Cum să trageți un fișier în bara de activități a computerului meu cu Windows 11? - Tutorial

Dacă te-ai întrebat cum pot trageți un fișier în bara de activități pe Windows 11? În acest articol vă vom explica cum să o faceți rapid și ce trebuie să știți în cazul în care doriți să faceți acest lucru cu mai multe fișiere. Trebuie să știți că acest proces este foarte simplu, deoarece bara de activități este foarte bine optimizată, așa că nu vă va lua aproape deloc, apoi vă explicăm procesul.

Index()
  1. Care sunt versiunile de Windows care permit această acțiune?
  2. Cum vă puteți configura computerul cu Windows 11 pentru a permite glisarea fișierelor?
    1. Cum se verifică dacă a fost configurat corect?
  3. Ce pași ar trebui să urmați pentru a trage un document în bara de activități Windows 11?
  4. Cum să deschideți toate fișierele de pe bara de activități într-o filă nouă de pe computer?

Care sunt versiunile de Windows care permit această acțiune?

Acțiunea de a trage un fișier sau un document în bara de activități pentru a-l fixa pe acesta este ceva ce a fost întotdeauna posibil. Deci, pe orice sistem superior Windows XP, acest lucru se poate face confortabil.

Cu toate acestea, un punct trebuie luat în considerare și acesta este implicit bara de activități este blocată astfel încât să fie fixate doar comenzile rapide cele mai utilizate, cum ar fi browserul, managerul de fișiere, magazinul Microsoft și unele playere de sistem.

Acest lucru nu înseamnă că este imposibil să fixați fișiere care nu sunt comenzi rapide de sistem și, de fapt, puteți fixa orice fișier la alegere. În multe cazuri limitarea este tocmai bara care are o lungime definită și care atunci când plasați multe fișiere devine saturată, atunci vă vom explica cum puteți debloca bara pentru a vă plasa fișierele sau dacă doriți să îi schimbați și dimensiunea.

Cum vă puteți configura computerul cu Windows 11 pentru a permite glisarea fișierelor?

Modul de deblocare a barei de activități este într-adevăr foarte simplu și pentru a face acest lucru va trebui să folosim doar butonul drept al mouse-ului. Ca prim pas va trebui poziționați mouse-ul în orice punct al barei nu au acces direct. De exemplu, îl puteți poziționa în mijlocul barei, apoi trebuie să faceți clic dreapta pentru a deschide o listă de funcții.

În cazul nostru ceea ce ne interesează este cel care spune ‘lock slash’ această funcție este de obicei activă și acest lucru se observă deoarece în partea stângă vom vedea o verificare în cazul în care este blocată. Ca ultim pas, va trebui doar să facem clic pe el pentru a dezactiva blocarea barei, odată cu aceasta gata vom putea adăuga accesele noastre preferate. Ca date suplimentare, vă putem spune că, dacă doriți să personalizați în continuare bara de activități, îi puteți schimba culoarea.

Cum se verifică dacă a fost configurat corect?

Verificarea acestui lucru este foarte simplă și pentru a o face va trebui doar să luăm orice acces direct sau fișier în bara de activități. Va trebui să facem acest lucru trăgând fișierul și plasându-l pe bară.

Dacă am făcut corect configurarea, vom vedea că fișierul este blocat în bară și că îl putem deschide rapid doar făcând clic pe el. Dacă acest lucru nu este posibil, atunci va trebui repetați procesul de mai sus sau reporniți computerul.

Ce pași ar trebui să urmați pentru a trage un document în bara de activități Windows 11?

Există două moduri de a trageți un fișier în bara de activități Pentru a-l ancora, pe de o parte, avem cea mai comună modalitate, care este pur și simplu să faceți clic pe fișier și să-l țineți apăsat, astfel încât atunci când mutați mouse-ul, fișierul să se mute. Apoi, va trebui să mutam mouse-ul în bara de activități și când ajungem acolo, eliberăm clicul.

Făcând acest lucru, vom vedea cum, doar atingând bara, va apărea un mesaj care indică asta dacă aruncăm fișierul acesta va fi ancorat la bară. Acesta este, fără îndoială, cel mai comun mod de a face acest lucru, dar nu este singurul. A doua metodă se poate face atunci când avem fișierul, folderul sau documentul deschis.

După cum putem vedea, la deschiderea unui fișier, acesta va apărea în bara de activități, indicând faptul că este deschis. Ceea ce va trebui să facem este să facem clic dreapta pe fișierul din bara de activități și caută opțiunea care spune „ancoră”. La marcarea acestuia, fișierul în cauză va fi ancorat de bară imediat. Merită menționat faptul că puteți ancora o pictogramă pentru widget-urile dvs. pe bara de activități, făcându-l un instrument destul de complet.

Cum să deschideți toate fișierele de pe bara de activități într-o filă nouă de pe computer?

Odată ce fișierele sunt fixate în bara de activități, acestea pot fi deschise în orice moment. Făcând clic pe oricare dintre ele, se va deschide aplicația pe care ați selectat-o ​​într-o fereastră.

În cazul în care doriți să deschideți toate fișierele, va trebui să mergeți doar unul câte unul, selectând pe care doriți să îl deschideți mai întâi. Toate acestea sunt posibile doar făcând clic pe fișiere și nu trebuie să urmați o procedură specială.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here