Cum să aflu și să recuperez parola uitată a contului meu Hotmail fără a o schimba

Poate fi ciudat că numele Hotmail este încă folosit pentru serviciul de e-mail care era foarte popular cu puțin timp în urmă. Și spunem asta pentru că în prezent este cunoscut sub numele de Outlook. Dar putem folosi în continuare acest nume și folosim unele dintre funcțiile sale. Și în acest articol vrem să vă arătăm cum este posibil aflați și recuperați parola pe care am uitat-o ​​fără a fi nevoie să o modificați în contul nostru Hotmail.

Cum să aflu și să recuperez parola uitată a contului Hotmail fără a o schimba
Vezi acest videoclip pe YouTube

Hotmail este un serviciu de e-mail care are în continuare suport din partea utilizatorilor care își folosesc conturile pentru a trimite și a rezecționa fișiere. Și vă permite să faceți opțiuni interesante, dar acum cu numele de Outlook este posibil să retrageți trimiterea unui e-mail trimis din Outlook.

Aceasta este o problemă care nu contează cât de mult li se cere utilizatorilor să-și păstreze parola în siguranță. Se pare că îl păstrează atât de bine încât ulterior nu știu cum să îl recupereze, dar nu vă faceți griji, deoarece serviciul de corespondență a conceput o opțiune foarte simplă de recupereaza-ti parola iar pentru aceasta trebuie doar să urmați instrucțiunile pe care vi le vom arăta mai jos.

Index()
  1. Pași pentru a vă recupera parola fără a o schimba în Hotmail
  2. Pași pentru a recupera parola Hotmail dacă nu am e-mail alternativ

Pași pentru a vă recupera parola fără a o schimba în Hotmail

În cazul în care sunteți unul dintre utilizatorii ghinionişti care are ați uitat parola hotmail și doriți să o recuperați. Este necesar doar să efectuați următorii pași și primul dintre ei este să intrați pe pagina web Hotmail. Și o dată în ea trebuie să începeți sesiunea și pentru aceasta trebuie să faceți clic pe opțiunea Start “session”.

Vi se va solicita să introduceți adresa dvs. de e-mail Hotmail și apoi faceți clic pe „Următorul”. Următorul pas este să introduceți parola, dar din moment ce vă amintiți ce este, trebuie să faceți clic pe opțiune Ați uitat parola? Această acțiune va afișa o nouă fereastră pe ecran și în care vi se va cere să alegeți o opțiune pentru a vă confirma identitatea.

Din acest motiv, vi se cere să introduceți codul de securitate care a fost trimis la adresa de e-mail alternativă pe care ați introdus-o la momentul respectiv creează-ți contul hotmail. Iar următorul pas evident este să introduceți în câmpul selectat codul care a ajuns la e-mailul alternativ. Și gata, trebuie doar să urmezi instrucțiunile pe care ți le spune sistemul pentru a recupera parola.

Pași pentru a recupera parola Hotmail dacă nu am e-mail alternativ

Este foarte probabil ca în momentul în care ați creat contul de e-mail Hotmail să nu fi introdus un e-mail alternativ și, în acest caz, ar trebui să procedați după cum urmează. Efectuați aceiași pași pe care i-am indicat pentru a începe sesiunea în Hotmail. Și apoi alegeți opțiunea Ați uitat parola? Pe ecran va fi afișată fereastra cu diferite opțiuni pentru a vă verifica identitatea.

Și în acest caz trebuie să alegeți opțiunea “Nu am niciunul dintre aceste teste” și apoi trebuie să faceți clic pe opțiunea ”Următorul”. Apoi trebuie să alegeți opțiunea "Nu" indicând în acest fel că nu aveți un cod de recuperare. Și apoi trebuie doar să introduceți un e-mail și prin asta personalul Hotmail poate comunica cu dvs.

Acum trebuie pur și simplu să utilizați codul care a fost trimis la e-mailul pe care l-ați furnizat pentru a vă reseta parola. Și în acest mod simplu ați reușit să recuperați parola pe care ați uitat-o.

Vă dați seama că serviciile de corespondență precum Hotmail vă pun la dispoziție diferite metode pentru a vă ajuta în cazurile în care se întâmplă aceste uitari. Și cel mai bun dintre toate este că este foarte simplu să faci la fel de mult ca să schimbi fotografia profilului tău Hotmail. Și acum știi ce trebuie să faci recuperați parola uitată de pe contul dvs. de e-mail Hotmail.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here