tinder pentru a-l împiedica să te caute?
  4. De ce nu poți bloca pe cineva pe Tinder??
  5. Cum să deblochezi un utilizator Tinder?

Este probabil să-ți găsești fostul sau pe cineva pe care îl cunoști, potrivit Tinder?

Aceasta este una dintre cele mai implementate aplicații pentru a putea întâlni oameni din toată lumea, unde din neatenție am putea întâlni oameni de prost gust. Este de menționat că, dacă este posibil să-ți găsești fostul sau unul dintre cunoscuți în timp ce folosești aplicația, acest lucru se poate întâmpla într-adevăr printr-o simplă coincidență, totuși, ți se poate întâmpla.

Este clar că aceasta este o situație destul de jenantă pentru că folosești platforma pentru a-ți găsi o nouă iubire și nu este de mare ajutor să dai din nou peste fostul tău care, doar deranjandu-te, ți-ar putea face un meci. Din acest motiv, știind că dacă este posibil să întâlnești acești oameni cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să vă luați măsurile de precauție blocându-le. 

Persoana este notificată când o blocați pe Tinder?

O opțiune bună a acestei aplicații este că atunci când blocați pe cineva pentru orice în lume, acesta poate primi o notificare care indică faptul că a fost blocat de dvs. De fapt, blocând o persoană, o poți împiedica să-ți găsească profilul, așa că aceasta este cea mai bună opțiune pe care o poți aplica și fără a risca anunță cealaltă persoană. La fel, dacă prietenii sau familia dvs. folosesc telefonul mobil în mod constant, puteți ascunde aplicația pentru ca ei să nu afle că o utilizați.

Cum să blochezi pe cineva pe Tinder pentru a-l împiedica să te caute?

Merită menționat că această platformă a adăugat o nouă opțiune foarte importantă, care este să blochezi pe oricine. Mai exact, această opțiune nu era disponibil, dar în sfârșit a fost activat astfel încât să îl putem implementa în orice situație, așa că pentru ao aplica trebuie să descarcăm aplicația Tinder pe telefonul nostru mobil.

Apoi, intrați în aplicație și accesați secțiunea „Profilul” dvs. care se află în bara de jos, acolo trebuie să faceți clic pe setări pentru a găsi opțiunea care spune „Blocați contactele”. Acum, în această zonă va trebui acordați permisiuni aplicației astfel încât din ea, puteți introduce agenda telefonică unde se află toate contactele dvs. În listă veți marca toate persoanele din agendă pe care doriți să le blocați în aplicație atunci când o apăsați. Apoi, apăsați zona pentru a bloca contactele și gata.

De ce nu poți bloca pe cineva pe Tinder??

Faptul de a nu putea bloca o persoana se poate intampla din mai multe motive, primul si cel mai comun este ca nu ai contactul persoanei respective. Este clar că atunci când încheiem o relație vrem să eliminăm tot ce are legătură cu acea persoană și unul dintre acestea este numărul de telefon.

Dacă numărul nu este în agenda telefonică nu o vei putea bloca, prin urmare, ceea ce puteți aplica este să adăugați manual persoana în care trebuie să introduceți setările aplicației și să apăsați opțiunea „Blocați utilizatorii”. Odată, în acest pas va trebui să apăsați simbolul plus ‘+’ pentru a adăuga informațiile persoanei specifice și când ați terminat apăsați pe ‘Terminat’.

Un alt motiv este că ai ajuns deja vorbește cu această persoană în interiorul aplicației. De aceea este necesar să-l blocați în alt mod. La fel, accesează platforma și intră în conversația pe care o ai cu persoana pe care urmează să o blochezi, apoi apasă pe opțiunea din colț.

Ulterior, când faceți acest lucru, veți selecta opțiunea 'Anulați compatibilitatea'. Acest lucru se face atunci când nu mai doriți să aflați mai multe despre această persoană, dar funcția este permanentă. Pe de altă parte, dacă este o persoană care se încurcă cu tine, poți selecta opțiunea „Raportează”.

Cum să deblochezi un utilizator Tinder?

Acest lucru este foarte simplu unde trebuie doar să intri în aplicație și să mergi la setările acesteia, în diferitele opțiuni introduceți pe cea de blocare a utilizatorilor și căutați secțiunea 'Blocați'. Odată ajuns acolo, trebuie poziționați-vă pe utilizator doriți și apăsați butonul de deblocare care apare lângă el și dacă doriți, puteți selecta și opțiunea de deblocare a tuturor contactelor.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here