Cum să blochezi pe cineva pe Tinder fără a te potrivi - Cel mai simplu mod

Pentru a bloca un utilizator Tinder fără să fi făcut o potrivire, trebuie doar să afișați informațiile de profil ale utilizatorului respectiv și să derulați în jos pentru a selecta opțiunea „raport”. Odată ce selectați această opțiune, veți putea vedea un mesaj pop-up cu diferite opțiuni de raportare, alegeți opțiunea „Profil fals/Spam” și apoi selectați „Nu sunt interesat de această persoană”.

După raportarea unui cont de utilizator, utilizatorul nu te vei mai întâlni cu el pe Tinder. Cu toate acestea, este posibil ca contul utilizatorului pe care l-ați raportat să fie desființat. Prin urmare, încercați să luați această decizie numai dacă este necesar. Acum, este posibil să aveți și alte îndoieli cu privire la această aplicație, așa că rămâneți până la sfârșit și aflați de la cine vă poate vedea profilul până la dacă utilizatorul blocat va afla despre asta.

Index()
  1. Cine vă poate vedea profilul pe Tinder?
  2. Afla persoana respectiva ca ai blocat-o de pe acest site?
  3. De ce lucruri ai nevoie pentru a bloca pe cineva pe Tinder fără a te potrivi?
  4. Cum să știi dacă cineva te-a blocat în această aplicație?
  5. Ce trebuie să faceți pentru a debloca o persoană pe Tinder?

Cine vă poate vedea profilul pe Tinder?

Ceea ce văd oamenii profilul tău pe Tinder este ceva legat de algoritmul aplicației. Din acest motiv, ești văzut de cei care ar putea avea interese legate de ale tale, mai general, de mulți utilizatori ai aplicației în același timp. Deși nu există o modalitate specifică de a ști cine vă accesează profilul în această aplicație, ceea ce puteți face este să alegeți ce persoane văd profilul folosind o funcție exclusivă a versiunii plătite a Tinder.

Cu Tinder Plus și Tinder Gold poți accesa funcții care nu sunt disponibile utilizatorilor cu versiunea gratuită a aplicației, cu acestea, ai posibilitatea de a alege cine vă vede profilul, într-un mod oarecum specific, că doar acei oameni cărora le dai un like îl pot vedea. Pentru a activa această opțiune, pur și simplu accesați secțiunea de profil, apoi la ‘my Tinder plus’, urmat de ’controlați cine vă vede’ și, în sfârșit, ’numai persoanele care îmi plac’

Afla persoana respectiva ca ai blocat-o de pe acest site?

Când blocați alt utilizator sau Tinder, trebuie să definiți un motiv sau o cauză a blocării într-o formă care va fi revizuită ulterior de echipa de asistență Tinder, care se va ocupa de evaluarea reclamației și, după caz, de ștergerea profilului utilizatorului.

Prin urmare, nu există niciun tip de notificare către utilizator odată ce o raportați, prin aceasta, toate urmele de contact dintre dvs. și utilizator dispar pur și simplu (nu doar mesajele pe care le distribuie, ci și secțiunea de potrivire) ceea ce împiedică comunicarea.

De ce lucruri ai nevoie pentru a bloca pe cineva pe Tinder fără a te potrivi?

Cea mai importantă cerință este să fi creat anterior un cont Tinder. Acum, pentru a bloca un utilizator care v-a deranjat sau pur și simplu nu doriți să mai vorbiți cu el, puteți utiliza opțiunea „raportați”. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să accesați profilul utilizatorului pe care doriți să-l raportați și să derulați în jos, odată ce obțineți opțiunea de „raportare”, selectați-l.

După ce selectați această opțiune, va apărea un mesaj pop-up cu diferite opțiuni pentru a raporta celălalt utilizator, dintre acestea poti alege: Profil fals/Spam, mesaje nepotrivite, printre altele.

Puteți raporta pentru: fotografii nepotrivite (fotografii scoase din context și care reprezintă hărțuire), biografie nepotrivită (deplasată, jignitoare, incită la ură etc) utilizator minor, comportament offline sau dacă considerați că cineva este în pericol.

Cea mai viabilă și simplă opțiune de raportat este profilul Fals/Spam, așa că vă recomandăm să îl selectați. Apoi, faceți clic pe „Nu sunt interesat de această persoană”. Odată ce ați făcut această procedură, celălalt utilizator va fi blocat fără a fi nevoie de o 'potrivire' și nu vă veți mai întâlni cu el în aplicație. 

Cum să știi dacă cineva te-a blocat în această aplicație?

A ști dacă cineva ne-a blocat pe Tinder cu certitudine este aproape imposibil. Cu toate acestea, există câteva modalități simple de a deduce că am fost blocați, una dintre ele este să mergeți la profilul utilizatorului despre care bănuiți că v-a blocat și să încercați să le trimiteți un mesaj, dacă după câteva zile mesajul dvs. nu aveți cele două floricele sau verificați, este posibil să fi fost blocat.

Deși această metodă este una dintre cele mai simple, este destul de incertă, deoarece faptul de a nu respecta dubla verificare poate însemna că nu doresc să vă citească mesajul sau celălalt utilizator a încetat să mai folosească Tinder. Cealaltă metodă este să introduceți profilul utilizatorului și să vedeți dacă apar informațiile acestuia, precum fotografii, biografie etc. Dacă nu există nimic, este posibil să ne fi blocat.

Ce trebuie să faceți pentru a debloca o persoană pe Tinder?

Dacă ați blocat un utilizator din greșeală sau regretați că ați făcut această acțiune, urmați acești pași:

  • Deschide Tinder și începe cu numele de utilizator și parola, odată acolo, selectează pictograma profilului.
  • Accesați opțiunea „Setări”, apoi derulați în jos și selectați opțiunea „Blocați contactele”.
  • Găsiți și selectați fila „blocat”.
  • Verificați în lista de contacte pe care le-ați blocat, pentru a debloca oricare dintre ele, trebuie doar să apăsați butonul „deblocare” situat lângă numele persoanei blocate.
  • Acum, dacă doriți să deblocați toate persoanele pe care le aveați în acea listă, faceți clic pe pictograma meniului (situată în colțul din dreapta sus al ecranului) și selectați 'descuie tot'. Este important să știți că nici după deblocarea unui utilizator nu veți putea recupera informațiile anterioare.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here