Cum să măresc volumul pe Samsung Galaxy S3, S7, S8, S9 și S10

Când primim un apel și observăm că volumul nu este adecvat, vom avea întotdeauna opțiunea de a regla volumul apelului Samsung. Deoarece zgomotul extern, sau o reglare proastă a nivelului sunetului, pot aduce probleme în comunicarea noastră. Sau poate trebuie să auzim o notă vocală, să ascultăm niște muzică sau să dăm alarma, așa că trebuie să învățăm cum să  crește volumul Samsung Galaxy S3, S7, S8, S9 și S10.

Cum să creșteți volumul pe Samsung Galaxy S3, S7, S8, S9 și S10
Vezi acest videoclip pe YouTube

În cazul unui apel, puteți măriți volumul Samsung Galaxy cu butoanele, care se găsește de obicei pe laterale sau poți selecta și opțiunea de volum suplimentar direct pe ecran chiar și cu apelul activ.

Această opțiune își va schimba culoarea pe ecran și va deveni verde. Pe de altă parte, dacă ești într-un loc zgomotos și nu auzi bine, poți apăsați opțiunea de reducere a zgomotului.

Acum puteți schimba și volumul când ascultați muzică. Ei bine, nu se aude întotdeauna pe un ton potrivit, deoarece depinde de playerul de muzică al Samsung. Și trebuie luat în considerare și faptul că aceste dispozitive au o opțiune implicită, care scade volumul de fiecare dată când aparatele auditive sunt conectate din motive de securitate.

Dar nu vă faceți griji, vă vom arăta cum puteți creşte şi la rândul său, imbunatateste volumul, cu anumite trucuri extrem de simple.

Index()
  1. Câteva probleme comune de volum pe Samsung Galaxy S3, S7, S8, S9 și S10
  2. Cum să îmbunătățești volumul pe telefoanele Samsung Galaxy S3, S7, S8, S9 și S10 cu aplicații?

Câteva probleme comune de volum pe Samsung Galaxy S3, S7, S8, S9 și S10

In cadrul problemelor legate de volum se numara si cea legata de apel, dar o poti rezolva daca mergi direct la 'Meniu' si selectezi 'Setari apel'.

Acolo ai opțiunea personalizați sunetul apelului, apoi alegeți „sunetul adaptiv” pentru a-l poziționa în funcție de preferințele dvs. În plus, puteți alege opțiunea „Ștergeți sunetul sau opriți sunetul” dacă, dimpotrivă, aveți nevoie ca mobilul să nu sune.

Se recomandă închiderea tuturor aplicațiilor multimedia care pot interfera cu volumul și trebuie să utilizați căști compatibile cu dispozitivul. Deoarece aceasta poate fi și una dintre variabilele prin care nivelul volumului mobilului nostru este distorsionat.

Modelele Samsung au făcut o treabă foarte bună și ne-au oferit un design care se potrivește cu ceea ce avem nevoie ca utilizatori. Aceste smartphone-uri, deși au un cost mare, merită. Ei bine, îndeplinește cerințele noastre.

Cu toate acestea, în calitate de consumatori ai produsului, ne plângem de problema difuzorului. Aceasta este o altă problemă pe care o găsim la Samsung Galaxy S3, S7, S8, S9 și S10, deoarece volumul nu este adecvat și trebuie să auzim notificările pe un ton mai puternic.

Cum să îmbunătățești volumul pe telefoanele Samsung Galaxy S3, S7, S8, S9 și S10 cu aplicații?

Unul dintre cele mai bune modele pe care Samsung ni le-a prezentat în istoria sa sunt Galaxy care au crescut treptat până la se prezintă ca high-end. High-end-ul Samsung Galaxy a fost un mare succes, pentru care au reușit să se poziționeze în locul în care se află astăzi.

În ciuda acestui fapt, un număr mare de utilizatori au avut diverse probleme cu sunetul Samsung Galaxy, iar pentru mulți, setările din fabrică ale telefonului nu sunt suficiente pentru a atinge nivelul adecvat al volumului.

Dacă acesta este cazul dvs., nu ar trebui să vă faceți griji, deoarece există și aplicații care sunt de mare ajutor în acest sens, să vedem mai jos una dintre cele mai cunoscute.

Această opțiune pe care ți-o prezentăm se numește: Amplificator de volum GOODEV, care poate fi localizat direct pe Samsung Galaxy în Google Play Story, de unde trebuie să îl descărcați. Apoi puteți intra în aplicație și puteți crește volumul pe dispozitivul dvs. mobil.

Amintiți-vă că difuzoarele smartphone-urilor redă la un anumit nivel de volum din anumite motive.

Unul dintre ele este cel al să nu dăuneze aparatului auditiv al utilizatorilor săi în cazul în care utilizați căștile la volume foarte mari și pentru perioade lungi de timp. De asemenea, în acest fel, este posibilă deteriorarea difuzoarelor dispozitivului.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here